חד גוני.

amarom1

New member
חד גוני.

שלום לכולם.
לא מעט ימים שאני עוקב בעניין אחר ההודעות שמתפרסמות בפורום, מידי פעם גם הגבתי והשתתפתי בדיון אך לרוב הסתפקתי בקריאה ואני חש צורך לשתף אתכם בהתרשמות ראשונית שלדעתי בולטת במיוחד כמעט לכל אורך ההתכתבויות פה : כל התכנים נוגעים, בניסוחים כאלו או אחרים, לסשן של אשה נשלטת ע"י גבר שולט והתחושה היא שזו המהות הבלעדית של עולם הבדסמ.. מה,אין כבר נשים שאוהבות לשלוט? מה קורה עם גברים שחולמים להיות נשלטים? אין בנמצא או חשים לא נוח להתוודות? ומה עם בני אותו מין שנהנים מהסשנים? .. מסיבות שאינן ברורות, לי לפחות, אין פה כמעט שום איזכור של נושאים אלו ואולי השאלה מדוע זה כך, יכולה להוות נושא לדיון. אותי,בכל אופן השאלה מענינת כמו גם הנושאים עצמם שהזכרתי..
אשמח מאוד לשמוע..
בברכה. מ ר ו ם.

qwertyu124

New member
אלה האנשים שכותבים פה

ע"פ סקרים (שלא ממש מייצגים, לא את האוכלוסיה הכללית ולא את הישראלית, אבל בכל זאת), אמרו שכ 70% מהזוגות הבדסמיים הם גבר שולט ואישה נשלטת. תוסיף לכך את העובדה שאין פה הרבה אנשים ושמעט מאוד מהאנשים נמשכים לבני מינם., כך שמה שיש פה עדיין מייצג את הרוב.

דבר נוסף, כנראה מכיוון שאלה הנושאים שעולים פה, מי שמחפש דברים אחרים מאבד עניין ועוזב.
אני חושב שבכלוב יש הרבה יותר שליטה נשית, אבל לא אהבתי את האתר ואני לא פעיל שם כדי לבדוק.
אני יודע שב FetLife יש הרבה מהכל, אבל זה (כמעט תמיד) באנגלית.
גם פה עולות מדי פעם שאלות של נשלטים או של שולטות. זה פחות מאשר שולט ונשלטת, אבל קיים. אם יש לך שאלות, אתה מוזמן להעלות אותן ואני בטוח שיתפתח דיון (את הנושא הזה כנראה פתחת בזמן לא טוב, עם החג. אני מניח שהרוב לא דתיים, אבל חוגגים עם המשפחה).

אגב, אם אני זוכר נכון, James חי עם בן זוגו (בעלו?).

A לוןA

New member
המחקר הזה

נאסף באתר בדסמ הולנדי ואוכלוסיית המדגם בו ממילא לא מייצגת
לדעתי גם הנתון שהבאת, שגוי.

לולה 40

New member
מה???

מה זאת אומרת : "שמעט מאד מהאנשים נמשכים לבני מינם" ?
כאן בפורום? בעולם הבדסמ בכלל?

מאיפה הבאת את זה?

וגם לא חושבת שמה שיש פה מייצג את הרוב, מה שיש כאן היא טיפה
ואפילו פחות ...מהאנשים שנמשכים, חווים, חיים בעולם הזה.
לא ניתן להגדיר את התפלגות השולט - נשלטת\ שולטת - נשלט וכו' בעולם
הבדסמ לפי הפורום הזה ואולי...

זה הרגע להזמין את כל אלו ששולטות וגם את אלו שנמשכות\ים לבני מינם
לבוא להצטרף, לכתוב ולשתף ולצאת מאחורי הקלעים...

חג שמח

qwertyu124

New member
הבאתי את זה

מכך שהקהילה הגאה בארץ די קטנה לעומת יתר האוכלוסיה (לא מבוסס על מספרים, אלא על תחושה).

מה שיש כאן בהחלט לא מייצג, זו בדיוק השאלה- למה אין יותר ייצוג שלהם?
זו באמת שאלה שצריך שאול אותם, אבל פותח השרשור מרגיש שהם פחות פעילים, אז הרגשתי שעדיף שאני אגיב מאשר שהשאלה תשאר ללא מענה וללא דיון

UltraL

New member
לפחות אין כאן "מלכות" בתשלום.

זה מה שאנשים כותבים בכלוב. מלא בחורות שמעונינות בעיקר בכסף.

וכן כאן בתפוז יש פחות נשים שולטות. וזה לא מיצג את המצב הכללי,
כי לרוב כל גבר ישראלי חושב או עושה את עצמו שולט, ללא קשר
אם אי פעם עינין אותו ללמוד בדסמ.

לפחות כאן בפורום בתפוז הזה אנשים באים להתעניין וללמוד מאחרים.

A לוןA

New member
זה שאתה לא רואה אותן

לא אומר שהן לא כאן
מדי פעם מועלית מודעה של מלכה בתשלום המציעה את שירותיה, ונמחקת.

amarom1

New member
בכלל לא רלוונטי.

מלכות בתשלום ובכלל, לחוות ריגושים ממישהי שעושה זאת תמורת תשלום זה לא רק בלתי אפשרי, לדעתי זה דבר והיפוכו ולכן זה לא רלוונטי, עבורי בכל אופן.. מה שכן, מלכה אמיתית, בהוויתה ומטבע אופייה - עם כזו עשוי להווצר מפגש מעניין,מיוחד ואפילו מרתק ..זו דעתי ואכן,כמוסה בה פנטזייה אישית.. אני רק רוצה להבהיר שהדברים לא נכתבו כמודעת חיפוש אלא כנסיון לפתח,במסגרת הפורום גם נושא זה ( ולא רק שולט נשלטת שבזה הוא רווי ) ..
מ ר ו ם.

A לוןA

New member
מאז ומתמיד

משום מה, הפורום הזה היה יותר מקום של שולטים ונשלטות. אין לי ממש הסבר למה, וזה בטח לא משקף את "יחסי הכוחות" בקהילה.
זה לא שאין פה שולטות (גאיה למשל) או נשלטים ואפילו סוויץ' גאה ואדמוני אחד- אבל אף אחד לא מונע ממך לספר את החוויות או השאלות שלך. להיפך. לך על זה.

JamesNox

New member
סוויץ' גאה ואדמוני

מגוון וגיוון

כמי שמסתובבת בפורום הזה הרבה יותר משנה שנתיים
ראיתי לא מעט גברים נשלטים שמציצים לרגע.
אני חווה את מרביט הגברים הללו
כאנשים כחסרי סבלנות
שלא ניסו בכלל להפוך לחלק מהפורום
אלא רק השתמשו בו כפלטפורמת מדור חיפוש
ולכן לדעתי גם לא בהצלחה יתרה.
(אגב כנ"ל לגבי גברים שמחפשים נשלטת, או אלו שמוכנים להיות הכל העיקר למצא ומתפלאים למה חכתם ריקה)
לא ראיתי מספיק נשלטים
(ויש כמה מהם כאן)
שממש ניסו, העלו פוסטים השתתפו בדיונים ואפשרו פתיחת דיאלוג או רב שיח

לדעתי קשה לגברים להפתח ולכתוב על הקשיים שלהם בכלל ובעיקר אולי כנשלטים
ייתכן וזה נובע מהקושי להגיד אני גבר ואני גם נשלט מה זה אומר עלי כגבר
ועל מה שינקתי מילדותי מהתרבות שסביבי על תפקידו של הגבר ואיך כל זה מתנגש

בגדול מאד יש הרבה יותר נשלטים ונשלטות משולטים ושולטות

בעיני השאלה היא למה יש כאן מעט מידי נשים שולטות שכותבות
ההנחה שלי היא שיש לזה קשר הדוק לתחילת התשובה שלי.

מה שבטוח הוא שהפורום הזה מקבל בברכה את המגוון והגוונים.

אגב, גם מההכרות שלי בשטח עם אנשים אקראיים אני מתרשמת שזה המצב לרוב - שולט ונשלטת. כשאני חושבת על מכרות שלי מהמציאות - אני יכולה למנות יותר נשלטות משולטות.
ואולי זה יותר מוטבע אבולוציונית/חברתית/גם וגם וזה באמת המצב גם בשטח?
אין לי שמץ של מושג, סתם מעלה השערות.

amarom1

New member
האם יש קשר?

קראתי את התגובות למודעה ובהמשך לכך אני רוצה לחדד ולמקד את השאלה שכה מעסיקה אותי ומאוד נוגעת למצבי האישי . בתימצות : אני נחשב,בחיי העיסקיים לכל מה שעונה על ההגדרה של סיפור הצלחה : קריירה מפותחת עם כל הכרוך בכך ( צבירת הון רב תוך ניהול ושליטה במערכות גדולות שבהן מועסקים הרבה אנשים הכפופים לי ). כל זה כמובן מהווה עבורי סיפוק רב בעיקר בשל העובדה שההצלחה ניבנתה בעמל ובאומץ תוך לקיחת סיכונים גדולים. ..וכאן אני מגיע לשאלה "למה בעצם אני מלאה אתכם בכל אלו"?.. ובכן,ההנאה והסיפוק שאני שואב בתיפקוד עיסוקיי , עומדים בסתירה מוחלטת למאוים ולריגושים שלהם אני משחר בחיי המין שלי. אולי במילים פשוטות יותר : נידמה לי שככל שמעמדי כבעלים ומוביל הולך ומתעצם-כך גוברות שאיפותיי להיות מובל ,מנוהל ונשלט בתחום ייחסיי המין, דבר שהובהר לי חד משמעית רק לאחרונה : קראתי לא מזמן מאמר באינטרנט על סוג של מחקר שטוען שאכן יש קשר הדוק בין הדברים ומאז אני לא מפסיק לשבור את הראש אם אכן זה מה שקורה לי... ניסיתי לכתוב קצר אבל אני רואה עכשיו שזה מתחיל לקבל ממדים של מגילה וכן אעצור בשלב זה,אני בטוח שהשאלה ברורה ומעניין אם תהיינה תגובות שאוכל להעזר בהן..
תודה מראש על ההתיחסות עד כה..
מ ר ו ם.

בדיוק דיברתי על זה עם הבנזוג שלי

על הניגודיות, זאת אומרת

ואצלי הניגודיות מופיעה בשני כיונים,
מבחינת הקריירה - לפני כחצי שנה התחלתי לעבוד בתפקיד מפתח בחברה לא גדולה בתחום שמאוד מעניין אותי. עובדת הרבה וקשה ועושה כסף טוב, מאוד. יש הרבה עצמאות בעבודה שלי, הרבה ניהול עצמי.
ופתאום, במיטה, בא לי שהוא ישלוט עליי. שיגיד לי מה ואיך לעשות. להתמקד בעונג שלו.
וגם מבחינת היחסים - מעולם לא הרגשתי כלכך מוגנת ובטוחה עם מישהו. מרוב שהוא שומר עליי - אני רוצה לתת לו את הכוח להיות זה שכביכול "פוגע" בי.

זה נראה לי טבעי. הניגודיות.

ותחפור, תחפור.
זו המהות הבסיסית של כל פורום

JamesNox

New member
אני כאן!

גם הומו וגם סוויץ'. ופטפטן בלתי נלאה.
סתם נפלת על ימים שאני בשקט יחסית (רבתי עם בעלי ואדוני, ככה שסקס זה הדבר האחרון שיש לי בחיים כרגע). בדרך כלל אני לא סותם את הפה לרגע וממלא הרבה יותר מה10% המוקצים לי על פי קינסי וחוקי הסטטיסטיקה.

למעלה