כן, אתה יכול לקחת את האלי מקום ראשון בספורט חדש ומיוחד !!!
ח חנוך617 New member 27/2/04 #28 זהו? מטעמי השבת מוכנים? ביקשתי מתכון למאכל טעים לתת לאשתי. מה שבטוח זה שהיא יכולה להעביר כאן קורס להכנת מטעמים.
זהו? מטעמי השבת מוכנים? ביקשתי מתכון למאכל טעים לתת לאשתי. מה שבטוח זה שהיא יכולה להעביר כאן קורס להכנת מטעמים.
M MENIMEN M New member 27/2/04 #32 זה לא סותר אנחנו אשכנזים ואוכלים גם גפילטע פיש וגם מכניסים ג`חנון לצ`ונט
מ מענינת מאוד New member 27/2/04 #19 בשירשורים של היום יש לי הרבה מה להגיב אך מאחר והיום יום שישי אז אין לי כרגע זמן להגיב לכל מה שרציתי אולי אני יחזור יותר מאוחר או במוצ"ש אז שיהיה בנתיים שבת שלום לכ ו ו ו ו לם וגם לאלה שעשו לי את היום.
בשירשורים של היום יש לי הרבה מה להגיב אך מאחר והיום יום שישי אז אין לי כרגע זמן להגיב לכל מה שרציתי אולי אני יחזור יותר מאוחר או במוצ"ש אז שיהיה בנתיים שבת שלום לכ ו ו ו ו לם וגם לאלה שעשו לי את היום.
ח חנוך617 New member 27/2/04 #21 ככה את עוזבת אותנו? א. מי עשה לך את היום? ב. אולי תכתבי כאן איזה מתכון או איזה תבשיל מוצלח שאת מכינה? אגיד לאשתי שתכין גם...
ככה את עוזבת אותנו? א. מי עשה לך את היום? ב. אולי תכתבי כאן איזה מתכון או איזה תבשיל מוצלח שאת מכינה? אגיד לאשתי שתכין גם...