חד ממדיות

אלון גל

New member
חד ממדיות

ישראלים רבים מפגינים חד-ממדיות מדהימה אמיתית או מכוונת. אז תנו לי לעשות סדר בדברים יש בעייה פלשתינאית אמיתית של עם שסובל ונמצא תחת כיבוש יש לנו בעייה עם העם הזה אך נגיע לפתרון ויש בעייה עם הפונדמנטליזם האיסלמי שרואה בעייה בעצם קיומנו בבעייה הזאת נילחם ביחד עם מדינות רבות בעולם בראשן ארצות הברית וביניהן מצרים ירדן ועוד מדינות ערביות מי שמנסה בכל כוחו לדחוף את יאסר עראפת לזרועותיו של אחמד יאסין רוצה לחסום כל סיכוי להסדר ולמה? מפני שגם הוא פנדמנטליסט מתנחבל קטן

all

New member
לא, אבל ערפאת הוא גלשן מקצועי.

הוא לא עושה שום דבר, לא אומר שום דבר, הוא רק תופס את הגלים. כשעירק החלה את מה שהחלה, האיש קפץ על הגל! כשהטרור פרץ הוא שוב תפס לעצמו גל. כשועידת דרבן החלה, תפס גל. וכו´ וכו´ וכ´. אז תן לי להזכיר גם לך!!!!!!!!!!!! הבעיה הפלסטינית החלה בשנת-48!!!!!!!!!!!!! ומהיא הבעיה הפלסטינית מאז ועד היום? הפלסטינים לא מוכנים לקבל!!!!!!!! כן, לקבל ידידי. את כל מה שנותנים להם ללא מלחמה. ועם כל הכאב והצער, נראה לי שכל מה שהם רוצים, זה מוות, עוד מוות ועוד מוות. יכול להיות שאני טועה. אך, אנא ממך, אמור לי מה הם הסכימו לקבל ללא מלחמה? שכל ישראלי יקשור לעצמו אבן כבדה לצוואר וילך לים עד שישקע? ובכן צא מי זה. אתה לא רצוי פה, ועד שלא תיעלם, יילחמו בך עד חרמה!!!!! והלואי וזות לא הייתה האמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלון גל

New member
אתה טועה בגדול

ראשית הבעייה לא התחילה ב 48 אלא לפני 100 שנה 48 היה השיא בעימות לאחר 67 החל תהליך של השלמה בקרב הפלשתינאים הסכם אוסלו וההכרה של ממשלתנו בעראפת ובאש"ף קרבו אותנו לשלום יותר מאי פעם תהליך ההשלמה חילחל לרוב הפלשתינאים היושבים בשטחים זה הוא תהליך אמיתי שאכן נמצא בנסיגה כיום למען האמת הרבה תלוי גם בנו

all

New member
אתה די חדש בפורום הזה

ואף נראה כ - "אינטלקטואל", דבר שמזמן לא הזדמן לכאן. ובכן. ידוע לי משך זמן הבעיה הערבית יהודית (100 שנה וכו´ וכו´). אך ישראל ופלסטין היו אמורות להיווסד באותו יום ב-1948. ישראל נוסדה!!! פלסטין לא!!! למה? אני משוכנע שאתה (כאינטלגנט רציני) כבר יודע. מאז הבעיה הפלסטינית גדלה עוד ועוד. יש את המוגבלים החושבים שהבעיה הפלסטינית גדלה כל כך בגלל שהתנהגו אליהם באופו לא הוגן. אבל האמת! האמת המרה והקשה לכל שמאלני. היא. הבעיה הפלסטינית גדלה כל כך בגלל שהם מתרבים כמו "ארבה". וכל עוד זה לא ייפסק, הבעיה הפלסטינית תגדל ותגדל ובסוף תתפוצץ. ואני מקווה שתתפוצץ יחד איתם.

למעלה