חובבי בית צבי למיניהם..

חוצפניה! ../images/Emo60.gif

אני דורשת שתשקיעי כאן לפחות באותה מידה שאת משקיעה שם
סתם סתם, מספיק עם התחרות

purple rain2

New member
שום תחרות../images/Emo8.gif

והבעיה היא שכאן אין יותר מדי מה להשקיע, אין להראל איזה טור שבועי באיזה עיתון
אבל אני באמת מקווה לחזור עכשיו להיות יותר פעילה כאן, יחד עם השאר

האמ.. ../images/Emo60.gif

לא חייבים שיהיה טור בשביל להשקיע..
אפשר לעשות פינות כאן.. כמו האמ.. תמונת השבוע, הופעת השבוע (עם נגיד לינק להופעה ופירוט עליה), שורת השבוע שמתקשרת להראל נגיד.. או כל מני שטויות חמודות כאלה
אפשר לעשות מה שעשו פעם (אולי עדיין
) בפורום של רוזוול.. כל יום שמים חמש תמונות של הראל, לכל תמונה יש אייקון וכולם מצביעים במשך היום לתמונה האהובה (על ידי אייקון בכותרת, כמובן). בסוף השבוע (או משהו כזה) עושים "תחרות" בין כל התמונות הזוכות.. ואפשר ככה לעשות שוב ושוב.. לעשות נגיד תחרות בין כל התמונות שזכו מתוך התמונות שזכו.. אוח הסתבכתי! בכל מיקרה.. אפשר לעשות כל מני דברים נחמדים כאלה

purple rain2

New member
תהני....../images/Emo3.gif

סתם, למען האמת אני לא מתה על כל המשחקים האלה, ובכלל יש לי רק איזו תמונה אחת שלו על המחשב

לי,

אני יודעת שזה אולי לא כ"כ נעים להגיד לך, אבל באמת בפורום מויאל יש אווירה יותר נעימה. פה הפורום הוא פורום מצומצם של 5 ילדות, פורום של שיחות פרטיות ובעיקר של סקילות. אנשים חדשים מצטרפים ובמקום לקבל אותם יפה מבריחים אותם בכל מיני דברים תוקפניים שכותבים להם. ככה גם אנחנו בורחים. לדוגמא אני והילית, שכותבות הרבה יותר בפורום כ"נ למשל. אני בטוחה שהפורום הזה היה יכול להיות אהוב עלי בדיוק באותה מידה עם הדברים האלו יישתנו
וזאת באמת לא אשמתך אבל לדעתי כדאי שנטפל במצב הזה
בדיוק אתמול אני והילית
דיברנו על העניין הזה שהאווירה פה לא נעימה... ואני מצטערת עם פגעתי או משהו, כעיקרון כתבתי את זה אליך כי את המנהלת ויש לך סמכות אבל זה גם בשביל החבר'ה הקבועים פה בפורום

ט ל י 9 9 9

New member
לא הרבה. רק קופצת לפעמים לראות

מה קורה שם. אני מודה שאני לא מתה עליו למרות שהוא עושה רושם של בחור נחמד מאוד לפי הסיפורים.

purple rain2

New member
הילית זו אני../images/Emo3.gif

בלבל אותך שדיברתי על עצמי בגוף שלישי הא?

ayaliar

Well-known member
את מתעקשת שזה בגלל האדום

ואני אגלה לך סוד, זה הפריע לי עוד קודם אבל זו היתה ההתחלה של הפורום ולא ממש התחשק לי להתחיל להתווכח פה עם אנשים מה גם שהאמנתי שזה יעבור לך ברגע שהפורום יתפוס תאוצה אני יודעת יפה מאד מה התפקיד של האדומים בפורומים בתפוז. זה לא מרגש אותי במיוחד ואני לא אעיר למישהו בצורה שונה רק בגלל שהוא אדום. אבל, את צריכה לקחת בחשבון שכשאת אדומה את בולטת הרבה יותר ולאנשים הרבה יותר קל לזכור את הניק שלך ואת ההודעות שלך

purple rain2

New member
../images/Emo45.gifאיה את שופעת חוכמה היום../images/Emo3.gif

שוב, מסכימה איתך לגמרי

יעל את פשוט מגזימה!

מתי בזמן האחרון דיברתי פה בפורום עם נרי והילית?? למה את סתם דוחפת אותנו?! ולידיעתך, אני כבר בקושי כותבת כאן. גם אני אדומה בפורום כוכב נולד, כולם מתנפלים עלי שאני סוקלת? עובדה שלא. כנראה שמשהו פה שונה... מצטערת להגיד לך אבל את אחת הסיבות שאני כבר לא כותבת פה הרבה. נמאס לי מכל הסקילות האלו ועכדיו זה שאת מכניסה אותי כבר עבר את הגבול.

ט ל י 9 9 9

New member
רק בבקשה.

אל תהפכו את הדיון למשהו מכוער ומתלהם. בלי מכות מתחת לחגורה.

למעלה