חה חה חה (צחוק זדוני)

MAYA20

New member
חה חה חה (צחוק זדוני)

ג'וקים ג'וקים ג'וקים!!!!! אני שונאת אותם. רוצה להשמיד את כולם!! חי חי חי. חה חה חה. כרגע הרגתי יתוש והרגשתי תחושת סיפוק נפלאה. לא תמיד הייתי כך, פעם ריחמתי עליהם. עד שיום אחד עברתי חדר במעונות לחדר מלא נמלים. ביום הראשון הסתדרנו. ביום השני הם עלו לי על המיטה. ביום השלישי הם עלו לי על הפרצוף. ביום הרביעי קראתי למדביר. ביום חמישי חיכיתי למדביר. ביום שישי המדביר בא. ובשבת הנמלים שאלוהים ברא כבר לא היו בין החיים!!! חה חה חה!!!!!!!!!! "אחר" הצדיק שכר חדר בדירה מלא, אבל מלא מקקים מכל הסוגים. אתמול שלוש בלילה מצאתי קרציה. ואפילו אין לו כלב!!!!!!! אני שוקלת לשכור קוף שיבדוק אם יש לו פרעושים (אם יש הוא אוכל אותם. הידעתם!!! קוף נפלא!) הוא אמר שהוא רוצה להדביר... בנתיים אני מדי פעם לוקחת דפים קטנים ורבועים ויוצאת לציד יתושים. אני שוקלת להחליף את הנשק לאקדח. כך אוכל להרוג שני תותחים בבת אחת. שלכם תמיד, הרוצחת הסידרתית. <זאת כבר לא בלדה, רק תיאור עגום של המציאות>

Le Fay

New member
ק ו צ ץ - ל ט י פ ו ל ך ! ! !

מאיה20, תיכנסי הנה רגע בשקט... אני במקום לחכות לטובות של אחרים מחזיקה מקצוענית מגניבה שמוציאה להם את הנשמה, אחד-אחד, לללללאאאאאאט ובהרבה שלבים. בימים טובים היא שומרת לי איזה ספסימן מוצלח במיוחד, בדרך כלל תיקן אמריקאי, חי למחצה תחת ריבוע האור בסלון - כל פעם שהוא מזיז מחוש היא מעיפה לו כאפה - עד שאני חוזרת הביתה, ואז היא מפנה לי אותו וזזה הצידה. האמת, לדעתי זה לא לגמרי אלטרואיסטי: אני חושדת בה שהיא בונה על עסקת חליפין (תמורת ביס מכבד העוף).

יש בדיחה ידועה לטפוס את הזוק

ולדגדק אותו ואז הוא יפתח את הפה ואז לשימ מלח והוא ימות בהצלחה מאיה אמ לא הצלחת תיתקשרי ב1130

יש לך גם עקרבים? כי קראתי באיזה

שהוא מקום, שאם שמים ליקר כוהלי על עקרב הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות, למרות שאני לא נוגעת בבעלי חיים מהסוג הזה אלא דואגת שאחרים יטפלו בהם.

MAYA20

New member
פחחחחח.

חוכמה גדולה באמת! גם אם ישימו עלי ליקר כוהלי אני אשתגע ואעקוץ את עצמי למוות.

rigoletto111

New member
באותו מאמר גם הוכח שאם ישימו

על העקרב שמפניה בציר 68 הוא ישתגע עוד יותר, יצבע את השיער לבלונד ויפתח מועדון קלאב מד. וברצינות: הסיפורים על עקרב שעוקץ עצמו למוות אם הוא מוקף באש מכל הכיוונים הם פשוט בגלל שעקרבים במקרה כזה מתעלפים ...

Le Fay

New member
קשה לברר

כי אם כבר מתקרבת לעקרב מרצוני הטוב - אני לא מצויידת בבקבוק אלכוהול משובח אלא במגב (עובד מצויין, ולא בדקתי אם הוא עוקץ את עצמו לפני שנמעך).

Le Fay

New member
בעצם בגלל זה אנחנו מתחתנות

(כל השאר סיפורי סבתא).

למעלה