חה חה חה

• פותח הנושא oYPm
  • פורסם בתאריך

oYPm

New member
חה חה חה

כמה נחמד, מסתבר ששם המשפחה האמיתי של אביבית "בר זוהר" הוא זריבי טחח בר זוהר יפה גימיק נחמד

CaMi La BooMBa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זריבי חחחחחחחחחחח נקווה שזה נכון אבל מאיפה הבאת את זה?

yoooni

New member
לא מי יודע מה משנה

אבל זה לנסות לעלות על הגל ולתפוס תהילה על שם המשפחה בר זוהר לא שזה משנה באמת...

CaMi La BooMBa

New member
זה כן משנה

זה מסוג הדברים שמושך אנשים להיות בעדה זה שם תופס והיא עוד אמרה שלה וליעל בר זוהר אין שומדבר משותף חוץ מהבלונד.... עלק

Arel Frank

New member
אחרי כל מה

שנאמר ונכתב פה בפורום על לא להתייחס למה ששולי, ושלא בוחרים פה דוגמנ\ית, שהמראה לא חשוב, ועוד אלפי דברים.. אני חושב ששם משפחה זה שולי לגמרי..

CaMi La BooMBa

New member
בכלל לא

מראה משפיע על הרבה אנשים וחבל אבל מראה+ שם משפחה מפוצץ זה בכלל משפיע!!!! אני אומרת למה לא להיות אתה בזכות עצמך עם מה שיש לך?! בשביל מה להתחיל לבנות על עצמך סיפורים לא נכונים ושמות משפחה כאלה כשבעצם לא מחפשים פה את המשפחה אלא את המשחק אז למה מה זה נותן לה? נכון זה באמת לא משפיע ממש אבל יש חלק שכן ואם היא זריבי אז שתשאר זריבי ולא תכתוב על עצמה סיפורים שהיא בר זוהר

Arel Frank

New member
לא שאת טועה

פשוט שאם מועמד, ואני לא מדבר על מישהו ספציפי כרגע הגיע כבר לאן שהוא הגיע, זה לא בזכות ולא בגלל השם משפחה, אם לטוב ואם לרע, אז למה להתייחס לזה בכלל?

oYPm

New member
*אהם אהם*

זה שזה רעיון יפה יוני, היה בציניות. גם אני חושבת קצת שזה פתטי, אבל שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. עכשיו מאיפה הוצאתי את זה? ביומן של אביבית איזה אחת שאומרת שהיא הייתה איתה בשכבה ושהיא הייתה סתומה לאללה, "בור ועם הארץ" כפי שהיא אמרה ליתר דיוק. ואחרי זה היא הוסיפה שהיא בדקה בספר מחזור ו"בר זוהר" זה סתם בולשיט שזה בכלל זריבי.. עכשיו אם תאמינו או לא זה כבר עניין שלכם. אבל נו באמת, מה הסיכויים שהשם משפחה שלה זה בר זוהר?! זהו, סגרתי ת'פה שלכם, עכשיו תחליטו אתם. ו..תפנימו! אני בת!!!

CaMi La BooMBa

New member
אני

באמת די בטוחה שזה זריבי ווואלה מה הסיכויים שזה יהיה בר זוהר?

oYPm

New member
אין לך נטייה כלשהי להנחה מסויימת?

אתה מאמין באמת שזה בר זוהר, או שאתה יותר חושב שזה זריבי או חושב שאולי שם המשפחה שלה זה לא בר זוהר, אבל השם המקורי הוא משו אחר?

yoooni

New member
איך אני יכול להניח הנחות

לגבי דבר שאין לי קשר אליו.. ולעולם לא נתקלתי בעובדות... זה כמו שתגידי לי שלג'ודי ניר מוזס שלום יש עוד שם משפחה, מאיפה אני יכול לדעת?

Arel Frank

New member
לגבי ג'ודי

באמת אין דרך לדעת.. אבל אם היו אומרים לי שיש לה עוד 12 שמות משפחה לא הייתי מתווכח. אני באמת לא חושב שכל כך יהיה נכון להקשיב למה שאמרה מישהי שלמדה עם אביבית בשכבה כי יכול להיות שזו איזה "יריבה" מימי התיכון או סתם מישהי לא מפרגנת כי לא חסרה קנאה בקטעים כאלה. אני חושב שצריך לפרגן לאנשים האלה שעומדים על הבמה ומציגים את עצמם לראווה בצורה כזאת, זה דורש המון ביצים וסביר מאוד להניח שזה לא קשור לשמות משפחה.

למעלה