חואנצ'ו חוגג 32!

shaninosh3

New member
../images/Emo26.gif כנסווווו ../images/Emo36.gif

כנסו לקומונה שלי על חואנצ'וווווו
לשירשור ברכות מזל טוב!
מצורף הקישור

../images/Emo99.gifחואנצ'וווווו!!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

הוא בן 32!!!!!!!!!! טוב אז המון המון מזל טוב למושלם הזה!!!!חבל שהוא גדל בעוד שנה חח.. אני מקווה שהוא יהנה ואממ...זהו..חחח...

karin129

New member
Nזל טוב למושלם!!!

מזל טוב חואנצ'ו...!!!! שיהיה לכם המונמון אושר ועושר!!! שתמשיך להיות כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! JUAN TE AMO חח..וד"א באמת מוזר לכתוב למישו שאף פעם לא יקרא את מה שכתבנו!! מעניין איך הוא יחגוג..

karin129

New member
שיהיה לך*********************

איך הגעתי ל-לכם..?? חחחחחחחחחחחחחחחחח

LOVE AGUS

New member
חואני../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifיאאא../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

מזל טובבבב פרינסיפה דה לוס קוואנטוסססססס

maya124

New member
חואןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טובבבב!!!!!

לא היה לי זמן אתמול לכתוב לו פה מזל טוב, אז אני כותבת עכשיו..... המון המון המון המון מזל טוב לחואני!!!!!! עד 120 שנה! תמשיך להיות כמו שאתה, ו... הלוואי שנראה אותך בסוף העונה השניה של פלוריסיינטה!!!!(כולנו מחזיקים ידיים!!!!) ד"א- מישו בכלל יודע מה קורה עם החזרה שלו לסדרה?!?!
הוא חוזר? הוא לא חוזר? מישו יודע מה קורה? טוב בכל מקרה, המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד
ם

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifכוסון עולם../images/Emo99.gif

כפרעליו סגונדו
שיזכה לחיים ארוכים
נמנמ בלי להתקמצן במילים...אחלה שחקן..אוהבת אותו וחבל עליו...נו נו

mexicana gril

New member
נ"ש...חחחח לאס חואנצ'אס חוזרים!

חח אוקיי אז אמנם האתר עוד אל עלה שנית אבל הספיישל מומולדת לחואנצ'ו חיל נבארו ברקוביץ' כבר באתר!נכון באיחור של יום וקצת יותר אבל בקטנה העיקר הכוונה!אז כנסו ורמז..נסו את מזלכם!חח נדפקתי עזבו!!קישור למטה!

למעלה