חד
ן

עזיבת קומונה

אני חברה בקומונה סגורה. אני רוצה לעזוב אותה. האם אפשר לעשות את זה בלי לפנות למנהל הקומונה ולבקש ממנו למחוק אותי? ברור שאפשר פשוט להפסיק להכנס לשם וזהו, אבל אני כעקרון לא רוצה גם להיות ברשימה של חברי הקומונה. תודה.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ב-../images/Emo43.gif ../images/Emo41.gif

תכנית הריאליטי שכבשה את העולם חוזרת אלינו מחר לעונה השישית, כאשר מבחר סלבס יפזזו על רחבת הריקודים. מי מהם ינצח? בואו לגלות בפורום רוקדים עם כוכבים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1393 רוצים לנהל את הפורום? הקליקו כאן, מלאו את הטופס ונחזור אליכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp
לא יכולים לפתוח את הבוקר בלי לעבור על עיתוני היום? אוהבים לדבר על מה שקורה בתקשורת? פורום תקשורת ועיתונות פותח את שעריו ואתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=391

zeeTV

New member
Software Raid on windows XP - Convert to Dyna

Hi All, I am trying to configure a Software Raid on windows XP Pro SP3. I have 2 identical 320 Gb WD drives (1 is the existing OS). I would like to mirror the two drives to have the minimum backup for my system. Now as I see on the web from windows XP this option is available ONLY for DYNAMIC disk drives (not BASIC). So this looks simple.. just right click and choose "Convert to Dynamic Disk". But NO, I do not have the "Convert" option I only have "Properties" which is not helpful. So my question is how come I do not have the "Convert to Dynamic Disk" option (windows XP)?? I am going nuts I haven't found any info on that on the web.. Please HELP! I would also be very happy with a 3rd party solution is exist. Thanks you guys Hope someone is familiar with that Avi

אותיות יווניות

אני מעוניין להכניס בחתימה שלי משהו כתוב ביוונית, יש מצב כזה ? ניסיתי, ומה שיוצא זה זנב של סימני שאלה..........

התקנת WIN 7 PRO 64BIT

אני מנסה לשדרג את המחשב שלי ל-BIT 64 WIN 7 PRO אבל משום מה אני לא מצליח לוקח למחשב מלא מלא מלא מלא מלא זמן לעבור כל שלב בהתקנה (פעם אחת אפילו לקח לי כמעט חצי לילה והוא עדיין לא סיים את ההתקנה והתייאשתי הנתונים של המחשב שלי די טובים C2D E6600 SATA 500GB WD GREEN- לוח אם אינטל 965 ו- 4GB זכרון מישהו מכיר מה הסיפור ניסיתי אפילו עם כמה דיסקים ואפילו עם כמה כונני דיסקים אני כבר מיואש ומעוצבן כי אני רואה מחשבי נטבוק עם מעבדי אטם שעובדים עם 7 ואני לא מצליח .....

sigal98

New member
אודה לכם אם תעזרו לי

אני כותבת בקמונה שלי, וההודעות שלי לא נרשמות, כאילו לא רושמת אותם מה לעשות ? אודה לכם על העזרה.

meir13488

New member
בוקר טוב.מחפש תוכנה למדבקות

בוקר טוב. היתה לי תוכנה טובה להכנת מדבקות ושלטים,איך לצערי היא נעלמה שנתתי את המחשב לניקוי. תודה מאיר מפורום אספנות

abblesy

New member
קונה מחשב חדש ורוצה להתייעץ!

שלום לכולם אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאלתי, אם לא תפנו אותי בבקשה למקום המתאים. רציתי להתייעץ בקשר למחשב חדש שאני קונה... לא קניתי מחשב חדש שנים ואין לי מושג מה יש עכשיו בשוק, על מה כדאי לשים את הדגש ושאר השיקולים. אמרו לי לחפש מחשב עם מעבד חזק (400? 800?) אני מתעסקת עם גרפיקה ואיור ככה שהמסך צריך להיות טוב מאד והרזולוציה גבוהה (אמרו לי שיש מסך סמסונג טוב...?) אם מישהו יוכל לתת לי נקודות חשובות, לעשות לי קצת סדר בראש ןאפילו בכללי של הדברים שחשובים ואפילו איפה כדאי לקנות (מחשב טוב ולא יקר מדי...למשל, אייבורי מומלץ?) אני מאד מאד אודה לכם :) תודה מראש!

משתרשרת לכאן בלית ברירה .../images/Emo52.gif

למה אני לא מצליחה לשלוח תגובה שמכילה קובץ ? מנסה להגיב דרך "+הוספת תגובה". הקובץ עולה , אך לא ניתן לבצע "שלח" (לא מגיב) ואף לא לראות בתצוגה מקדימה. כמו כן בסוג הזה של התגובה לא עולים לי האייקונים. למשתמשים אחרים בפורום שאני משתתפת בו אין כל בעייה. המון תודה. ועכשיו הסתבר לי גם שאינני יכולה להוסיף הודעה חדשה אלא רק להשתרשר בהוספת תגובה מהירה.

Witchcrafts

New member
איך ניסית? דרך "העתק, הדבק"?

השפה היוונית מותקנת לך במחשב? האמת שזה לא נושא שקשור לפה במיוחד, אע"פ שמדובר בהזנת תוכן לחתימה, משום שזה עניין של שפות וקידודים שהתקנת במחשב (לא התעסקתי בסוגייה הזו הרבה).

אכן כן, דרך העתק הדבק

ואם זה לא נושא הפורום, תוכלי בבקשה לכוון אותי לפורום רלוונטי ששם יותר ידעו לעזור לי ?

Witchcrafts

New member
חד ../images/Emo32.gifן

מה, כ"כ קל לפספס את הכתוב בראש הפורום לצד סימן הקריאה הכתום?

למעלה