חד הורית חדשה

nati42

New member
חד הורית חדשה

אני חד הורית כבר חצי שנה וביררתי את הזכויות שלי. הגשתי תביעה להבטחת הכנסה ועקב שימוש ברכב לא מגיע לי הבטחת הכנסה. ממש מקומם האם רכב הוא מותרות לאף אחד לא אכפת כי אין לי הכנסה ומזונות מאף אחד. האם נתקלתן בבעיות מסוג זה. בראיונות לעבודה העניין לא קל ולמצוא סידור לילדה שלי גם כן לא. אני קצת מודאגת.

קודם ברוכה הבאה לבית החם הזה

לגבי הבטחת הכנסה:גם אם היית זכאית זה לא סכומית שניתן להתקיים מהם נדמה לי ואם אני לא טועה מדובר עד סכום של 2700 ש"ח שכל סכום אחר שנכנס מוריד מהקצבה הזו אכן בעלי רכב לא זכאים לקצבה כלהי גם לא להשלמת הכנסה מה שאני יכולה להציע לך וזה בסוד..... פשוט להעביר את הרכב על שם מישהו אחר אמא/אח /קרוב אחר שיסכים ולמה את לא תובעת מזונות?המונות הם לא לך הם לילדה ואותם את תמיד יכולה לתבוע דרך ביטוח לאומי ולגבי סידור לילדה?מהיכן את?אולי נוכל לסייע אחת לשניה ולגבי עבודה?באיזה תחום את מחפשת?אני במקרה בתחום ואשמח לנסות לעזור לך

m i c h a l i

New member
להעביר ע"ש מישהו אחר את הרכב - לא

ממש לא מומלץ בשל הסיבה הפשוטה ביותר: 1. יש תקופת "צינון" של שנתיים מאז שהכרזת על בעלות רכב (ואל תחשבי שהם לא בודקים) 2. אם תצהירי שאין לך רכב ובפועל אכן יש לך את עלולה להסתבך עם הביטוח הלאומי. תחויבי בקנס גבוה ובהחזרת כל התשלומים שקיבלת. לא כדאי ליפול לידיים של החוקרים שלהם.

nati42

New member
גם אני אמא על אמת

אז ככה, אני תבעתי מזונות אבל יקח זמן עד שאקבל אותם כיון שלא התחתנתי עם הבחור הוא תושב חוץ לכן אף פעם לא אוכל לקבל מזונות מהביטוח לאומי. אני גרה בתל אביב ואני ישמח לשוחח איתך תשאיר לי אם אפשר טלפון או מייל ואני ישמח לדבר איתך תודה לך על ההיענות וההצעה לעזרה

m i c h a l i

New member
יש אפשרות לקבל דרך ההוצאה לפועל

אם יש בידך פסק דין למזונות (גם זמניים) את יכולה לתבוע את המזונות דרך ההוצאה לפועל.

למעלה