חד אופן

• פותח הנושא JJU
  • פורסם בתאריך

JJU

New member
חד אופן

כבר הרבה זמן אני רוצה להיכנס לתחום ולהתחיל לרכב אבל אין לי שום ידע בנושא(אני מתכוון על החד אופן עצמו). מישהו מוכן להסביר לי על החד אופן(מידות,גדלים,משקל וכל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים לרכב) ואיפה אתם ממליצים לקנות חד אופן וגם מה המחירים בערך?

natyh

New member
חד אופן בארץ

בארץ מתחילים עם 20 אינטש קוטר גלגל : בחו"ל מקובל להתחיל עם 24 " מחירים : 350 עד 500 שקלים לחד אופן טאיווני ממתכת : ומאתיים וחמישים לחד אופן מפלסטיק כמו אלה שרמי ינאי מוכר . בהצלחה נתי

../images/Emo29.gifאני מת מעיפות אז בקצרה

למה לך לדעת את כל הפרטים השוליים הללו (משקל,חומרים וכו)בתור מתחיל מה שאתה צריך זה חד אופן מומלץ איכותי(ההתקדמות מהירה יותר וגם אפשר להשתמש בו בהמשך הלימוד) . מומלץ ללמוד לרכב עם מדריך מנוסה אשר יכול לקצר את משך הלימוד לכ-90% מהזמן שנדרש מללמוד לבד+ללמוד לעשות דברים שלבד יקח לך שנים עם בכלל. תיקון למה שרשם נתי בכל העולם מתחילים ללמוד על חד אופן 20". תמיד יש את אלו שמתחכמים ומתחילים ללמוד על חד אופן 24" אבל אז הלימוד נהפך למסובך יותר וההתקדמות איטית+ישנה סכנה גבוהה יותר לפציעות כאשר רמת הרכיבה עולה (דרגה 4 ומעלה) אז יש צורך לדעת את הפרטים הנ"ל. לגבי מחירים בארץ ראה הודעה של נתי. לגבי חדי אופן איכותיים יותר אני ממליץ בחום semcycle עם אתה מעונין ללמוד צור איתי קשר(בנוסף נפתחת עוד מעט קבוצת מתקדמים) אמיר

JJU

New member
../images/Emo51.gif

תודה לשניכם על ההסברים
אבל מי מוכר/איפה קונים חד אופן בארץ

"מיק בייק" מושב קדרון

חד אופן טיוואנינחמד מאוד כסא נוח עם שוליים מפלסטיק על מנת לא לקרוע תריפוד אם אתה מתחיל...ונופל.... קצת יקר 500 שקל אבל יופי של חד"א.

למעלה