חד או דו?

Anya1111

New member
חד או דו?

היי אנשים, אם יש פה כאלה שלומדים פסיכולוגיה, מה הייתם ממליצים, ללמוד את זה חד חוגי או דו חוגי עם רב-תחומי? האם ההבדל בין שני המסלולים האלה הוא רק ה-16 נקודות הנוספות בפסיכולוגיה בחד חוגי? תודה!

התלבטות מעניינת

הבעיה העיקרית בחד-חוגי פסיכולוגיה, היא המיעוט המזעזע של קורסי בחירה. יש מבחר מאוד מוגבל, ובסופו של דבר לוקחים קורסים כי חייבים למלא את מכסת הנקודות איכשהו, ולאוו דווקא כי הנושא מעניין. בנוסף לכך, יש כמות גדולה מאוד של נקודות מחוץ לחוג שצריך לקחת, וגם עם זה הרבה חברות שלי נתקעות, בין אם בגלל ההרשמה המאוחרת (שכבר נגמר המקום בקורסים השווים) ובין אם בגלל חוסר בקורסים בתחומי העניין שלהן. לכן, אם כבר יש התלבטות, אני ממליצה לקחת את המתכונת הדו-חוגית. ההבדל בהעמקה בפסיכולוגיה הוא זניח, ואם את לוקחת רב תחומי כחוג שני, יש לך אפשרויות בחירה טובות יותר, כיוון שלתלמידי החוג שומרים מקום ולא צריך לריב עם כל תלמידי החד-חוגי של האוניברסיטה. אם יש לך עוד שאלות על פסיכולוגיה (אני עושה דו-חוגי עם תקשורת), את מוזמנת לשאול.

Anya1111

New member
תודה ../images/Emo13.gif

נראה לי שזה מה שאני אעשה

mesoo

New member
מסכימה עם ענבל

אני עושה חד חוגי ואין הרבה קורסי בחירה מעניינים בחוג לפסיכולוגיה בפרט ובאוניברסיטה בכלל היתרון היחידי של החד חוגי שאת עושה סימינריון מחקרי אחד (ואני למזלי הטוב נפלתי על מרצה שביקש שנגיש רק הצעת מחקר של כמה עמודים) בהצלחה

למעלה