"חד גדיא" בזעיר אנפין...

מיהNY

New member
סליחה על ההתפרצות מיקמיק...

אותו מיקמיק שאני מכירה? אתה פה עכשיו? אולי אני טועה... יום טוב וחג שמח לך מיה ניו יורק

ננסנס

New member
היי מיה... אופו את רצה?!

תשארי קצת כאן... כאן לא פחות נחמד משם...

מיהNY

New member
הי ננסנס

חג שמח גם לך
בשבוע האחרון רצה לשירותים...חחחחחח איך המצות בארץ? מחייכת...בעצם סתם מקנאה
מיה ניו יורק

מיהNY

New member
ננסנס...

וברצינות...אולי אחרי 9 שנים פה עדיין קשה לי עם ההגדרה של ישראלית בחו"ל... תעזור לי להתפקח:) מיה ניו יורק

ננסנס

New member
גם לי לקח מעל לשנה וחצי...

להבין שהגיע הזמן להחליף את הבית (או יותר נכון את החדר) גם ברשת... (למרות שיש כאן החושבים שהגעתי מקהילת YNET, בה מעולם לא השתתפתי). עם הזמן רוב הנושאים שם הפכו פחות ופחות רלוונטים וההפך; שלא נדבר על הפרשי השעות (תמיד הייתי מגיב באיחור ואת חלק מחברי מעולם לא "פגשתי" באונליין), חוסר היכולת להשתתף במפגשים ועוד... אז... מידי פעם מבקר ומשחיל תגובות אך חדרי החדש הינו ישראלים בחו"ל ותאמיני לי שהחבר'ה פה ממש ממש על הכיף כיפאק... יאללה בואי...

מיהNY

New member
בוקר ננסנס../images/Emo42.gif

מוזר ננסנס...אתמול דוקא דיברתי על זה עם אישי היקר אחרי שניסיתי ללכת נגד המערכת(במקרה הזה מערכת הבריאות) והוא אמר לי אולי תפסיקי כבר ללכת נגדה ופשוט תזרמי איתה..את הרי פה עכשיו...תפסיקי להלחם... מחייכת... הוא צודק....אבל קשה לי עם זה(דם ישראלי..חחחחח) יאללה באתי לקצת השמש זורחת בניו יורק...צריך לנצל אותה לפני שתעלם
מיה ניו יורק

MicMik

New member
מיקמיק שאת מכירה? לא חושב

אני לא מכיר מיות. איפה עוד ראית מיקמיק? יום טוב וחד שמח גם לך.

מסכן הדג....../images/Emo7.gif

ועכשיו לא יהיה לנו דג למימונה.
ובכלל גם שמעתי שהמופלטה מופלת לרעה במחוזות מסויימים. עצוב עצוב..כמה עצוב..

az ma

New member
למה לא לחשוב חיובי...

למשל שהוא שוחה להנאתו עם החבר'ה... ובמין אפרופו...מישהו שמע ת'סיפור, היום, על הכלבה שנדרסה בכביש (בארה"ב)... בא שוטר וירה בה כדי לגאולה מיסוריה... הביאו ת'גופה לחדר המתים ותקעו אותה במקרר... בא עובד המקום, פותח ת'דלת של המקרר ומי אם לא הכלבה עומדת על ארבע, בתוך איזה שק פלסטיק, ונובחת... לפעמים גם לכלבים יש כמה נשמות...

למעלה