חובה לראות!!!!!!

nightwave

New member
תמחקו תשירשור הזה

הפורום הזה עוסק בדברים הקשורים לצבא אנו בתור מלשבים וכאלה המתעתדים להיות בצבא לא צריכים להביע דיעה לכאן או לכאן. ובקשר לשאלה של בני אלבז, אם הוא היה שואל אותי אם הייתי מפנה אותו משם הייתי מסתכל לו בעיניים ואומר לו שכן. אם זה עוזר להביא שלום לאזור ולמנוע פגיעות ורציחות של אנשים חפים מפשע הייתי עושה את זה.

ALoN ALoN1

New member
מותר לנו כמלש"בים להביע דעה, אפילו

זו המחוייבות שלנו כאזרחים, אבל זה באמת לא המקום לעשות את זה.

ganooov

New member
הצרה היא שזה לא עוזר.

ואני ממליץ להתעסק בפוליטיקה כל עוד אתה מלש"ב ויכול להביע דיעה
.

Drunk Bullet

New member
ומי ימנע ממך להביע דיעה בעתיד?

פשוט תעשה את זה בלי שמי שלא צריך לדעת, ידע.

ציטוט ממך NIGHTEAVE:

"אם זה עוזר להביא שלום לאיזור ולמנוע פגיעות ורציחות של אנשים חפים מפשע הייתי עושה את זה" גם אני. השאלה היא אם זה באמת עוזר להביא שלום לאיזור ולמנוע פגיעות ורציחות...

nightwave

New member
אני בטוח

שכל עוד הם שם לא יהיה שלום. אתה בטח תגיד טוב ניתן להם את שאר היישובים ליד רצועת עזה, הם ירצו עוד וימשיכו לתקוף במחשבה שאנחנו באמת ניתן להם עוד שטחים. ואם זה באמת יקרה תהיה לנו את כל הלגיטימציה לקרוע להם את הצורה וזה עוד עם תמיכה של ארה"ב ומדינות אירופה מה יכול להיות יותר טוב מזה ?

אני בטוחה

שאם נקרע להם את הצורה (ו-לפי מה שאתה אומר... זה יהיה אחרי הרבה הרוגים בצד שלנו. חס וחלילה..) לא יהיה שלום. אותה הרי יודע שאחרי שנצא מעזה הם ירצו עוד... רק אתמול ראיתי בחדשות שיש ייצור מאסיבי של חולצות שכל הפלסטינים ברצועה מתכוונים ללבוש בימי הפינוי. חולצות שכתוב עליהם- " קודם עזה ואחר כך הגדה.." ובכלל האוירה שם היא אוירה של ניצחון לטרור... שעם עוד קצת קסאמים ניתן להם גם את שדררות... ועוד..

demoloc

New member
זה פשוט נורא!

שמתחילים את זה כל כך מוקדם! לא יכולים לדחות קצת? ומה איתי? את מי אני אקבל לפנות ? רק עוד שנה ידחו ואני גם אוכל להשתתף בפינוי כתומים! פשוט חוצפה לשמה!

למעלה