חובבי בית צבי למיניהם..

הכוונה ממש לא הייתה להתנפל..../images/Emo60.gif

כולם כאן העירו הערות בונות בסכה"כ.. ובצורה יפה יחסית. אני ממש מקווה שיעל לא תקח את זה בצורה רעה ותעדיף להיעלם מהפורום.. כי היא תורמת המון!
 
בקשה קצת מוגזמת, לא?

אם כל כך הרבה אנשים בפורום שונאים אותי (ושמישהו רק יעיז להגיד לי לא שונאים אותך, אני לא צריכה שהם יתפללו למותי בשביל להגדיר אותם כשונאים) עדיף שאני אלך. לא בא לי להיות פה, כשכל צעד שלי נבדק במליון עיניים. לא בא לי להיות פה, כשבמילא אין לי חשק לכתוב שום הודעה. לא בא לי לענות על שאלונים, לא בא לי לפתוח הודעות חדשות ולהפעיל. פשוט לא רוצה. מצטערת. ואני חושבת שאפשר להבין אותי.
 
לאאא יעלל!!

אני ממש מצטערת אם בפעם הראשונה נשמעתי נרגזת ומעצבנת אבל אני רואה שאת תורמת המון לפורום ואף אחד לא שונא אותך!! איך אפשר לשנואא? בבקשה אל תלכייי
 
../images/Emo6.gif

את גל ואדווה אולי לא... איתכם אני אשמח לשמור על קשר, אני לא עוזבת את הארץ ולא מנתקת את האינטרנט או משהו.
 
אבל יש פה כמה הודעות

שגם אם הם לא התכוונו להתנפל הם נשמעו כך, ואני ממש לא מתכוונת אלייך לי!
 
טוב, לא יודעת.. ../images/Emo60.gif

איזה שירשור מדכא אלוהים. נעמה, אני מבינה שאת לא התכוונת לפגוע בי.. אבל כל הגישה הפסימית הזאת כן פוגעת בי, כי זה נראה כאילו כבר קברתם את הפורום ממזמן. אתן אומרות שהאנשים ברחו וזהו.. אי אפשר להחזיר אותם יותר. נו באמת.. אנשים חדשים תמיד באים ואפשר גם לכתוב הודעה בפורום הרישמי.. בטח אחרי כל ההודעות שהם השאירו בפורום שלנו. האמת שיעל צודקת.. משכנו את הויכוח הזה קצת יותר מדי ואנשים סתם חוזרים על עצמם וזה עוד יותר פוגע. יעלי אני ממש לא ורצה שתעזבי את הפורום.. אני רוצה שתקחי בו חלק תמיד! כי את כל כך מוסיפה לו.. מה שכן, בלי קשר אליך ועם קשר אליך, אני חושבת שכדאי שאני אהיה היחידה שאעיר לאנשים על חוקי הפורום.. כדי להרגיע קצת את הרוחות. מה שכן, אם אף אחד כאן לא מראה נכונות לשפר את המצב של הפורום.. תודיעו לי סופית עכשיו שאין לי טעם להתאמץ. אם אתן כל כך רוצות אפשר לסגור את הפורום.. כי אני לא מוכנה להשקיע בפורום כשאתן חושבות שאין לו שום סיכוי.
 
תשמעי,

אני לא אעזוב. גם כי יש פה בכל זאת כמה אנשים שאני ממש אוהבת ואני יודעת שאם אני אעזוב הקשר שלי איתם יתנתק, ואני אשתדל להפעיל קצת את הפורום, אבל זה רק בגלל שאת חלק מקבוצת האנשים שהזכרתי קודם
 
למעלה