חובה להתחשב...

אני בהלם!

והם עוד זועקים לקיפוח???? הם בעצמם יוצרים את המעמדות בחברה.... לגבר מזרחי מותר להכות, לאשכנזי לא! וזאת למה? כי המזרחיים הם פרימיטביים והאשכנזים הם נאורים.... יווווו כמה שהתרגזתי עכשיו!!!

יאצפן

New member
אני בהלם../images/Emo117.gif

ליהי, תרגעי, חברי "הכנסת" האלה הם מזן ההאהבלים המצוי והרבה.

קסומה

New member
מאיפה זה בא להם?

איפה השכל הישר? איזו פרימיטיביות!, איזו טיפשות... באמת מרגיז.

מיכל31

New member
קסומה בוקר טוב

כשאת אומרת "להם" למי את מתכוונת?זה שהוא הדובר עדיין לא אומר שהוא מייצג את דעת כלל עדת המזרח שבמקרה הינני נכללת בה.

קסומה

New member
אני מתכוונת לחבר כנסת ניסים זאב

ולאלו העתידים להסכים איתו....

מיכל31

New member
איזה שטות!

חבר כנסת בישראל שמצדד בעד אלימות על רקע עדתי... אם כך על אלימות מילולית אין מה לדבר!

נגה...

New member
תגיד מוש...

אתה חושב שיש לה"ה שם יכולת אבחנה כלשהי בין שימור מורשת היסטוריית עבר מפוארת של "עם הנבחר" והתחיקה המתבקשת??!! נס החרוט מקופח מקופח אנוכי מימי קדם נציג מפלגה מכובדת בקיבוע מסורת מעיין הרשת דגי הרקק, ומִשנת חמורו של משיח נביא שקר. "ותודה לאלה שהביאנו עד הלום וגידלונו לתפארת כנסת ישראל" נגה.

מו שיקו

New member
נגה

זו כנראה אחת התוצאות הפחות נעימות שנובעות מההשפעה הכל כך חזקה ודוחה של הממסד הדתי.

נגה...

New member
מוש

זו כנראה גם התוצאה של "עבד כי ימלוך" ושטיפת המוח שנעשית למקופחים למיניהם וסוגיהם. רק חבל שאותם מקופחים לא שמים לב שהם "הנציחו/מנציחים" וקיבעו/מקבעים את המצב שלהם בהטלת אותו פתק מסויים באותו יום מסויים.

קשוח31

New member
האיש פשוט בור וטיפש

ואם יש כאלה שבוחרים נציגים כמוהו לכנסת, כנראה שהוא לא היחיד.

קרמבובת

New member
קשוחי..

תביא סטירה ..אנ´לא מצליחה להניע....
חחחחחחחחחחחחחחחחח לדעתי האמירה הזאת של כבוד הח"כ היא רק קצה קצהה של תופעה נירחבת בהרבה.. היחס אל האשה כאל רכוש וכאל יצור נחות במשפחה ובחברה פושה בכל שכבות החברה ובכל העדות... רק שהמזרחי האהבל הזה לא יודע לסתום את הפה...פחחחח קרמבו

קשוח31

New member
לפי דעתי,

גם כאפה מידי פעם, לאיזה חבר כנסת אידיוט, לא חייבת להסתיים אוטומטית במאסר. כבוד הח"כ ...

קרמבובת

New member
באמת הגזמת...

מישהו אמר מאסר??? תלוי מאיזו עדה...לא צריך להיות קיצוניים...

למעלה