חדש

ברוף הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif

אני רחל, בת 14 מירושלים. השתלבות נעימה (אף אחד עוד לא כתב את זה! נה נה נה נה נהההה)

Pijamist

New member
ברוך הבא=)

אני אלון בן 13 מהקריות. גלישה...מהנה...

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

ברוך הבא לפורום הפיג'מות
מקווה שתהיה איתנו הכי הרבה זמן- (נה נה נה, אף אחד לא אמר
) מקווים שתהנה פה, השתלבות מהירה ו........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ זהו
כי אין לי עוד מה לומר
- טוב די
חרשתי אפילו עדיין הצגתי את עצמי רישמית
טוב יאללה: *אני נועה *אני בת 11 וחצי *אני גרה בנתניה *אני אחותו של קרלו איזה מ ל ך (קוראים לו יובל אם לא ידעת) *ולסיום ברוך הבא
עוד משהו

למעלה