חובה חובה חובה !!!

liornarkis

New member
חובה חובה חובה !!!

חובה לעשות שתהיה אפשרות ללהקות יותר גדולות! אני רוצה שיהיו לי 13 חברים בלהקה, ואין לי אפשרות כזאת! אנא הוסיפו אפשרות למספר רב יותר של חברים בלהקה!! ואנא הוסיפו מגוון רחב יותר של כלי נגינה מסגנונות שונים.. (רציתי להוסיף קנון, ואין אפשרות כזאת - חבל מאוד!!) מצפה לתגובה.

gox1

New member
כן אבל בכל זאת...

יש אנשים שזה חשוב להם אז הנהלת המשחק קחו את הבקשות ברצינות!!

מה זה חשוב אם לנגן בס שלך תיהיה-

טובה צרפתית או לא? ואני חושבת שאף אחד חוץ ממך לא באמת שמע\מנגן\אומר את המילה קנון. ו13 נגנים הם הפרזה מוחלטת.

liornarkis

New member
זה כן חשוב!

וחוץ מזה מה איכפת לכם? זה לא מסובך להוסיף את האפשרות הזאת, אז יאללה 2 שניות - ואתם הופכים אותי ועוד הרבה חברים במיי באנד למרוצים יותר. רציתי להקים להקה מזרחית, איך אפשר להקים להקה מזרחית עם 4 נגנים ?! אני צריך לפחות 13.

בעעע 13 נגני?!

עזבי זה באמת שטויות, ותחשבי עם יש 13 נגנים צריך יותר משכורת וזה בלאגן עזבי זה לא יילך...

בקשר לשניה זו הצעה נחמדה../images/Emo222.gif

ואני די בעד
אבל.. בקשר לשניה.. רק אתמול פתחו הודעה בקשר לרעיונות והרעיו ןהראשון שלך היה שמה.. באמת צריך לראות כדי לחסוך הצפה בפורום..

אה וחשבתי על זה ואני בעצם../images/Emo222.gif

לא ממש בקשר לראשונה.. היא מיותר מדי ולמנהלי MY BAND יש מספיק על הראש ועדיף שאת זמנם הפנוי שהם משקיעים בנו שישקיעו על דברים יותר חשובים שאחר כך ייתפנו לחשובים יותר..

liornarkis

New member
*תגובה

קודם כל - אני בן, ובקשר לעניין המשכורות - בקטנה, אז אסתפק ב7 נגנים + זמר ... אבל שתהיה אפשרות לפחות! איזה מן דבר זה 5 חברי להקה - רק ברוק אפשר לעשות עם זה משהו..

olgab2

New member
האאאאאאאאאאא

למה מה אתה רוצה לעשות אני לא מבינה?? תזמורת??

liornarkis

New member
להקה מזרחית

זה מה שאני רוצה לעשות. להקה מזרחית. להקת רוק דורשת - חשמלית, בס, תופים, קלידים - והנה יש לך להקה. בשביל להקים להקה מזרחית צריך הרבה יותר

olgab2

New member
אז תעשה משהו קצת פחות

יש המון להקות מזרחיות פה במשחק והם מסתדרות מצויין אז גם אתה תוכל

זה מה יש, אתה לא כאן../images/Emo222.gif

מקים להקה אמיתית.. עזוב את הנושא הזה, הוא מיותר לדעתי
יש לmy band מספיק על הראש..

זה ממ שלא קשור!

האיכות של הלהקה או הסגנון לא קשורים לכמה חברים יש..... זה סתם ייקח לך עוד משכורת... למה זה כל חשוב לך? מספר החברים לא צריך להיות כמו במציאות כמו עוד הרבה דברים במשחק!

ועוד- למה אין אפשרות לשירה ולגיטרה?

בהרבה להקות הסולנית היא גם גיטריסטית. אפשר להוסיף את הפרט הקטן והחשוב הזה.

Daniel 16

New member
אתם מתעסקים בקקי...

יש דברים הרבה יותר חשובים... לדוגמא דו"ח מעריצים שזה קריטי.

למעלה