איזה חמודות איסבל וקמילה!!
נ נועם המתוקה New member 24/6/06 #21 מכירה../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif ודה על כל התמונות ועל הידעיה.
נ נ ו נ י י י י New member 25/6/06 #24 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifתודה../images/Emo99.gif יפיוף
ג גמדונת קיבוצניקית New member 25/6/06 #26 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifתודה!!! את יודעת אולי טיפה פרטים על התפקיד שלו או על הסדרה עצמה?
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifתודה!!! את יודעת אולי טיפה פרטים על התפקיד שלו או על הסדרה עצמה?
L LemonLimeLilach New member 26/6/06 #28 כן הוא וניקולס קברה הומואים + סצינות סקס וווולפי מה שהבנתי כל פרק זה דמויות אחרות הולכים להיות שם המון שחקנים, חולייטה דיאז, אאחוניה תובל, פלורנסיה, לטיסיה ברדיס, לאורה נובואה...
כן הוא וניקולס קברה הומואים + סצינות סקס וווולפי מה שהבנתי כל פרק זה דמויות אחרות הולכים להיות שם המון שחקנים, חולייטה דיאז, אאחוניה תובל, פלורנסיה, לטיסיה ברדיס, לאורה נובואה...
נ נועם המתוקה New member 26/6/06 #31 ../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif וואי נשמע סידרה טובה, אני מקווה שויוה האלה יביאו אותה ביום מן הימים.
../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif וואי נשמע סידרה טובה, אני מקווה שויוה האלה יביאו אותה ביום מן הימים.
מ מ א י י ק New member 26/6/06 #33 אל תהרגו אותי כן?אבל..../images/Emo26.gif התחלתי לשנוא אותו ואני קצת לא סובל אותו אחרי מה ששמעתי שהוא עשה תוכנית עירום..ועוד מה שסיפרו לי שהוא עשה בתכנית ומה שרואים בכלל מזעזע אז אני כבר לא מעריך אותו בגרוש..
אל תהרגו אותי כן?אבל..../images/Emo26.gif התחלתי לשנוא אותו ואני קצת לא סובל אותו אחרי מה ששמעתי שהוא עשה תוכנית עירום..ועוד מה שסיפרו לי שהוא עשה בתכנית ומה שרואים בכלל מזעזע אז אני כבר לא מעריך אותו בגרוש..
S shi66 New member 26/6/06 #34 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif