חובה לקרוא!

shai.m

New member
חובה לקרוא!

כמו שחלקכם יודעים, אני חבר בפורום ב-IOL, וכשנכנסתי לפורום, שמתי לב לקישור לצ`אט עם ג`יי קיי, שנערך ביום שיצאו שני הספרים לצדקה. בצאט שאלו אנשים כמוני וכמוכם שאלות את רולינג-והיא ענתה עליהם-זה כמו ראיון. זה לא אותו צאט מפורסם שהיה ב-SCHOLASTIC -זה צאט הרבה יותר מעניין, ואני די בטוח שאף אד לא קרא אותו. הצאט מלמד על הסופרת, מראה על ההומור שלה, ומלמד אותנו פרטים שלעולם לא נגלה על ספרי הארי פוטר עם לא נקרא את הראיון. מצורף קישור לראיון. והצאט העיברית-עמוס מרון למיטב ידיעתי הוא זה שתרגם אותו-עמוס מרון למי שלא יודע, הוא מנהל הפוורם ב-IOL. ידעתם שרון נולד ב-1 למרץ? ידעתם שג`יי קיי כתבה את ספרי הארי פוטר בשביל עצמה? ידעתם מה רולינג חושבת על ``שר הטבעות``? האם גיי קיי תכתוב עוד ספרים בסדרה? האם יצא ספר בישול של ממתקי הארי פוטר? כל זאת, והרבה יותר-בראיון.

Sweet-heart

New member
HOO

הכל מופיע לי הפוך. תענה אתה על השאלות...? ``בלה`` ספרה של אביגיל אביגיל

פגעסוס

Well-known member
קידוד - ENCODING

כשאת בעמוד שאת רואה הפוך, תלחצי בתפריט של הדפדפן על VIEW. לאחר מכן העבירי את סמן העכבר על ENCODING. מהרשימה שמתגלה לך לחצי על ISO-VISUAL. אם זה עדיין הפוך חזרי על הצעדים רק שהפעם תבחרי בסוף ISO-LOGICAL. אם זה עדיין הפוך אז יכול להיות שזה עמוד המורכב ממספר דפים. במצב כזה תלחצי עם המקש הימני של העכבר על האיזור שבו את רואה את העברית הפוך. יפתח לך תפריט שאחת האפשרויות בו היא ENCODING. שימי את העכבר על המילה ENCODING. מהתפריט שיפתח תבחרי שוב או ISO-VISUAL או ISO LOGICAL.

Panther

New member
מאוד מעניין!

חובה לקרוא למי שעוד לא קרא. מישהו יודע מה זה יום האף האדום הזה?

shai.m

New member
יום האף האדום...

עד כמה שהבנתי, זה יום של צדקה או משהו בסגנון... כוכבים תורמים לצדקה-משוה שקשור לקומיק רליף...

turki

New member
קראתי והגעתי למספר השערות:

קודם כל באמת צ,ט מצויין! השערה 1) רולינג אמרה שהמידע בקר לנשות המורים חסויי... יכול להיות שהמורה להתגוננות האופל הבאה לא תהייה גברת פיג? כמובן שיכול להיות שהיא אישתו של אחד המורים... 2) עכשיו כשחושבים על זה ... מה באמת קרה לטרוור??? (הקרפד של נוויל) 3)ג`קי חוזרת וטוענת שאסור להיות בטוחים שהארי לא ימות... משהוא פעם אמר לי שהיא כבר כתבה את הסוף של הספר השביעי.... יכול להיות שנאבד את הארי??? :) אני מזכיר לכם שג.ק. לא רוצה להגיד מהיא נבואת האמת הראשונה של סיביל... היא כל הזמן מנבאת שהארי ימות! אוליי היא לא סתם מקשקשת... זהוא בערך אולי כל השערותיי לעכשיו (פרי דמיוני הקודח בלבד!) נ.ב. מה הכתובת של האתר ההוא שאפשר דרכו ליצור איתה קשר (כן בטח!) בספר בעיברית יש רק את הכתובת של ידיעות נ.ב.ב שמתם לב מה כתוב בהקדשה של הספר הרביעי?! (משהוא על לצאת מהארון) חשבתי שהשם הארי הוא פרי דמיונה של גקי בלבד!

shai.m

New member
תשובות.

יש סיכוי שנאבד את הארי, אבל לא נראה לי... הקרפד של נוויל לא היה חשוב לסיפור-אז לא הזכירו אותו... כתובת האתר דרכו אפשר ליצור קשר הוא- www.bloomsbury.com/harrypotter ורק אותי סקרן החדר הסודי בהוווגורטס שבו יש משהו חשוב שהארי עוד לא גילה? זה בטוח החדר שמלא סירי לילה שדמבלדור מספר לקרקרוף שהוא גילה אותו לא מזמן, והוא לא ידע שהוא קיים-בפרק של הנשף בספר הרביעי... לא מסופר על חדר סודי ארח עד כמה שזיכרוני אינו מטעה אותי...

Hermione G

New member
*בקשר לחדר הסודי*

ג`יי קיי אמרה בראיון שהארי יגלה אותו - זאת אומרת שהוא עוד יהיה חשוב ועכשיו - דמבלדור היה צריך נורא ללכת לשירותים אז הוא שהוא נכנס לחדר היו בו מלא סירי לילה, נכון? אז אולי החדר הזה הוא בעצם חדר שיש בו את מה שאתה צריך באותו רגע? ואולי שהארי יהיה בצרה יום אחד הוא יכנס לחדר ויהיה בו בדיוק את מה שהוא צריך וזה יציל אותו?

רחלי!

New member
ל-נ.ב.ב.

נראה לי שהיא התכוונה ש בהתחלה ג`ק רצתה לשמור את הספר לעצמה ולא לפרסם אותו, ומי שההקדשה הזו על שמו שיכנע אותה (או שיכנעה, הספר לא אצלי כרגע) לפרסם אותו.

הארי לא ימות!!!

קודם כל, הארי לא ימות!!!!!!!! כי אחרת אני יהרוג אותה.. סתם!! דבר שני היא לא יכולה להרוג אותה, והיא אמרה שהיא תהרוג מישהו בספר אבל לא הארי, אלא מישהו כמו אחד האחים של רון (ג`ורג`) אבל בחיים לא את הארי.... והשם של הארי הוא דמייונה???????? אם קראת עליה קצת דברים אפשר לדעת מאוד שהיא אמרה שהיא מתה על השפ הארי והיא הייתה קוראת לבן שלה ככה (אם היה לה בן)

LuNaTiC

New member
לא לא לא ג`ורג`!

לא ג`ורג`! אני אתאבל עליו שנים... סתם אם כבר להרוג את אחד התאומים שיהיה ג`ורג`... פרד יותר מצחיק!!! אוף העצבתי את עצמי... אני חושבת שמישהו - ובאמת - יתנקש בחייה אם היא תהרוג את הארי פוטר... -ענבל- cuz there`s nothing else to do, every me and every you

דוד דב

New member
קיצר אני מכיר את הראיון הזה ..

אפשר לקרוא אותו גם ב harrypotter.co.il ... קראתי אותו כבר מזמן .....

כמה הערות בקשר לראיון-

הוא היה די מזמן בהארי פוטר גאלריז וקראתי שם, אבל ממש טוב שתרגמו לעברית! בקשר לזה שהיא כתבה לעצמה, בטח כי היא כתבה כי...אההה...אווו...אםם...לא, אין לי ממש תשובה לזה...בכל מקרה, בקשר למוות של הארי, היא רומזת לזה יותר מידי, זה כבר לא יקרה בטוח! -ליאת-

בהחלט גדול אבל...

מישהו יודע על איזה חדק היא מדברת... היא אומרת שחדר קסום שהארי כבר היה בו בספר 4 למישהו יש רעיון? דורותי

למעלה