חדש

GreatKingRat

New member
חדש

קוראים לי בראל, בן 14. אני חדש באירוסמית' בכלל, לפני שבועיים קנו לי את הGreatest Hits, ומאז אני שומע רק אותם ומסתובב לי כאן בפורום. חוץ מאירוסמית' אני שומע את כל מה שבסגנון (קווין, לד זפלין, GNR, וכו') ויש לי שאלה: הלהקה עדיין יוצאת לסיבובי הופעות?

SaintJohn

New member
ברוך הבא לפורום, בראל../images/Emo140.gif

כשאתה אומר Greatest Hits, אתה מתכוון לאוסף האדום שהשם שלו הוא באמת Greatest Hits, או שאתה מתכוון לאחד משאר אוספי הלהיטים של אירו? נראה לי שמרוב אוספי להיטים, כבר די קל להתבלבל ביניהם. ואם זה האוסף האדום, אז זו הגרסה המקורית עם ה-10 שירים או הגירסה המורחבת עם שירים מ-1973-1988? אירוסמית' עדיין מופיעים, ומחר הם פותחים סיבוב הופעות עולמי בברזיל, והם יופיעו בדרום-אמריקה, אירופה ומקומות נוספים. אהבתי את הטעם שלך במוזיקה, הוא דומה בערך לשלי ולשל עוד חבר'ה פה בפורום. אתה מוזמן להישאר פה בפורום, לכתוב על אירוסמית', להשתתף בדיונים ולהרגיש חופשי לשאול מה שבא לך עליהם. מהאוסף שיש לך, איזה שירים הכי אהבת?

AeroTom

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מצטרף לשאלה אם האוסף שקנית הוא באמת ה-Greatest Hits מ-1980 או האוסף האחרון - Devil's Got A New Disguise... אני אישית ממליץ לך לקנות את אלבומי הסטודיו של הלהקה. אני מוצא שהרבה יותר קל ונכון להתחבר באמת ללהקה מסויימת (לא רק אירוסמית', כל להקה) מאלבומי הסטודיו והיצירות המקוריות. בכל מקרה, יש לך יופי של מוזיקה של הלהקה לגלות מכל השנים
נשמח לדעת עליך עוד ואתה כמובן מוזמן להישאר כאן ולכתוב ואנחנו פה בשביל כל דבר שקשור בלהקה. תהנה!

Aerosmith2006

New member
שלום בראל../images/Emo157.gif

ברוך הבא (הוריי לדור הצעיר שעדיין לומד בבצפר!)
אני תמרה אגב. בת 15 מתל-אביב אז כן תבדוק שוב אם השם של האלבום הוא Greatest Hits ותחזור אלינו.... בכל מקרה ספר קצת יותר פרטים ותשאר בסביבה - תרגיש חופשי לפתוח דיונים, לשאול שלאות וכמובן להגיב כמה שיותר.

בָלבָל

New member
ברוך הבא בראל!! מקוה שהלהקה

תצליח לתפוס אותך ולא תרצה להפסיק להקשיב להם לעולם

למעלה