חהחה פאשלה.

SpongeGil

New member
חהחה פאשלה.

לא זוכר באיזה פרק זה היה, אבל כשסער וניקי הלכו לבדוק את הדירה בפנימיית נוער, היה כתוב על הדלת "סער 3> מיטל", כשזה בעצם היה אמור להיות "סער 3> סימה". וזה מה זה על הפין שלי אם כבר עליתם על זה, אני עושה טובה שאני פה פעם ב. :) אהבות

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif יואו צודקק ../images/Emo70.gif לגמרי אבל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זאת לא פאשלה...

בים, כאשר מיטל אמרה לו "לך למקום שלנו", היא אמנם לא צפתה שייאבד לו הזיכרון, אבל היא כנראה צפתה שהוא לא בדיוק יידע מה זה "המקום שלנו", לכן, אחרי ששמעה על עסקת הנשק וידעה על הפיצוץ הקרב ובא, היא מהר הלכה לפנימייה וחרטה על הארון "סער לאב מיטל", כדי שיבין שזה המקום עליו היא דיברה.ויש מצב שזה רמז שהיא היתה שם לאחרונה, לפני הפיצוץ ולא מהתקופה הישנה שלהם.יש מצב שסער לא שם לב בכוונה, ורק אחר כך הוא יקלוט את זה, כמו שכאן לא כולם קלטו. לדעתי גם בכוונה לא היה שם שנה אלא רק תאריך של יום וחודש. או שניקי או מישהו אחר חרטו את זה בשביל שסער ימשיך לחפש,לא ימצא ואולי יתייאש.. הבנת
זאת לא פאשלה

חחח בהתחלה רשמתי בסוגריים (מוגלי7)

ואז מחקתי.. חחחחחחח
זה היה נראה מטומטם... צודק
מצטערת
.. קרדיט למוגלי 7...
וקיץ
2007 מעצבן אותי
... זאת לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה

לולי 180

New member
שניה, אבל אם מיטל ידעה שהפיצוץ יגיע

אז למה מלכתחילה היא עלתה על הספינה ? :|

daeve1

New member
היא לא ידעה...

ואכן הקטע שהיה רשום בפנימיה "סער love מיטל" היה פאק בתסריט, עובדה שעל פי תקצירי הפרקים הקלטת באמת נמצאת במלון שבו סער ומיטל שכבו.

מוגלי7

New member
לא נכון!

את לא זוכרת שג'וזף תכנן לרצוח אותה? הוא אמר לה שהם נוסעים ל"טיול בארמניה", ושם הוא תכנן לרצוח אותה. אז כנראה שהיא העדיפה להתפוצץ עם סער מאשר להירצח ע"י ג'וזף.

מוגלי7

New member
כי היא ידעה שאין לה מה לעשות...

או לעלות על הספינה ולמות עם אהוב ליבה סער, או להירצח ע"י ג'וזף. מה אתה היית מעדיף?

קיץ 2007

New member
זה לא , מיטל חזרה לשם אחרי ...../images/Emo58.gif

ושמה את הקלטת לא לפני..

למעלה