חובבי הישרדות!!

חובבי הישרדות!!

ביום שבת הקרוב, ב21:30 - הישרדות 3 :הספירה לאחור. זהו פרק ההכנה לפני שמתחילה העונה עצמה. בפרק עצמו תכירו את המתמודדים, ותזכו לשמוע את המותמודדים מהעונות הקודמות מעלים זכרונות ומייעצים ל16 האנשים החדשים שבאים להתמודד על התואר, השורד. בכל אופן, אני, כן, אני, הבחורה שאחראית על ההכנה לשידור של העונה כולה. כך שאם יש למישהו מכם הערות על מה שתראו, שאלות, וענות, מענות ובקשות לספוילרים ומה לא - אני הכתובת. אז כשתתחילו לצפות בעונה השלישית, תחשבו עליי, מה? סוזן

MineSweeper

New member
ורק חבל...

שהזוכה הופיע/ה (לא רוצה להרוס למי ש{אם זה אפשרי}לא יודע) על שער של איזה עיתון, בלי טיפת מחשבה שאולי בא לי להיות לפחות קצת במתח...

זה אומר

שמה שתראו על המסך הוא פרי הכנה שלי, גם מבחינה טכנית וגם, במקרה הזה, הייתי צריכה להשקיע מחשבה ולחשוב על כמה אספקטים נוספים. יש גם מתרגמת מצויינת, או בקיצור - תצפו, ותוכלו להגיב.

pomelit

New member
וידוי

אני לא סובלת את הסדרה הזו. ברמת הקעיון שעומד מאחוריה - בואו ניקח קבוצת אנשים למקום מעפאן, נעשה להם חיים קשים ונכריח אותם לעשות מניפולציות רגשיות אחד על השני, וכל זאת לעיני המצלמות המציצניות של חצי עולם, ונבטיח להם שאם הם ממש ירשו לנו להתעלל בהם - ניתן להם הרבה כסף. ציני, מציצני, דוחה!

gingit1

New member
כמה שאת צודקת

אני מזדה איתך בנושא, עד חאיזה עומק תרד הרמה בטלוויזיה, פשוט מגעיל.

MineSweeper

New member
האמת שזה סתם קצת משעמם...

הראשון היה נחמד, למרות שהכל היה צפוי כי ידענו מי ינצח. בשני כבר היה אפקט המתח, אבל המחזור התחיל, ונראה לי שהשלישי כבר ממש יחזור על עצמו...

למעלה