חובה התייחסות....

חובה התייחסות....

מה קורה עם כולכם?? בואנה אתמול סתם בשטות שיחקתי עם החוטים של הרמקולים של המערכת והצלחתי לעשות משו מגניב לאללה... להשתיק ת'שירה ולהשאיר רק ת'מנגינה (קיצר קריוקי..מה אני חופר...). אתם לא יודעים איזה קולות רקע מסתתרים לכם ב- JLP ו- SFIJ כאלה שרק הפקה גאונית ופרפקציוניסטית יכולה להגיע. קולטים שב- You Learn בקולות הרקע של הפזמון יש סגנון שירה שונה לגמרי..כאילו גרסה שונה לשיר..יותר בצעקות.. משהו סופהדרך..חייבים לנסות. ב- Wake up יש גם קולות רקע קטנים ועיבודים בגיטרה חשמלית שבחיים לא נתקעתי בהם. ב- Supposed former infatuation junkie (האלבום הכי מקצועי וגאוני ששמעתי). זה כבר דברים מפחידים מה שהולך שמה. are u still mad, Can't not, one, heart of the house, יש בהם הפקה וגאוניות שאלאניס מוריסט לא חוזרת עליה (באסה אוף...). תנסו את זה אתם לא תאמינו

העטיפה של ה- JLP האקוסטי

אולי זה סתם התלהבות של הרגע...לטעמי היא הכי יפה... שמתם לב לזה שהיא בדיוק באותן הפוזות של JLP (למרות שזה היה צפוי פצצות...)

Rוית

New member
כן ראיתי את זה כבר..

השאלה אם זה אמיתי או שאיזה מעריץ הכין.. לך תדע.. ואמיל!! טוב לראות אותך באמת! איפה היית ומה עשית?!?!?!

מלכוש

New member
נשמע ממש מיוחד ודורש האזנה-

מה שתיארת... יש בעיה אחת- איך עושים את זה? חח איך אני משנה את החוטים.?

AlanisJunkie

New member
ולמי שרוצה להשוות...

לדעתי אין על המקור - אבל זה לא חכמה. ידוע שהמקור תמיד הכי טוב..:)

Kill Bernard

New member
ברור שהמקור הכי טוב,

אבל אי אפשר לעזות עוד דיסק עם עטיפה זהה. אז אם מסתכלים על העטיפה כשינוי של המקור, זה יפה.

Rוית

New member
זה רק לי נראה ככה

שבעטיפה החדשה, התמונה שלה למטה נראת עדכנית, שהיא יותר מבוגרת ולא צעירה כמו פעם, אבל בתמונה למעלה היא נראת יותר צעירה..?

AlanisJunkie

New member
חחח...אמי, הרסת אותי..:)

אני מכיר את זה, והאמת שתמיד ידעתי על אותם קולות בשכבות התחתונות של השיר, שאנשים בעלי שמיעה רגילה לא שומעים. אם ממש מתרכזים ומאזינים לדיסקים עם אוזניות אפשר להבחין בכל קולות הרקע, זה מדהים, בהחלט. לגבי התמונה של הדיסק - נחמדה כזו, הצבעים חומים ומשעממים, חסר קצת אדום וירוק...

Lotzifer

New member
ואי, אני ממש אוהבת את זה...

לשמוע את קולות הרקע... האמת, אם שומעים עם אזניות זה מחדד מאוד את הקולות. אני תמיד מנסה לשמוע דיסקים גם עם אוזניות בשביל לשמוע את כל זה....

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifמגניב..

איך עושים את זה?
ואוו כמה מגניב..אני גם רוצה...
אה, כן תודה על התמונה..העטיפה מגניבה..אוהבת את זה שזה חום!

מלכוש

New member
זו תמונה ממש יפה, למרות ש-

אין על ההבעה, והמבט שיש לאלאניס בעטיפה של ג'אגד

eliranri

New member
נצל"ש כנסו בבקשה אנשים

פתחתי מועדון מעריצים לזמר סיל, קישור לקומונה נמצא בכתובת אינטרנט נלוות. הגיע הזמן שכמו בכל מדינה נורמלית בעולם גם בישראל יהיה מועדון מעריצים לסיל. תודה על ההתייחסות, אלירן

shikma r

New member
נכוןןן זה קרה לי במקרההה

חברה שלי הביאה מערכת עם רמקול אחד ושמתי אלאניס זה באמת מדהים. חברה שלי שמעה אותי שומעת את השירים ללא מילים לא הבינה מה אני עושה אבל אחרי מס' דקות של הקשבה באמת שקענו במוזיקה. זה באמת מדהים לשמוע תקולות שלא שומעים בשיר רגיל.כמו לשמוע גירסה אחרת לשירים. מומלץ ביותרר

למעלה