חה!

חהמן

New member
חה!

בקשר לעיצוב, אולי תפרטי יותר? מה היית רוצה לעשות? איך? יש כלים שאת מכירה שמאפשרים את זה? בלי לדעת תכנות בכלל (html, xml, java) ? כותרות בצבעים (ואם כבר אז גם פונטים וגדלים והכל) ואייקונים בתגובות כבר אמרו. אנחנו חושבים שזה רעיון טוב. לא ממש ברור למה זה לא קרה עדיין. אנחנו די בטוחים שתפוז לא מקבלים יותר מעשר אגורות פר צפייה בפרסומת, ככה שאת לא תקבלי מהם עשר שקל על צפיה בבלוג אלא אם יהיו בו לפחות מאה ריבועי פרסומת. ואם תעיפי את הפרסומות את לא תקבלי כסף בכלל. זה או זה או זה. כמו שכבר כתבנו, לדעתנו זה צריך להיות בחירה של הבלוגר. אם הוא לא רוצה שיהיו פרסומות בבלוג שלו ומוכן לוותר על 0.8 אגורה לכל כניסה , או אם הוא רוצה מאה פרסומות בבלוג שלו כדי להרוויח כסף, זה צריך להיות נתון לבחירת הבלוגר. בקשר למוזיקה, לדעתנו לא קיימת מוזיקה שכולם יהיו בסדר איתה, אבל אפשר לעשות כל מיני דברים אחרים, כמו נגיד לאפשר להוסיף קבצי מוזיקה לבלוג בצורה קלה יותר, להוסיף אופציה של "שיר הרשומה" לכל רשומה. קובץ מוזיקה שיתנגן ברקע של רשומה ספציפית. אולי אפילו לאפשר התממשקות עם נגן המוזיקה במחשב שלך, ככה שכל מי שנכנס לבלוג שלך יוכל לשמוע את השיר שאת שומעת באותו זמן (בהנחה שאת מחוברת). אנשי חה!

b love

New member
התכוונתם שאפשרת להסחף לא?

אז מותר, הלוואי ויכלנו לבחו מה אנחנו רוצים לפרסם, יש באמת כמה מקומות שהייתי שמחה לתת להם סוג כזה של קרדיט..(טוב נו גם בתשלום
)

חהמן

New member
חה!

זה דווקא רעיון ממש לא רע. לא חשבנו על זה. לאפשר לכל בלוגר לבחור את הפרסומות שהוא רוצה להראות בבלוג שלו. נגיד לאפשר לך לבחור שלוש פרסומות מתוך רשימה של שלושים. ככה לא יקרה מצב שבבלוג של ילדה בת 12 יפורסמו מכונים שמטפלים בבעיות אין-אונות, ככה בבלוג של מישהו שכותב על הקורס פסיכומטרי שהוא עושה באנקורי, לא תהיה פרסומת לקידום. אנחנו אהבנו. אנשי חה!

את הקוד

התקינות. גם הייתי מחזיר לה את הצבעים החמימים שנתנו תחושה ביתית, כמו שהיה פעם.

שירי116

New member
הייתי משנה...

היתיי עושה שבחלון הסמיילים בשני העורכים לא יהיה צריך לפתוח מחדש כל פעם כששמים סמיילי... אני כבר ממזמן מעתיקה (אני משתמשת בעורך הישן) את הסמיילי (או אייקון יותר נכון) לדף בכדי לא לפתוח את החלון מחדש, או לחילופין גוררת, אבל עדיין היה נחמד אם זה לא היה נסגר, למשל בפורומים ובקומונות זה לא נסגר כל פעם... דבר נוסף- הייתי עושה שתהיה אפשרות כזאת שמראש מסמנים שלכל הודעה שכותבים בבלוג מקבלים מסר חזרה (ואם יש הודעות מסויימות שלא רוצים לקבל עליהן מסר פשוט מורידים את ה-וי), תוך אפשרות לבחור שכשאני כותבת הודעה בבלוגי שלי אני לא רוצה לקבל מסר על התגובות לתגובה שלי, אלא אם כן כן בא לי לקבל מסר, אפשר לבחור... (מקווה שהייתי ברורה). הייתי משפצרת את העורך הישן שיהיה עם אותן אפשרויות כמו העורך החדש, פשוט שלא יהיה איטי וגרוע ותוקע את המחשב כמוהו (זה מה שקורה לי כשאני מדביקה משהו בעורך החדש לכן אני לא משתמשת בו). הייתי מורידה את כל הבאגים האלו שיש, למשל כשבדף עיצוב בלוג הקוביות מתערבבות לי פתאום
אני לא יודעת איך לעודת את כל זה אבל אני מתארת לעצמי שזה תפקידם של המתכנתים... וזהו (בינתיים, אולי אזכר בעוד
)

למעלה