חד הורי - אזרח סוג ב' ?

dudumagic

New member
חד הורי - אזרח סוג ב' ?

האם בגלל שבחרתי לגדל את הילד שלי האם בגלל שנאבקתי בממסד כדי לקבל אותו האם בגלל שלא הקשבתי לחלק מהמשפחה כשייעצו לי לשלוח את הילד לאימוץ האם בגלל שאני כל כך אוהב אותו אז אני נקרא בן אדם סוג ב ? כך חושב אחד ממשפחתי ... לפי דעתו להצליח בחיים כשיש לי ילד אני לא יצליח לפי דעתו אני לא אמצא מישהי שתסכים לחיות איתי אלא אם היא : פחות חכמה ממני , פחות יפה ממני , שאין לה מה להפסיד לפי דעתו כל צעירה רוצה רק לבלות ולא לחיות במחויבות הזאת .

תגיד לאחד הזה

מהמשפחה שלך, שהצלחה בחיים זה משהו אחר לגמרי אתה הצלחת בגדול! הצלחת לקבל את הילד שלך, הצלחת לתת לילד שלך בית חם ואבא אוהב ויש הרבה נשים חכמות וטובות (ואפילו יפות...) שישמחו להיות חלק בחיים שלך ואם הילד זה חלק ממך אז זה רק ערך מוסף

סיוולה

New member
אין כזה דבר, כל מי שחד הורי, צריך

לזכור, שברגע שאנו נוטלים אחריות על עצמנו, אנו לא מחזקים את ההערכה העצמית או את הבטחון העצמי שלנו. לכן נטילת הילד לרשותך, לא אומרת להחסיר ממי שאתה, אלא רק אם אתה מרשה זאת. כל טוב. ואם האחרים אומרים לך שבגלל שהילד אצלך, לא תצליח בחיים, ותקבל את השוליים של החיים, אז זה תלוי בך ולא בהם - אתה מחליט את מי אתה מכניס לחיים שלך, זה שהילד אצלך או שלא אצלך, זה לא אמור להחסיר (לדעתי.... זה נקודות זכות מצד הלב הנשי הרחמן...). כמו כן, אני מכירה הרבה נשים עם ילדים (3-4 ילדים) שהתחתנו עם רווקים/נשואים ומצליחים יופי, וישנן כאלה עם ילד אחד או שתיים, שנשארו לבד, התכ'לס - הכל הבחירה שלנו בחיים. אנחנו בוחרים או בפרח או בקוץ. באהבה the one and the only ורד

m i c h a l i

New member
תגיד דודו

מה כ'פת לך מה הוא אומר? האם אתה באמת מאמין שאתה אדם סוג ב' (מה זה סוג ב' בכלל?) - יש אנשים שהם סוג ב' או א' או ד' ? תמשיך לאהוב את בנך , המשך להעניק לו ולגרום לו לאושר ושמחה. עזוב בצד את כל "מביעי הדיעה". עובדה קיימת היא שאכן יש גם פרק שני בחיים. ויש אנשים עם ובלי ילדים שמתחברים זה לזה וירצו בקירבתך. שנן לעצמך איזה אבא נהדר,טוב,מעניק, אוהב,מחבק ודואג אתה. הבט בעיניו של בנך וראה את האושר בעיניו.

tookmy

New member
שטויות במיץ

אני מכירה מספר גברים חד הוריים. אחד מהם מגדל את ילדו ממש מינקות. הילד בחזקתו ורואה את אמא פעם בשבועיים. באופן אישי לא נרתעתי מאף אחד מהם מעולם, להיפך, חשבתי שזו הוכחה שהם גברים שאיכפת להם מילדיהם. במקרה של האחרון, גם הייתי מאוהבת בו בעבר למרות שהייתי רווקה ללא ילדים ואני יודעת שמאד הולך לו עם נשים ללא קשר למצבו. ברור שאתה נמצא בנקודה בה הילד קטן וזו תקופה מאד קשה. אני בטוחה שכאשר הילד יהיה בן שנתיים-שלוש ויצריך טיפול פחות צמוד יהיה לך קל יותר לנשום. השנים הראשונות בהורות הן כנראה הכי קשות (אני מתכוננת, חודש שישי, בלי בן זוג) .

אני מאוד מעריכה אותך .

שנלחמת על מה שחשוב לך - אתה לא סוג ב אתה א א ואני לא חושבת שזה צריך לפגוע באושר שלך - להפך. אני חושבת שהוא חושב בעיניים של גבר - אולי גם כזה שאין לו ילדים. אני לא אומרת שכל בחורה תקפוץ על ההזדמנות לגדל ילד לא שלה אני לא יודעת על איזה גיל אתה מדבר בצעירה , אבל לא חסרות גם נשים כאלה שמחפשות להכניס גבר לחייהן גם לפרק ב וגם בפרק א. לא חושבת שכל הבחורות הן בלייניות יש כאלה שיותר נמשכות לדברים אחרים. ולדעתי גבר שבחר לגדל את הילד שלו ולהתמודד זה מושך כי זה מראה על אחריות ובגרות.

efrat0100

New member
ומהי הסיבה שהוא מספר לך

את זה? מה הוא מציע לך בדיוק?? שתנטוש את האוצר הקטן לטובת איזה יצר של צעירה בליינית? האם זוהי ה"איכות" כדבריו? שיתבייש לו קרוב משפחה זה. זוהי ביקורת שטחית שאין בה אלא לפגוע - שום דבר חכם או "בונה"... אישית - אני מעריצה גברים כמוך. ולדעתי בחורה פיקחית ואיכותית תבחר בך...ממילא לא תרצה בילדונת בליינית .

../images/Emo47.gifתמיכה

היי dudu אני רוצה לחזק אותך ועוד גברים אשר לוקחים על עצמם את המשמורת על ילדיהם אני חד הורי לשני ילדים כבר 4.5 שנים הם האוצר של חיי יש לי בת זוג מדהימה שהיא חד הורית לילד והיא מקבלת את ילדי כילדיה אם הרבה חום ואהבה אף פעם אל תרגיש אזרח סוג ב כי יש לך אוצר בידים שלך שגורם לך לאושר הכי גדול בחיים הדבר היחיד שמפריע כחד הורי זה שאישה כחד הורית מקבלת תנאים בלי סוף וגבר לו ואני כולי תקווה שהמדינה תתקן את החוק גם לגבינו חזק ואמץ

למעלה