חובבי האח הגדול

אתי 104

New member
חובבי האח הגדול

לכול חובבי האח הגדול, ואני יודעת שאין פה הרבה כאלה. אבל אני מוצאת
לנכון לכתוב מעט, היום אני חושבת שהאח הגדול שבר שיאים בזה שנתן למשפחות
להעמיד להדחה, ואולי זה בסדר אבל שפאולינה תעמיד ותחסל חשבונות עם
טהוניה זה לא פייר. איך אפשר לתת למשהיא שהייתה שם ולא אוהבת את אחת
הדיירות להעמיד להדחה.
מה חשב האח הגדול שנתן לה להיכנס, להראות "למר לאון" שהיא שומרת לו אמונים
ומחכה לו בחוץ. חוצפה אבל אני סומכת על הקהל הרב שאוהב את טהוניה וידע
להצביע עבורה.
המשימה הייתה ממש כיפית, ויפה עשה איתי שהיה כנה עם הבנות והודה שהוא
חסם את החור בסירה עם הרגל שלו, טהוניה אוהבת יושר, היא אומנם צורחת
לא מעט
אבל בצדק.
בקיצור אני כולי תקווה שדורין ולאון יהיו אלה שילכו ביום שלישי

בוקר טוב אתי וכולם

היום חם. והגעתי למסקנה שקשה יותר להיגמל מקפה מאשר סיגריות.
אז למען כל אלה אשר מכורים לאח הגדול, ובכל זאת מעדיפים לכתוב על זה כאן בפורום הקטן,
החלטתי שאין לחסום שור בדישו. תכתבו, תשתוללו, תגידו מה שבא לכם, וכל זאת תוך כדי שמירה על שפה נאותה שלא תפגע באנשים אחרים כאן ולא תעורר אמוציות חזקות מדי. אפשר לכתוב בצורה סולידית, להביע דעה, רצוי להגיד למה בעד ולא למה נגד בצורה בוטה.
בעצם, אני לא אגיד לכם מה להגיד ואיך להגיד, אתם ילדים גדולים. אני אשתדל לא להפריע לכם.
נפשי קצה בכל מה שקשור לאח הגדול. אותי הוא הביס. אותי הוא איבד לגמרי לאחר ההעמדה האחרונה להדחה. אין אף אחד שם ששווה לי להילחם ולהקיז דם בשבילו.
האח הגדול שבר את הכללים ונתן לדיירים להבין בדיוק מה חושבים עליהם בבית, מי נגד מי ולמה, ולכן אני שוברת את הכלים ולא משחקים.
מי שרוצה להמשיך ולהתפלש בבוץ הזה, אהלן וסהלן.

יום נהדר לכולם

געגועי לגשם

http://www.youtube.com/watch?v=bQstQST1GiM

רגע רק רגע

Active member
הגעת למסקנה הנכונה!

רק עצה לי אליך - קראי מה שיחפה (יחפה אחרת) כתבה לפני זמן לא רב. היא המליצה לא לקחת קשה מדי את "הח הגדול"

מוקה22

New member
בוקר אור
יחפה וכולם

יחפה
קודם כל תודה שעדכנת אותי, ששמו את התגובה שלי בדף פורום ראשי של

האמת שהייתי במקרה בדף הזה לפני כן, ואפילו לא פתחתי את ההודעה, רק לאחר שרשמת לי

זה רק מראה שהמנהלים/או ישהו מהם , קוראים כל הודעה, ולא רק חברי הפורום,,,,,,,

האח

אתמול בלילה צפיתי בערוץ 20, וריאתי שכל דייר נכנס לחדר האח, ולא הבנתי מהם לצורך מה,

חשבתי כל מיני מחשבות,
אולי שכל דייר ימליץ על מישהו אחר (שמועמד ??)
או שכל דייר ידבר על עצמו, > למה הוא צריך להשאר ?? במקום לשדר את זה בשידור חי, כרגיל, כדי שלא יקרה את שקרה בשבוע שכבר (ע"ע יניב ??)

ראית איזה צחוק היה עם הקטע של לאון וטהוניה, שחשבה שירק עליה ????.

אתמול הייתי שוב באזור לוינסקי, (יוצא לי להיות שם כל שבועיים לערך) נכנסתי לחנות של לבנה
אחותה היתה שם , אלמוג, לא זו שראינו ביום ראשון, והיא ממש חמודה, לא דומה להן בכלל, איך היא אמרה לי, > אני האחות הפחות יפה, שלדעתי היא טועה,

היא פשוט לא בלונדינית, אבל היא מאוד מתוקה,

קשקשנו קצת כמובן ששאלתי אותה על האבא והיא ענתה לי שישחררו אותו קרוב לודאי במהלך השבוע,
היא הופתעה שאני יודעת הרבה על לבנה,

לבסוף נתנה לי מדבקה לשים על האוטו עם הכיתוב

לבנה זוהרים

(לא מוצאת היכן מדגישים אותיות / משפטים)
ואני האוטו שלי אצל אחד הבנים שלי, ואין לי אומץ לבקש ממנו לשים על הרכב, למרות שאני די בטוחה שהוא בעד לבנה

טוב,
זהו לבנתיים

אתי 104

New member
בוקר טוב מוקה

הי בוקר טוב קראתי בעיון רב את מה שכתבת, ושמחתי לשמוע שאת בעד לבנה.
נחמד מציידך שנכנסת לחנות של לבנה וניהלת שיחה עם אחותה. זה מחזק מאוד את המשפחה
וטוב עשית . אני חושת שהאח למד לקח והסיק מסכנות, ולא חזר על הטעות פעם נוספת.
כן הם נכנסו אתמול לחדר של האח ע"מ לשכנע את הצופים מדוע הם אלו שצריכים להישאר.

לבנה ממש מלאך כמו שכולם חושבים

יום טוב לך ולכולם להיות כמה שיותר במזגנים ולא לצאת חם חם מאוד

בוקר אור מוקה ואביעד

איזה כיף לקרוא אותך על הבוקר, מלאה אנרגיות ואהבה

לצערי, אני התעוררתי הבוקר חסרת כוחות לחלוטין, אבל ברגע שצלצלתי וביטלתי את הפיזיוטרפיה שנקבעה לי לשעה 11.00 בבוקר, פתאום התמלאתי בכוחות מחודשים.
מסתבר שלפעמים תקוע לי משהו בראש שאני צריכה לעשות, והמשהו הזה נוטל ממני את כל האנרגיות כי אני עסוקה בלחשוב, איך אני מסתדרת עם הזמן, ואיך לא בא לי עכשיו לעורר את הכאב, ומה אני אעשה קודם, האם אתקלח או אוכל ארוחת בוקר, וככה המחשבות והדאגות מתישות, עד שבשיחת טלפון קצרה, החזרתי לעצמי את הכוחות

אתמול לא ראיתי ערוץ 20. פשוט נפלתי על המיטה מרוב עייפות, כי כידוע לך, אני מתנזרת עכשיו מנס קפה וחלב וזה חסר לי נורא.
נראה לי שבסוף רגע רק רגע צדק. אני אחזור לקפה הרבה יותר מהר ממה שחזרתי לסיגריות

ולגבי לבנה, מה אני אגיד לך? אני איתה לכל אורך הדרך, גם בטוב וגם ברע. היא נכנסה לי לנשמה. זה מה יש.

יום נפלא שיהיה גם לך
http://www.youtube.com/watch?v=F0-Kv1k41Kw

רגע רק רגע

Active member
קבעתי תור לרופא...

שמתי לב שבזמן האחרון אני צודק יותר מדי. אני חושב שזאת פריחה או דלקת.

עזוב אותך...

אם תקבע תור לרופא, ברגע האמת תקבל חררה כמו שאני מקבלת כל פעם שאני קובעת דייט עם רופא

כשאתה צודק אז אתה צודק. אני אשתדל כמה שפחות להצדיק אותך, אבל זה מתנגש עם השריטה העמוקה שיש לי בנדון. אני תמיד חייבת להגיד למישהו שהוא צודק כשהוא צודק. זאת שריטה עמוקה מאוד שאני צריכה לטפל בה בהקדם האפשרי

רגע רק רגע

Active member
חררה...

כנראה שמהחום והלחות של אתמול, "פרחה" לה עלי רצועת חררה באורך של 8 ס"מ בערך בקו של המותן. איזה סיוט!
כל הערב של אתמול מרחתי אלוורה (קטפתי מהגינה עלה ומרחתי) וכלום לא עוזר. זה מגרד בטירוף.
יש למישהו פה איזה תרופת סבתא בנמצא?

!!! H E L P

רק פניסטיל

חייב להיות בכל בית.
צ'יק צ'ק מעביר כל פריחה מצויה.
דרך אגב, אפרופו אלוורה, יש לי יופי של אלוורה במרפסת, אבל אני פוחדת לעשות בה שימוש. אני לא יודעת אם זה בריא למרוח אלוורה שלא עברה איזה עיבוד כלשהו... האם אפשר להשתמש בה ככה אחרי שמקלפים ממנה את הקליפה?

תודה

אני יודעת שזה בריא מאוד ואני משלמת המון כסף על בקבוק שתיה של אלוורה כי זה גם טעים מאוד וגם בריא מאוד. אבל עד כה לא העזתי לעשות שימוש באלוורה שיש לי למרות שהיא אמתית לגמרי ויש לה עלים נהדרים.
לגבי הפניסטיל, כדאי לך לקנות את הפניסטיל ג'ל. הוא טיפה יקר, אבל שווה שיש אותו במקרר, במיוחד בקיץ עם כל העקיצות של היתושים, הוא עושה פלאים.

seymore butts

New member
אני לא מבין איך אפשר לצפות בזבל הזה

אחרי שבמשך תכניות שלמות שיעממו אותנו במערכת היחסים המזויפות של דור ואור, ליאון ופאולינה וכולי, סוף סוף אחד הדיירים מעלה נושא מעניין כמו התחת של שתי הדוגמניות לדיון ולא יכולים לתת לנו הצצה למקלחות שנראה על מה מדובר ?

ברור שאם היה מדובר בתחרות הוגנת את צודקת והכללתה של פאולינה ברשימת המדיחים היא עילה לפסילת התכנית, אבל צריך להתייחס לזה כאל תכנית בידור שההפקה קובעת מי יעוף ולא המסמסים. באותה מידה נראה לך הגיוני שדנה רון עפה בזמנו כשעמדה להדחה מול חדשים, במקרה עיצומה של השערוריה שהאח הגדול אמר בטעות בשידור חי שהוא מפנטז על התחת שלה? וזה שבגמר העונה הקודמת פתאום החליטו לא להגביל את כמויות המסרונים למכשיר ובזאת איפשרו לכל בית שמש לבחור את הזוכה זה לא יותר גרוע ממה שהיה אתמול עם פאולינה ?

סוף סוף אני מסכימה איתך

אבל הרשה לי רק תיקון אחד קטן,
דנה רון הודחה בגלל שהאח פינטז על הציצים שלה, או יותר נכון, על הבולבול שלו בין הציצים שלה, ולא על התחת כמו שכתבת...
אז אמנם נשבעתי שאני לא אכתוב על האח הגדול, אבל על ציצים ועל תחת אני מרשה לעצמי לכתוב

seymore butts

New member
צודקת וזו באמת הייתה אכזבה כפולה

בן אדם מבוגר כבר נותן דרור ליצריו וזה מה שיוצא לו? שדיים במקום תחת והמילה "בולבול" שלקוחה מז'רגון גן הילדים ?...

חחחח צודק:)

גם לי היה מוזר לשמוע אדם בוגר ולא איזה אידיוט קטן, משתמש במילה "בולבול"

אבל לך תדע עד כמה הוא כבר מחורפן ממה שהוא רואה יום יום מתוך שבע מאות מצלמות...

seymore butts

New member
לא חשבתי על זה אבל עכשיו כשכתבת

אין להתפלא על התקרית ההיא, הרי בטח החבר'ה האלה בהפקה שומרים אחד לשני את מיטב סצינות העירום של דיירי הבית במקלחות ומריצים על זה דאחקות, אם זה מה שנפלט לו במקרה מי יודע כמה דיונים התנהלו שם על הציצים של דנה ומה הם היו עושים לה.

seymore butts

New member
אני מבטיח לך שביום שיכריזו על הדחתי

אני אפשיל את המכנסיים ואפנה את התחת למצלמות !!

למעלה