חד-פעמי (לנחמן)

eclipse angel

New member
חד-פעמי (לנחמן)

פעם חשבתי שאני יכול לשבור מחסומים ולפרסם שירים שלי פרסמתי ומיד ביקשתי מאבויטו למחוק אותם הפעם אני שוב שובר ומקדיש את השיר שסיימתי היום לנחמן (ובסיומו ניתוח- אם למישהו זה כ"כ מעניין) גמר חתימה טובה ------ אריות משוטטים נטולי עטרה, חבושי מצנפת מתענגים על עבר סמוכים על שושלת וכמה שהיו רוצים לעזוב לנוע באורחות, להתרחק הם כערלי לבבות סובבים ובמשענת קש חוסים רעבים נשארים רעבים מעידות שאגות ושגיאות אין שעשוע בכנועים הכופר לכפיר הוא הכפור והדרך הארורה מוכרת עדה אחר אש רועה בחושך לבד, כוויה אולי תנחם והיעלמות- אולי אף יותר

eclipse angel

New member
ועכשיו הניתוח

אני בן מזל אריה ואני חושב שמגיעה לי מלכות מגיע לי להתנהג בצורה קצת יותר אצילה פחות חומרית אבל במקום זה אני לא אני לא מולך, מולכים בי- היצר וכל מה שנותר לי זה רק לדמיין ולחשוב שיש לי בדם "דם מלכים"- שושלת... עבר... הייתי רוצה להתרחק, לעזוב מהיצר..- לנצח אותו אבל אני רק סתם מסתובב ולא מצליח להתנתק מישהו צריך למול את הלב שלי כי בנתיים אני נשען על משהו שאין בו ממש רעבים נשארים רעבים מבוסס על משפט של חכמים שאומר : איבר קטן יש בו באדם מרביעו- משביעו , משביעו-מרעיבו" וכמה אני מתאמץ להרעיב את היצר שלי... להפסיק עם החומריות אני נשאר "רעב" וכתוצאה מכך אני סתם שואג ונאנח ממשיך עם השגיאות אין מי שיעזור לי... כי כולם התייאשו ממישהו שהוא כנוע ורק הכפור=הלבד הוא הכפרה לכל ההתנהגות המבחילה הזאת שלי והדרכים, בכל החיים שלי הם מוכרות כי הם תמיד אחר היצר שהוא אש וכתירוץ עצמי אני אומר שזה הכל כי אני לבד ובגלל זה נכווה (או רוצה להיכוות) אבל בסופו של דבר הפיתרון הטוב ביותר הוא להיעלם.. לא לסבול.. לא לחטוא וכו

דחלילי

New member
יפה

תפרסם עוד מקווה שבמהרה תפתור את כל השירים שלך חתימה טובה

למעלה