הדרדסית הנשית
New member
תצחקו תצחקו,אבל לצערכם אינכם יודעים
כמה זה נכון, בלי הכללות אמרתם הא?? טוב אז קדימה לדרך(כמו שרקדן אומר לי כתבנית
) אז ככה בעלי הראשון היה חצי מצרי וחצי מרוקאי(מספיק עדות המזרח בשבילכם) אז העץ שלו מתחיל בסבתא שלו בהייתה חוטפת מכות רצח מסבא שלו לא אחת היא הייתה בבית חולים ואפילו בגיל שישים וחמש זה עוד קרה אצל הזוג הזה בגלל ה-"מנטליות". נמשיך באמא שלו שהתגרשה מאבא שלו, שלא היה סתם בן אדם הוא היה דמות בחירה מאוד ממשטרת פתח תקווה חקירות, והיא קבלה ממנו מכות חבל על הזמן סיגריות הוא היה מכבה לה על הגוף, עד שבסוף היתגרשה ממנו, ונמשיך בבעלי הבן של כל שושלת העצר הזו! שהיה גבר מכה אלים ורע, עד היום יש לי צלקות של תפרים של לא כאפות כמו שקסומה רשמה של כוסות שעפו לי על הפנים והגוף, ושלא נדבר על הסיגריות שגם היה תחביב שלו כמו של אביו, תשאלו את אחותי היא תפרט לכם איך זה נראה על הגוף שלי ושל אישה בכלל, צלקות מאוד "יפות". ואם זה לא מספיק אז יש לי שתי חברות שהאחת מהן עכשיו בהליך גירושין בגלל אלימות קשה מאוד ,ואתם יודעים מה שניהן היו נשואות למרוקאי... המממ מעניין לא??? אהה ולאמא שלי גם היו כמה חברות ממש טובות שהיא עזרה להן שאחת מהן חברה טובה שלה עד היום, שגם היתה נשואה לחצי עירקי וחצי מרוקאי, וגם לה יש את אותן צלקות סיגריות בתוספת חתכי סכין. תרצו או לא תרצו לצערנו הרב מה שמו שיקו שם שם למעלה אמיתי לחלוטין רק מה שעצוב בזה שהם מחפשים לזה עונשים קלים, לא טוענת שאין אשכנזים מטורפים יש, אבל לפי בדיקה סטסטיקאית קראתי בעיתון ידעות אחרונות זה היה חפני חצי שנה בערך שהיה גל הרציחות של הנשים יצא שרוב הגברים המכים הם יוצאי עדות המזרח, ולמה זה ככה יש לכם תשובות אחרות?? אני חושבת שזה כן "מנטליות עתיקה אצלהם" האישה הם כמו שפחה נקודה. מדינת ישראל כמעט נכנסת לשנת 2003 וחבר כנסת מעדות המזרח מנסה לשפר חוק, חוק שבא לעזור לנשים חסרות ישע, עלק להרוס משפחות הוא לא קולט שהמשפחות האלה כבר הרוסות, מדינה דפוקה נשבעת לכם, שבן אדם לא נמצא שם הוא לא מבין מה זה טרור במשפחה. בושה וחרפה לכנסת ישראל שיש חברי כנסת שכמותו, ממש בושה וחרפה!!!!
כמה זה נכון, בלי הכללות אמרתם הא?? טוב אז קדימה לדרך(כמו שרקדן אומר לי כתבנית