חדש

crazyboy5

New member
חדש

שלום, אני חדש, כבר לפני כמה שבועות פניתי אליכם עם שאלה. אני עמוק בארון, ואני בן 20. אני חייב את העזרה שלכם דחוף. התאהבתי בקולגה שלי (שאמור להיות סטרייט), ואני כל הזמן חושב עליו, אני חייב לנסות לפתח את זה, אבל אני מפחד מהסיבות הידועות. מה עלי לעשות? כבר התאהבתי בחבר, ונפגעתי מזה קשה מאוד( הייתי תקופה בדיכאון) והקשר נותק (מבלי שסיפרתי לו על הנטיות, היה איזה משהו אחר) מצד שני, מגעיל אותי כל הקטע הזה של ההומואים ששוכבים כל הזמן, אני מחפש אהבה ולא סקס, כי אם רק הייתי רוצה סקס, אז היה לי יותר קל להשיג את זה. ואם תציצו בכל האתרי היכרויות תראו שכולם שם מחפשים רק מין... איך אני אצליח להכיר ככה מישהו??? אני מפחד מאוד לצאת מהארון,ואני לא יודע אם אי פעם ארצה לעשות את זה (מהסיבות הידועות), אני עד כדי כך מפחד שאני מפחד אפילו לצאת לבד למועדונים של הומואים. אני מרגיש שבגלל הדבר הזה, עוד הרבה דברים בחיים שלי לא מסתדרים אני אשמח לקבל עצות.

שעטנז

New member
קודם כל, עצה שלי - תשאר באזור...

אל תיעלם... יש פה אחלה חברהההה שעם הזמן תכיר. =] בקשר לקולגה - עזוב אותך מסטרייטים. תנסה להעיף את הרגשות האלה. לשכוח מהם. גם אני עברתי את זה, כמו רוב האנשים שנמצאים פה. בקיצור, לא מומלץ. ואמממ, לא כולנו מחפשים סקס! ולא כולם שוכבים כל הזמן... וגם אם כן, זה לא אומר שאתה לא תמצא מישהו בשבילך, שיהיה לטעמך... מה שכן -, אתה צריך סבלנות אחושרמוטה! הרבה הרבה... =X
בהצלחה! סוררי אם ביאסתי.

GrimBoy

New member
היי... כמה דברים...

1) אתה טוען שהתאהבת בקולגה שלך. מכאן זה נשמע יותר כמו סוג של הידלקות. כמה זמן אתם מכירים? האם אתה באמת מאמין שאתה מאוהב בו? 2) כשאתה אומר "הייתי תקופה בדכאון" על החבר האחר שהתאהבת בו.. מה זה "תקופה" ? שלושה ימים? כי אם שלושה ימים זה מה שייקח לך להתגבר על הקולגה רצוי שתגיע למסקנה מעכשיו שזה מה שאתה צריך לעשות. הוא סטרייט, כמו שאתה לא תתחיל לאהוב בנות גם הוא לא יתחיל לאהוב בנים פתאום, לא משנה כמה מקסים אתה. 3) אם בכל זאת יש לך חשד שהוא אולי הומו, עכשיו יהיה הזמן להפסיק לנבור בפצעי ההידלקות של עצמך ופשוט לשאול אותו... 4) אתה ו-90 אחוז מהקהילה הזאת באים בטענה לכך ש-90 אחוז מהקהילה הזאת רוצים רק סקס. איזה חוכמה עומדת מאחורי להיכנס לאתר הכרויות, לראות שם את כל החרמנים ולטעון שזה כל הקהילה וזה מה שהיא מחפשת? עלה בדעתך שהאנשים שאתה צריך לחפש הם אלה שלא משמיעים את קולם בצ'ט הכללי של אטרף? יש לך שם מש'ו כמו אלפי משתמשים ורובם טוענים שהם מחפשים קשר... רק צריך למצוא את אלה שגם רציניים... סמוך עלי שגם סטרייטים לא בדיוק לוחצים על כפתור ומוצאים אהבה... אתה לא המצאת את הגלגל אתה יודע... אם אתה רוצה להתבכיין תביא סטטיסטיקות יותר רציניות
...
5) אתה תצליח להכיר מישהו במקומות יותר נטרלים כמו למשל בפורום הזה, או בקבוצות תמיכה, או אם באמת תחפש את היוצאי דופן באטרף שמתאימים לך... ויש.. יש המון... אני ממליץ לך גם על mekusharim.co.il 6) אתה לא אמור לצאת לבד למועדונים של הומואים. זה רעיון גרוע. אתה צריך לנסות להכיר אנשים באינטרנט למטרות ידידות (בלבד) ולצאת איתם. תבנה לך מעגל חברים הומואים ותתחיל משם. אין מה לעשות, כולנו צריכים להתחיל מאיפשהו. 7) לגבי הארון, תצטרך לפרט קצת יורת על המשפחה שלך ולמה בעצם אתה חושב שאתה צריך להסתיר מהם את הנטיות שלך. בהצלחה גבר!

בדר"כ אני נהנה לקרוא את תגובותיך

אך כאן להרגשתי,היה צריך יותר רגישות, נכון אנחנו לא פורום זהות מינית שרגישות היא המילה השנייה של הכחולים והאדומים שם. לגבי השלם גם לי שי השגות כלפיך, אם אתה אומר ש "90% מהקהילה טוענת..." אז מה הוא השלם? אתה דגמת מדגם ? מדגם מייצג? אוכלוסיה? כמי שלומד באקדמיה זה מאוד צורם לי הכללות הן לכיוון של הכותב ובמיוחד מהכיוון שלך כאדום , אתה אדום אמור לייצג דעה עד כמה שניתן ניטראלית, ולא להדגיש קטע מהודעתך ולהעלות בה כעס כלפי הסטריאוטיפים של הקהילה המיוצגים בקהילה ומחוצה לה וכיאה לסטיראוטיפים מייצגים מציאות לא אוייבקטיבית הן לגבי הקהילה ובמיוחד לגבי אלו שנמצאים בגבול שבין הארון לעולם הגאה. אולי פספסתי אבל הכותב לא השתמש באחוזים אלא תיאר בצורה כנה את חששותיו, ואתה תקפת אותו על כך שהוא מוזן משמועות שלטענתך 90% מהקהילה משמיעה ומפיצה אודות 90% מהקהילה , שוב לא ברור מה השלם בכל אחת מטענותיך, זה לא היה רגיש ואפילו לא במקום!!!!

GrimBoy

New member
קיפוש...

בוא נבין ונקלוט יחד, אני ואתה, בתור התחלה, שהנער בן 20, הוא לא ילד, הוא גם לא ממש כבר נער. הוא מסוגל להתמודד איתי. המצב שלו אולי רגיש אבל אני רוצה להאמין שבתוך צינצנת לא גידלו אותו. דבר שני. בוא נקרא ביחד את ההסבר של הבחור על עניין הקהילה: "מגעיל אותי כל הקטע הזה של ההומואים ששוכבים כל הזמן, אני מחפש אהבה ולא סקס, כי אם רק הייתי רוצה סקס, אז היה לי יותר קל להשיג את זה. ואם תציצו בכל האתרי היכרויות תראו שכולם שם מחפשים רק מין..." האם תסכים איתי שיש קצת יותר מדי מקובעות במה שהוא אומר? אני גולש באטרף כבר מגיל 18 בערך. זה אומר, לצערי, חמש שנים. אני חושב שבתור מי שמחוץ לארון, שנשם כמה מערכות יחסים בעברו וגם אם כי לא בגאווה גדולה כמה סטוצים יש לי איזשהי הבחנה יותר מדוייקת משלו לגבי מה שקורה באתר הזה. חמש שנים שלמות ש-60 אחוז מהם הייתי און ליין שם. ה-"הכללות שלי" הן לא יותר מתגובה ראויה לגועל שנראה שאימץ לעצמו פותח השירשור וכנראה שגם אתה, מהאנשים "הסטוציונרים" הבולטים והלא ראויים להתייחסות הזאת. מה שהוא מתאר זה לא את ה-"חששות שלו", אלה את הביטחון העצמי הנמוך והמדבקות הקטנות של סטיגמה שהייתי מצפה לשמוע יותר מסטרייט פחות מבחור בן 20. תפקידי כאדום הוא לא להיות היד המלטפת גם לא הצמר גפן המתוק שלך או שלו בכל הנוגע לבעיות שלכם. הוא ביקש עצה, הביע דעה מלאת "גועל" כפי שהוא כתב ומין הראוי שיצפה לכל מיני סוגים של תגובות גם כאלה שבאות ממי שמבינים יותר ממנו וגם חולקים עליו ברמה כזאת או אחרת. צר לי אם את התגובה הזאת אתה לא אוהב, צר לי בעיקר כי אני מבין שאתה מרגיש ומזדהה איתו בהרבה מקומות. עם זאת, גם אתה וגם הוא וגם אני לא כותבים כאן כדי שיסכימו איתנו. אלא כדי להשמיע את קולנו ולשמוע את קולו של מי שחולק עלינו. וגם לך כמו לו אני מאחל הרבה בהצלחה ומאחל גם שתוכלו להיות קצת יותר אופטימים לגבי עצמיכם ואלה שחולקים איתכם את הנטיות.

אתה בו זמנית מדבר שתי קולות

תראה, זכותך כאדום לעשות ככל העולה על מנהלי הפורום וזה שיקולם במה שיבחרו.... אתה צודק שיש לצעיר (בן 20 ), סטיגמות ודעות מוטעות ושגויות לגבי הקהילה אך בבוא בעת אתה בעצם מסכים עם מה שהוא אמר? כאן איבדתי אותך לגמרי... אינך מכיר לא אותי ולא אותו ולכן אין זה מהמקום שלך ככל שתהיה אדום להגיד מי אני(" שגם אתה, מהאנשים "הסטוציונרים" הבולטים והלא ראויים להתייחסות הזאת. ") דעתי עדיין נשארה עניינית ונכונה שכמו שהכותב אסור לו לנקוט בהכללות, ומאיר לבן ואחרים העמידו אותו על טעותו, גם לך כאדום יש אחריות על מה שאתה כותב!!! וגם לך לא יחסר להימנע מהכללות, איני א לבקש ממך רחמים עליי או עליו, אלא באמת להימנע מהכללות, כי ברגע שאתה בעצמך אומר 980% מ.. טוענים ש 90% מ... האם אתה לא עושה הכללה כמוהו? יש דבר כזה שנקרא אמונות שגויות וסטריאוטיפים באוכלוסייה הרחבה, שלצערינו מוזנים מאנשהו , אבל כמו כל סטריאטיפ אינם תמיד נכונים, אפרופו פסח, האם היהדוים בכל העולם הם שותי דם גויים? לא ולא אותו הדין לגבי כל מי שמכליל גם לגביך...

GrimBoy

New member
הבנת אותי לא נכון, לא התכוונתי אליך

אני לא מסכים עם מה שהוא אומר לא עכשיו כשהוא בן 20 וגם לא כשהוא יהיה בן 30 במידה ועדיין תיהיה לו את אותה דיעה. רוב הדור הצעיר של ההומואים, וזאת מבחינתי עובדה שאין לחלוק עליה, אולי על הנתונים כן לא על המסקנות, מחפש להיכנס לקשר ולהיות רציני. אין הרבה טעם בחיי בדידות במיוחד לא למי שרוצה להקים משפחה (וזאת כן דיעה). תקרא שוב מה שכתבתי, נראה לי שאתה נסער מדי, ההתייחסות ב-"סטוציונרים" לא הייתה לא אליך ולא אליו. אלא לאנשים האלה שגורמים לו לחשוב שזה מה שרובנו מחפשים, סקס. אני לא עושה הכללות, אני מדבר מתוך ניסיון ומתוך היכרות של חמש שנים ואם בחרתי להגיב לו באותה קיצוניות שהוא כתב מלכתחילה זה רק בגלל שגם הוא טרח להכליל ולהיגעל כפי שהוא כתב. שים לב שמבחינתו כולללללם מחפשים את זה באתרים האלה, ואני גולש שם חמש שנים לא יצא לי לחפש את זה וגם לא לרוב החברים שלי שגם גולשים שם. ככה שתסלח לי אם מצאתי לנכון להכליל בחזרה ועוד לתת מרווח של 10 אחוז לאנשים שכן מחפשים סטוצים בזמן שהוא לא נתן אפילו לא אחוז. מבחינתו כולם כאלה. וזאת הטעות שלו ואני לא מאשים אותו ובגלל זה גם טרחתי להסביר למה. ההכללות נעשו פה בעיקר על ידי פותח השירשור. תקרא טוב את מה שאני כותב כי אתה בוחר להעלב מדברים שבכלל לא נכתבו לך או לו בשביל העניין.

הפעם אני חייב להסכים איתך

טוב שהיה הדיון כדי שנוכל להבין את הדברים ולהגיע לעמק השווה.... אתה צודק 90% מהנכנסים לאתר X הם , זה על אותו משקל לומר יש 10% שנכנסים והם לא!!! זו הסיבה למה אני אישית לא נכנס לאטרף, הספיק לשוחח עם אדם במציאות שכל מילה שנייה שלו היה על סקס מין ונטיה הומוסקסואלית, וכמה שלא הסברתי לו שיש עוד דברים חוץ מזה הוא נשאר מקובע בדעתו וכל הזמן התפלא איך אין לי כרטיס באטרף? אני חייב לציין שבאותם ימים חשבתי שאטרף זה אתר של האגודה הוא לא היה מוכן לקבל דעות שוות ממנו ואפילו כאלו שעדיין בארון... אני כמו שהבנת נגד קצוות באופן כללי מצטער שהדיון ירד לפסים אישיים ושוב ומך על תגובתיך, מה שנותר לי מהדיון הזה, מעבר לאי הבנה שנוצרה זה להבין את עולם הדעות לעומקן, מה לעשות שאני מעמיק? תודה על התשובות ועל הסבלנות

crazyboy5

New member
תראה, יכול להיות שזאת גם אשמתי

כי כשאני מחפש אני עושה על האופציה של "משתתפים עם תמונה בלבד" וזה לא פייר כי לי בכרטיס אין תמונה. אבל עדיין יש לי רושם שהחלק הבולט של הקהילה של הגילאים שלי, מחפש רק מין (ולא רק בגלל האתר, בגלל עוד דברים, כמו שאר האינטרנט וטלוויזיה)

GrimBoy

New member
כמה דברים...

כשאין לך תמונה באטרף לרוב מי שייפנה אליך הם אנשים ש-"אין להם מה להפסיד"... הרף ציפיות שלהם ממך נמוך מאוד כי הם אפילו לא רוצים לראות איך אתה נראה.... אתה בן 20, דווקא בגיל שלך נמצאים הנורמלים יותר לטעמי.. זה מאוד תלוי בעם מי אתה מסתובב וכאלה... תחשוב על זה.. אני מכיר לא מעט אנשים, אם הרוב יצטרכו לבחור בין מין לבין קשר, הם יבחרו בקשר.. אתה לא יוצא דופן... אתה פשוט צריך לקחת בחשבון שיש לך עסק עם גברים. אל תתן לאף אחד לעבוד עליך ואתה עצמך אל תעבוד על אף אחד. תיהיה שלם עם עצמך השאר יבוא לבד.. ותישאר פה... יש בפורום הזה לא מעט פוטנציאלים בשבילך..

היי לך

תראה, התפיסה שלך של עולם ההומואים לא ממש נכונה. נכון, יש את אלה שמחפשים רק סקס כל הזמן, אבל גם יש הרבה מאוד שכן מחפשים קשר, אהבה, רומנטיקה וכו'.... יש ויש, רק צריך לדעת איפה לחפש ואיפה לנסות.... באתרי היכרויות כמו אטרף באמת שאין לך לנסות כי ממה שהבנתי המטרה שם היא רק למצוא סטוצים, ולא קשרים אמיתיים (למרות שגם כאלה יצאו משם, לפי דברים ששמעתי מאנשים). תראה, פה יש לך אחלה פורום עם אנשים באמת טובים, ואתה תמיד יכול לנסות גם לצאת למועדון פה ושם, אבל בידיעה שאתה מחפש את מה שאתה מחפש... אני מאמין שיהיה בסדר (בשביל כולנו, לא רק בשבילך...). בקשר לקולגה, אם הוא באמת סטרייט, אין לך כ"כ מה לעשות... אם יקל עליך אולי לספר לו (ולפי מה שאתה מספר נראה לי שלא יקל ולא תוכל גם לעשות זאת כי אתה אומר שאתה עמוק בארון), אז כדאי... אם לא, אתה צריך לשקול מה לעשות... אם הרגשות יכולים להיעלם, אז בסדר... אם לא, אז אולי צריך קצת לתפוס מרחק או משהו? בהצלחה לך, וברוך הבא לפורום!!

ניר20004

New member
crazyboy5 גם אני מרגיש כמוך לפעמים

אשמח להכיר אותך :)... תרשום לי את כתובת המסינג'ר שלך במסרים ...

שרשרת לא נכון....

אם התכוונת באמת לקרייזי-בוי, אז אתה צריך להגיב לתגובה שלו ולא לזו שלי... אם התכוונת אליי, אז שרשרת נכון...

Colfax

New member
אני מצדיע לך על מה שאמרת

איפה אתה גר? אם אתה גר בכל האיזור של מדינת תל אביב אז יש מצב להכיר בחורים שלא למטרות סקס בלבד, אם לא אז לא.. בקשר לפחד שלך מהיציאה מהארון, זה לגיטימי, תזכור שמי שצריך לדעת שאתה הומו, זה רק האנשים הקרובים לך (ל- 98% מהאנשים ממש לא אכפת שאתה כזה), ותמיד תמיד תזכור את המשפט האלמותי של נשיא ארה"ב פרנקלין דלנו רוזוולט: "הדבר היחידי שעלינו לפחד מפניו הוא מהפחד עצמו".

../images/Emo24.gifקראתי את הודעתך

וחשבתי לעצמי, מי כתב אותה, אתה או אני? ניסיתי לחשוב, אולי יש לי מין פיצול אישיות שפותח בשמו מס' ניקניימים ? אבל לא. אתה אדם אחר, אפילו צעיר ממני בכמה שנים(טוב נו, אני בן 25),אבל בהחלט בעל אותם קשיים שאני מתמודד איתם כעת.. תראה זו באמת שאלת השאלות מה עדיף על מה מיניות או אהבה? למי שלא נמצא בקושי כמוך וכמותי, לא תמיד יכול להבין את החשש את הקושי ובעיקר את המצוקה. מיניות אינה תמיד תוצאה של אהבה, כלומר אין כאן שום תהליך באמצע, באים עושים גומרים והולכים, אבל באהבה יש הדרגתיות, קשר שנבנה אט אט ובסוף מתגבש למשהו ואולי התוצאה שלו יכולה להיות מין וגם הרבה פעמים היא לא חייבת להיות מין. אתה צודק וטועה גם יחד, אני אתחיל ממה אתה צודק, אתה צודק שלמראית עין הקהילה ההומאית היא כזו המחפשת מין ועכשיו, וזו הסיבה מדוע לא נכנסתי לאטרף(כי שמעתי ששם זה מאוד מטורף מה שהולך שם..),אך יחד עם זאת אתה טועה כי אכן יש מחיר להישארותך בארון כמו שאמרת. "אני מרגיש שבגלל הדבר הזה, עוד הרבה דברים בחיים שלי לא מסתדרים " , אני יכול לצטט לך את אנשי המקצוע הטובים ביותר בתחום בארץ שטוענים השכם וערב שאי מימוש מיני מפרנס את הפסיכולוגים ולא תמיד את הנכונים (כלומר כאלו שתחום מומחיותם הוא טיפול מיני או גייפירדנלי), כי הפגיעות לחרדה דיכאון ושאר בעיות נפשיות קלות גבוהה יותר. הסיבה פשוטה, כי כל יציאה החוצה היא סכנה ממשית ליציאה מהארון, ולאתמיד הסכנה הזו היא תאומת את המציאות , הרי הומוסקסואלים יש בכל מקום, בכל דת, בכל מקצוע, ומי שיספר לי אחרת , או שהוא הומופוב או שהוא בעצמו בור או שהוא עצמו הומוסקסואל שמפחד לצאת החוצה.... אני יכול לספר לך בהזמנות אחרת (אלא אם תרצה ותתעקש על כך) על המחיר הכבד ששלמתי והייתי צריך לפדות בשם הארון, למרות שאני עדיין בתוכו, אני מתחיל לעכל את המחיר וההפסד והמאזניים מתחילות להתאזן לכיוון הרצוי, שהרווח שיעלה על הרווח המשני וההפסד יעלה יעלה על ההפסד המשני , וכאן חשוב לי להגיד לך משהו שדיי סגור בפני אך כן פתוח עבורך, קבוצות התמיכה של איגי , ארגון הנוער הגאה, פתוחות לגילאים של 15-18,18-23 , תפנה לאתר איגי אני בטוח שתמצא קבוצה מתאימה לאזור מגוריך, היתרון שיש לקבצות האלו על הקבוצות החברתיות של האגודה לבוגרים, הוא בכך שהקבוצות מלוות ע"י מדרכים המונחיםמקצועית ע"י אנשי מפתח בתחום הטיפולי, שרי לביא-סקסולוגית ומטפלת מינית בתה"ש ובקופ"ח כללית וגיא שילה מטפל גייפירדנלי שהיה בעברו קב"ן בצבא. והקבוצות באיגי, הן קבוצות של היבריד בין קבוצת תמיכה לקבוצה חברתית, ושם במקום מוגן ובטוח שיאפשר לך פתיחות וקבלה, (מה שאני אישית לא הרגשתי כל כך בקבוצה של המבוגרים הבוגרים באגודה, כי מי שהפנה אותי לשם קצת התבלבל ובגדול לצערי),והאוירה היא בין חברתית לסמי טיפולית, הקבוצה אינה תחליף לטיפול אך אינה חברתית פרופר. אתה לא חייב לצאת לשום מועדון אם אתה לא מרגיש מוכןאתה יכול לעשות את הדברים בהדרגה ומתי שתרגיש שזה נוח לך!!! אני גם דיי מפוחד מהקטע של מועדונים מה גם שזה לא הקטע שלי, אבל צריך להיות מציותים האביר על הסוס לא יירד משום מקום!!! ואם לא תצא החוצה למקום ולמסגרות שיתאימו לך אני חושש שאתה תשלם על כך מחיר כבד, ממליץ לך לראות את הסרט הר ברוקבק שאחרי שראיתי אותו הבנתי את המחיר הכבד של ההדחקה, ולפעמים הדרכים כל כך מפתיעות שתמיד תמצא לך שותפים לדרך דווקא בכיוונים הכי לא צפויים... אני איתך ובשבילך וגם בשבילי, סוף סוף אני לא לבד כאן בתחשות האלו..

crazyboy5

New member
תודה

התגובה שלך עזרה לי מאוד... נראה לי שאני יעשה את זה בקרוב. אתה מאוד צודק בדברים שלך, הבעיה אצלי שאני תמיד דוחה דברים. אני צריך להיות החלטי ובאמת להתחיל לטפל ב"בעיה" (ללכת לקבוצת תמיכה+ להתחיל כבר להכיר אנשים ולצאת למקומות שבהם "האביר" יופיע
)

crazyboy5

New member
תודה רבה לכולם על התגובות! ../images/Emo13.gif

זה כבר מעודד...

למעלה