חה.

חה.

היום שוטטנו לנו בעומר, חברה שלי ואני, ולפתע מצאנו ברחוב אשל מול הפארק, ספה כתומה מגניבה כזאתי. אז אמרתי לה שנקח אותה. ואז היא אמרה שלא, כי היא תהיה כבדה. ובסוף הרמנו והיא לא הייתה כבדה. אז לקחנו אותה לבית שלה, ואז ישבנו לנו ללמוד בספה החביבה והנורא כתומה. ולא למדנו. אבל היה כיף. ואז אמרתי לה שתביא צבעים או משהו, אז היא הביאה מליון לורדים וטוליפים ודברים כייפים. ואז כתבתי לה ציטוטים מרגשים (לדוגמה.."כשנגמרות לך השאיפות מתחילות לך הנשיפות.." חה
). ואז היא אמרה שאני אצייר לה. אז ציירתי כבשה ___ |...| |___| וגם דינוזאור חאמוד כזה. ופתאום היא אומרת לי "תציירי לי רן!!" וצחקתי נורא. אז אמרתי לה שאיאפשר כי אין צבע חום. אז היא אמרה שיהיה לבן. ואז ציירתי אותו, והוא ייצא קצת צנום אבל עדיין. ולא היו צבעים זרחניים אז צבעתי את החולצה שלו בלבן ואת המכנסיים בחום (אבל היה סגול לסרט), ואז כתבתי רן ציוני. וגם עשיתי דגל. ואז נמרח לי כל הטוליפ על הבגדים. בקיצור היה מרגש. הייתי צריכה לשתף אתכם. הידד. ע"מ - יוני רכטר - בלעדייך (רן ציוני)

אבוי!

הכבשה יצאה עקומה בגלל התמונה =/ דווקא השקעתי. אז הנה ___ |...| |___| (NP - Creed - Higher (acoustic

אהה!! זה לא יוצא!!

אולי עכשיו? _____ | ... | | _____ | (זה עם רווחים גדולים כי עם עושים צמוד זה הופך לקטנים!) מקווה שעבד.

../images/Emo10.gif

למה זה מקטין לי ת'רווח איפה שהשלוש נקודות?! אוף! מ"ע - משינה- רני בפריז (האא! )

מוכשרת היאלדה

את מציירת דברים אחרים חוץ מרנים , דינוזאורים וכבשים? מ"ע בצילו של יום קיץ יזהר אשדות

למעלה