חובה לקרוא!!!!

matanky1

New member
לשאלה כזו חיכיתי!!

טוב שלא כל החיים שלו הוא מופיע בתל אביב...!! וגם בפעם האחרונה שהוא היה בחיפה ( לא כולל קוקה קולה) אז זה היה בטכניון לסטודנטים ממה שזכור לי !!! אבל בכל מקרה בתל אביב הוא מופיע המון!! ובחיפה בקושי..!! אז תני לחיפאים גם להנות

[עברי לידר במופע חדש? ../images/Emo6.gif]

טוב, למי אכפת. הופעת יומולדת בחיפהההההה
ותראו, יש שם אפקטים וזיקוקים
אללי. האושר

Naych

New member
הכתבה נמחקה - אסור לסרוק כתבות.

תקנון תפוז אוסר על סריקת כתבות. להבא יש לתמצת את הכתוב בכתבה ולציין מאיפה היא נלקחה (בלי לסרוק..) תודה

matanky1

New member
חחחח אוקי...

החוקים פה יותר גרועים מבי"ס מה זה וואי
אבל לא אתה אשם

matanky1

New member
מחיר הופעה...

אני לא יודע אם ראיתם את ההודעה שכתבתי באחת התגובות ....!! אבל מחיר ההופעה מתנדנד בין 60 ל-90 ש"ח ככה ששווה לבוא =] וזה גם תרומה לילדים חולי סרטן ברמב"ם.. וכל מי שבא רחוק מחיפה ולא יודע ממש נוח להגיע לשם מהרכבת(ת.מ) או מהאוטובוס (ת.מ)... תהנו =] ומי שיהיה שם שידבר איתי

matanky1

New member
עוד דבל אחד... ../images/Emo6.gif

אממ ת.מ= תחנה מרכזית... וזה כאילו קרוב למקום של ההופעה... ומחר אני אגיד לך מה עם כרטיסים, איפה, מתי,מחיר סופי, כמה, למה וכו'....

לגבי הכרטיסים

מכירת הכרטיסים תחל ב- 1.12 ואפרסם לכם בקרוב איפה ניתן להשיג כרטיסים כרטיס עולה 60 ש"ח ויופיעו שם גם כנסיית השכל, רמי קליינשטיין, חמי רודנר ועוד כמה לא ידועים

matanky1

New member
חחח את קרובה למחיר אבל לא מדוייקת..

כרטיס עולה 50 שקל או 80 שקל... הכול לתרומות... 50 שקל זה בצדדים 80 זה באמצע...
אני קונה באמצע
... כרטיסים אפשר לקנות בעיריית חיפה... בקופות גרבר ואפילו בקופות של הקונגרסים... ובאמת ממחר אפשר לקנות אם תיגמר השביתה....!!

למעלה