חובה על כולם לקרוא!

נעמקה19

New member
יואו...די אני לא מאמינה...

אני בחיים שלי לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט בחיים! (טוב...נו...אולי כמה שממש נראים לי נחמדים ושאני בטוחה שהם לא פדופילים
)

ba r2 0 1 0

New member
הוא לא הכיר אותה ממש...

למזלה הוא לא הכיר אותה ממש כאילו.... אלא רק הכיר אותה ככותבת בתפוז מנסיונות חיפוש הקורבנות שלו בפורומים בתפוז, ובין השאר פורום כפר-סבא שליהי פעילה בו.... משם הוא כביכול "הכיר" אותה...

משהו שקרה לי

זה לא ממש קשור לסטיות של אנשים וזה ונגיעות וכאלה דברים פשוט פעם אחד מישהו אמר לי לעזור לו לחצות את הכביש אז חציתי איתו את הכביש(חשבתי בתוך תוכי שהוא רוצה רק שאני יעזור לו) ואז הוא נכנס כזה לחצר של בניין ואמר לי לבוא איתו ואז שמתי ספרינט הביתה

R o n 2 5 6

New member
חחח אני לא מאמין

עכשיו שקראתי ת'כתבה ואני חושב על זה הוא כל הזמן שאל אותי אם אני אוהב להתאפק ושאל אותי אם אני אתאפק בשביל שישלמו לי...אחרי כל השאלות המוזרות האלו פשוט חסמתי אותו ולא דיברתי איתו וזהו!

chen010189

New member
אנשים שאוהבים סקס-ביזאר כמוהו

פשוט דוחים אותי עזוב, יש דברים יותר גרועים אני אחסוך בפירוט בפורום של ילדים

gal love sims

New member
גם לחברה שלי היה איזה סיפור...

לא ממש נגעו בה אבל יש בשכונה שלנו מישהו משוגע שכל הזמן מסתובב במרכזי קניות והוא כל הזמן אומר שהוא מכיר את כל הסלבריטיז והוא אח של פליפה,בן דוד של יהודה לוי וכל מני שטויות כאלה... בקיצר פעם אחת הוא התחיל לדבר אם חברה שלי ואמר לה שהוא מסיג לה סקופ אם היא נותנת לו את המספר של הפלאפון שלה והיא סתם המציאה לו מספר ואז התחילה ללכת הביתה והוא התחיל ללכת איתה ולדבר איתה ואז היא אמרה לו "אני צריכה ללכת ביי" והוא המשיך ללכת איתה ואז היא אמרה לו שוב שהיא צריכה ללכת והתחילה לרוץ!! הוא מזה משוגע הוא תמיד מנסה להתחיל עם בנות וחברה אחרת שלי אמרה לי שיש לו 3 פטמות והוא הראה לה...

Morysan

New member
קרה לי משו מפחיד.

אבל ל צריך לדבר על זה סתם מנייק. בגללו אני עוד יותר שונאת פול! וכם קראתי את הכתבה וגם קראתי את התגובות בפורום שהוא היה בו. אתם לא מאמינים עד כמה זה מגעיללל להקיאא! נעל מזה שלא אכלתי! -.-

אני כבר יודע..../images/Emo185.gif

אני מגיל 8-9 בערך גולש באינטרנט...והאמת שלא נתקלתי בדברים כאלה,אני פשוט יודע להזהר מזה,משתדל לא להביא אייסיקיו ומסנג'ר לאנשים שאני לא מכיר,בקיצור נזהר,מציע גם לכם,פשוט אל תביאו שום מספרי אייסיקיו/פלאפון/מסנג'ר/טלפון/כתובות כלום! לאף אחד,אלא אם כן זה באמת כינוי וותיק בפורומים/צ'אטים (שאתם מכירים בקיצור) ואם אתם בטעות גולשים לשיחה כזאת,תנסו לברר קצת.. אמרתי כל מה שאני צריך,תזהרו! זה מקום מסוכן באותה מידה שזה מקום מהנה במיוחד,אז תזהרו,תשמרו על עצמכם,תפנימו את מה שכתבתי. נווה!

chen010189

New member
זאת הסיבה באמת

שאני לא כותבת מסנג'ר\אייסיקיו באינטרנט... בפורומים וכו'

למעלה