חובבת פורנו

hadasilela

New member
חובבת פורנו

אני מכירה את כל תוכנות השיתוף שהיו לי קאזה לייט, אידונקי, אימש, אימול ועוד אני מנסה להוריד מהם קבצי וידאו אירוטיים אבל עד שהם יורדים הנשמה יוצאת. יש לי איי סי קיו וכשאני מקבלת ממישהו באיי סי קיו סרט הוא מהר מאוד. האם מישהו מכיר ICQ או תוכנה שמורידים איתה קבצים אבל שכל כולה מוקדשת רק לקבצי פורנו ?

בואי ונעשה לך קצת סדר בדברים

יפה שאת מכירה את תוכנות השיתוף השאלה באיזה גירסאות והגדרות את משתמשת ?!?!?!?!? ובקשר לקאזה לייט תתקיני אותו וגם את דאיט קאזה ואת על דרך המלך ובקשר לאמיול הוא איטי יחסית ואם תשני הגדרות זה עשוי להאיץ לך את המהירות ויש אתר של "ליאון הארט" שייתן לך עשרות קישורים לסרטי סקס אכותיים באורך מלא כולל תקציר ותמונה ובקשר ל-ICQ את לא יכולה להעביר קבצים במהירות גבוהה מ- 11 13 אם תצטרכי עזרה בשנוי הגדרות ויותר פרטים פני אליי במסרים או שתדברי אליי בפרחים

טוב, ברצינות

(את בכלל נכנסת לראות תגובות לשאלתך???) בקצרה - תתקיני קאזה לייט++, תוודאי שאין לך שום פילטר שמסנן חומר למבוגרים. תערכי חיפוש ותדאגי לסמן את הריבוע של חיפוש נוסף (מעל שורת החיפוש), מייני את תוצאות החיפוש לפי רוחב פס, תבחרי סרטים מהתוצאות בעלות רוחב הפס הגבוה ביותר. באופציות של הקאזה - תגדירי רענון חיפוש כל 30 שניות לערך, התחלה אוטומטית של הורדות שהופסקו או הושהו... אני לפעמים מגיע למעל 50 קילו שזה המון! אם יש לך עוד שאלות, תפני לפורום של תוכנות מחשב או משהו כזה..הם יותר מקצוענים.

המוכן

New member
אם את רוצה ממש להשקיע

הדרך הכי טובה זה: בצ'אט הMIRC יש כמה חדרים, שבהם יש בוטים, ואפשר לבקש סיסמאות לאתרים שונים ומשונים. אחרי השגת הססמא, אפשר להתחיל להוריד סרטים באורך מלא מהאתרים באמצעות הססמא. כמובן שיש בעתיות עם החוקיות של זה אבל מצד שני מורידים במהירות המקסימלית של החיבור. אם את רוצה פרטים - פני במסרים. צפיה מהנה

למעלה