חובבי בית צבי למיניהם..

Evil Spike

New member
חובבי בית צבי למיניהם..

בואו לבקר בקומונה החדשה של גלעד קמחי. תוכלו לשתף חוויות ועוד.

אז?

אולי נדבר פה על דינדין אביב, הרי היא בפרויקט של עידן רייכל, שהיה שופט בכוכב נולד, והראל סקעת יצא מכוכב נולד.

Nolly

New member
תגזימי קצת יותר...

אפשר לחשוב מה היא עשתה ? את מנסה להשתיק אותה ! וזה לא יפה.. לכל אחד יש את הזכות לביטוי וזוהי זכותה ! לא טוב לך ? סבבה.. היא לא הכריחה אותך להיכנס..

ט ל י 9 9 9

New member
חבל על האנרגיות שלך כי זה לא יעזור

אם תספרי תראי שבפורום הזה יש הרבה יותר הערות על איך צריך לשרשר לכל אחת שמעיזה לכתוב הודעה מאשר דיבורים על הראל.

ט ל י 9 9 9

New member
אבל למה החלטת שזה סוף הדיון?

אין לי שום דבר נגד יעל אבל יש פה בעיה אמיתית שפוגעת בפורום הזה וצריך להתייחס אליה ולדון בה. ככה אני חושבת.

...

אני מסכימה איתך שצריך לדון, אבל אני גם מסכימה עם גל שלא צריך לדון, כי עכשיו באים לכאן הרבה אנשים שבחיים שלי לא דיברתי איתם, רק בשביל תקוף, ואני לא חושבת שאיתם אני צריכה לדבר על זה בכלל.

ayaliar

Well-known member
האנשים האלה כאן כל הזמן

הם פשוט לא מדברים כדי לא לקבל ממך שטיפה שרשורים חדשים לא עולים לך כסף ואם הם יפריעו ללי, היא תשרשר אותם

ayaliar

Well-known member
בוודאי שזה לא הפורום של לי

אבל היא אחראית פה על הניהול הטכני והיא זו שתחליט, יחד איתנו, אם שרשורים מסויימים הם מיותרים או לא אפשר להעיר מדי פעם, אפשר גם לעשות את זה בחביבות, אפשר גם להתעלם לפעמים. יותר חשוב כרגע שהפורום יהיה פעיל מאשר שהוא יהיה מסודר והתגובות שלך מבריחות אנשים

ט ל י 9 9 9

New member
לא, זה ממש לא הפתרון.

כי זה פורום הראל סקעת. לא פורום פרטי של לי או של יעל. מגיע להראל שהפורום משלו בתפוז יכלול דיונים עם יותר משתיים שלוש מעריצות כי כולנו יודעים שיש לו הרבה יותר. מגיע גם ליתר האנשים שרוצים לדבר עליו מקום נעים ונוח לעשות את זה. זה לא רק לשיקולן של לי ויעל, עם כל הכבוד.

גם אני חושבת ככה!../images/Emo45.gif

אני בכלל לא נמצאת פה בפורום בגלל זה
כאילו רק קבוצה קטנה של ילדות מנהלת פה אותו ומרגישה בנוח לצרוח על חדשים. (וזה רק פוגע בנו- כי החדשים בורחים) לא נעים

Evil Spike

New member
../images/Emo9.gifתראו איזה יופי!

אני בסך הכל כתבתי הודעה קטנה, (מצטערת לא חשבתי שיש צורך לשרשר כי זה נושא חדש וכאלה, סליחה סליחה סליחה! מעומק ליבי מצטערת!
) והזמנתי אנשים לקומונה החדשה שפתחתי, ונפתח שרשור עצום שבו הועלו בעיות משמעותיות ומהותיות שקיימות בפורום שלפני כן לא הועלו לדיון!
אני אישית חצי מרוצה מעצמי!
חצי, כי טוב.. די עוררתי מהומה לא?
לא נורא! הכל ברוח טובה חברים!
או.. חברות? טוב ולסיום: הראל סקעת אכן זמר נהדר!
חבל שהוא לא נשאר בבית צבי, שהוא היה שם היה כיף לראות אותו שם. אבל.. חצופון! פעם אחת שאני עבדתי בגריז ומכרתי תוכניות הוא בא והעיף אותי מהדוכן שלי וחתם למעריצים שלו! על הדוכן שלי! עם העט שלי! תמצא לך דוכן ועט משלך! לייק הלוו אני עובדת... אני אזכור לו זאת לנצח! חחח סתם... כפרות עליו!
ואני אוהבת את ידידו הטוב עידו! הוא גם נהדר!

למעלה