חדש

../images/Emo119.gif מסובך איז מיי מידל ניים...

ולא צריך להגיד לי כל פעם אם מה שכתבתי היה מסובך או לא. תודה בכל אופן...
כבר העירו לי שזה כינוי שיש בו מן השלילי, אבל המציאות שלי מורכבת נקודה. זה לא משהו שאני ממש בוחר בו. והאמת היא שיצאתי ברור הפעם, אבל היה לי מסובך להגיע לשם... אני חי בסרט הזוי. מי שמכיר יודע...

מנסון1

New member
מסובך זה גם מעניין

את רוב העניין בעולם יוצרים אנשים מסובכים. רק נכון שבדרך כלל זה כרוך בכאב של בעל הסיבוך. בכל אופן אשמח להכיר את הסרט

dkey

New member
עולה בי החשש

כי אולי אינך מבין מה היא נטיה מינית. אין כל קשר בין החוויות (טובות או רעות) שהיו לך עם גברים לנושא הנטיה המינית שלך. אדם יכול שיהיו לו רק התנסויות רעות עם גברים (ואני כלל לא מנסה להבין מה מאחורי המושג "רע" כרגע). התסכול שבקשרים עם גברים אינו עושה אדם סטרייט או מתאים אי פעם לקשר עם אישה. זה אסון לדעתי לחשוב בדרך שכזאת. אני מסכים איתך שמשיכה מינית חשובה אבל הסיכוי שתמשך לאישה הוא אפסי. לכן שמחתי לראות שאתה לא ממתין את שארית חייך לאותה אישה אליה תמשך ולא סוגר את הדלת בפני היכרות עם גברים חדשים. בהצלחה

../images/Emo119.gif אדם מורכב מסך חוויותיו

ולדעתי שום דבר לא כל כך מוחלט בחיים. אם היה בא איש בן 30 ואומר שהוא חוֹוה עכשיו בפעם הראשונה משיכה לגברים, היית אומר מן הסתם שהוא היה הומו מוכחש ומודחק בכל השנים האלו. אבל אני לא חושב ככה... אני חושב שהמשיכות והנטיות המיניות הן דבר מתפתח וחי ודינאמי. נכון שהרבה יותר שכיח שאנשים שנמשכים לגברים ירצו וישאפו להימשך גם לנשים, (מכל מיני סיבות נכונות או שגויות) מאשר ההפך, אבל זה לא אומר שדברים לא משתנים. והאמת היא שאני חווה את זה על בשרי. ולכהמ"ל...

נטייה מינית

אפשר להתפלסף ללא סוף לגבי השאלה מהי נטייה מינית,יש הרבה דעות בנושא. אני מאמין שכל אדם נולד עם הפוטנציאל להימשך לשני המינים ומסיבות שונות מנתב את הצורך המיני שלו לכיוון מסויים-נשים אן גברים. במילים אחרות-צורך מיני הוא מולד, אך התנהגות מינית-כמו כל התנהגות אנושית-היא נרכשת ותלויה בגורמים הסביבתיים בה האדם חי. יש לכך הוכחות בהיסטוריה, בתרבויות כמו סין ויוון, בהן הומוסקסואליות היתה נחשבת התנהגות נורמטיבית. חלק מהטיפול הוא שינוי דפוסי חשיבה אוטומאטיים, שקובעו במשך השנים כתוצאה מהרגל ובניית ערוצי חשיבה חדשים . כמובן שיש לכך השלכות על מבנה המוח. זהו תהליך קשה ומפרך אבל זה לא אומר שאם זה קשה זה לא אפשרי, לכן ברור החשש. בכל מקרה, אין בכוונתי לנסות לשכנע אף אחד. אין לי ספק במטרה שלי, אבל בהחלט יש רגעים של רצון לחוות גם דברים.

dkey

New member
אני כבר לא יודע מה עדיף

להמשיך לחשוב שההודעה שלך מפוברקת בשל אין סוף הסתירות הפנימיות והתיאוריות המופרכות (וזה כמובן מצטרף לשלל הדמויות כאן שמאחוריהן רק אדם אחד מופרע, מוכר וידוע) או להאמין שבאמת יש אדם שחושב כך ואז פשוט להצטער שזה מצבך.

רושם

עולה הרושם, שלפעמים אתה גולש לגבול התוקפנות, אולי לא מתוך כוונה לפגוע אך בכל זאת עלול לפוע. כדי לשפוט את מיטשל ודומיו עליך להגיע לדרגתם ולמקומם ואת זה לא עברת. אתה כנראה חי בחברה ליברלית פתוחה יחסית (למעט מקרים קיצוניים) ולכן יש לך כנראה חופש גדול יותר מבחינת גילוי הנטיות. האדם, שחי בחברה הדתית, חש מצד אחד בקהילה חמה ותומכת, אולם מצד שני פחד איום מפני חשיפה בלתי רצויה וסתירה אמיתית בין אמונה, שלא ניתנת להמרה, לבין מציאות אכזרית, הסותרת אותה. בקיצור: עולם מלא סתירות. לכן אתה צודק כנראה בהערכת הסתירות, שהן ברורות למדי, לבין קביעה כה נחרצת על היות האדם מופרע. חוששני, שהמרחק ביניהם הוא עצום. חוץ מזה כל עוד אינך מכיר את מי שמסתתר מאחורי הפורום, אל לך לחרוץ דין, שעלול לפגוע שלא בצדק באנשים תמימים, המחפשים תמיכה רגשית. גם אם אינך חושב, שתוכל לעזור, נסה להפנות אותו לאפיקים הנכונים, והשאר להם את הקביעה אודות אישיותו של האדם.

dkey

New member
בלה בלה בלה

על ראש הגנב בוער הכובע? כמה היה צפוי שתפלי במלכודת.

פורים

לא הבנתי כל כך את דבריך. האם אתה התחפשת לאשה (פורים יחול רק ביום ראשון ופעיה"ק ירושלים תובב"א רק ביום שני...)? שנית - מה משמעות התגובה ומה הקשר שלה לדבריי (עברית קשה שפה. עני למדתי רק שמונע שנים בכיתא אלף...). אשמח להבהרתך. שלישית - מדוע גנבת לי את האוזן של המן? מה יישאר לי עכשיו? הלב שלו?! אוי! הלב! הלב! הצילו!...

תשובה

ראשית תודה לקשקוש בלבוש. שנית, חבל מאוד שאתה מגיב מתוך נימה מאוד מאוד מתנשאת ותוקפנית. אני מניח שלא למדת לעומק את התיאוריות שעליהן דיברתי וגם לא התנסית מעולם בטיפול המרה ולכן אינך יכול לבקר דבר שאינך מכיר בכלל. אינך יכול לשלול משהו לפני שניסית אותו. ייתכן כי דברי נגעו בנקודות מאוד רגישות אצלך שאותן אתה עדיין צריך לברר עם עצמך. בכל מקרה, א זה הסגנון שלך, בלי נדר, זוהי התייחסותי האחרונה אליך בפורום זה.

ה ../images/Emo48.gif משפיע

כיצד אתה רוצה, שאתייחס אליך או אל שאר חברי הפורום הנהדרים ערב שושן פורים (בירושלים)? את תענית אסתר הקדמנו. מדוע, שלא נקדים גם את חג הפורים (בבחינת זריזין מקדימין ל"יום הכניסה")? תן לעבור את חג הפורים ונדבר בע"ה.

מיי22

New member
חדש חדש

אני חושבת שבגילך אתה צריך כבר לדדעת איפה אתה עומד . ואם אתה דתי אתה צריך לדעת כמה חמור מה שאתה עושה.

למעלה