חדש

orari

New member
חדש

וואלה, אני גם כמוכם, לפני גיוס אחרי תיכון. אבל פיייי מזה אין לי זמן פנוי.... יש לי בגרויות לתקן, עבודות לעשות, חו"ל לסוע... תאכלס נראה לי שהעמסתי על עצמי יותר מדי... חוץ מזה, יש פה עוד חובשים לעתיד למיניהם? צריך להקים אחווה, יאלללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בית"ר יאללה חיים בכפר. הודעה לא קשורה אחושרמוטה זאת הייתה.

orari

New member
תודה רבה :)

אני חדש בעינייני הפורומים :) אז ככה, שמי הוא אור, אני ירושלמי במקור, ובמיקום, מתגייס במרץ 2007 .... צפוי לי עתיד צה"לי מזהיר כחובש, אוהב כל מיני סוגי מוזיקה, בריט פופ (אואזיס וכולי..) וכל מיני, נעים להכיר :)

ירושלמים זה טוב../images/Emo13.gif

למרות שייש לנו ניסיון גרוע איתם.. בנות אל תקפוצנה... אני מדברת על החבר'ה מליד"ה אם למדת שם תשמור את הפרט הקטן הזה לעצמך. וחוצמזה בהצלחה בצבא ותהנה בפורום

אפעם לא הבנתי מה היה עם ../images/Emo54.gif

החבר'ה מליד-ה... אה, וברוך הבא אור... אני אחת מהירושלמיות

בתימצות?

חבר'ה שחשבו שלהכיר דרך פורומים זה מגניבב משהו כמו neo שהסתלבטו עליו פה
וחוצמזה שהם היו ממש מתלהבים.. אם יצאת עם אחד מליד"ה זה לא נורא.. בכל כלל יש את היוצא מן הכלל

jenngirl

New member
היא לא יצאה../images/Emo82.gif

[נכון נועה?|מרימה גבה|] אבל יש לה ולטובה ידיד טוב משם.לפי מה שיצא לי להכיר הוא באמת מהיוצאי דופן[:

jenngirl

New member
אני לא יודעת מה זה ויצו אצלכם../images/Emo82.gif

אבל לידה זה לא איזה מעון או משהו כמו שאת עושה מויצ"ו מעון[לפחות ככה זה נשמע]. זה בי"ס,רגיל[פחות או יותר.קצת לילדי שמנת לרוב אבל בסדר].

אממ ויצו זה לא מעון

זה פשוט.. איך להסביר.. כמו בי"ס מב"ר אחד גדול.... צעד אחד לפני נעמ"ת

orari

New member
כן, אנחנו לא רעים אנחנו..

אבל אל תדאגי.. בליד"ה לא למדתי.... תודה רבה

schwinner

New member
ברוך הבא!

אני קורס חובשים באפריל. ונחמד שיש לך עם מי לטוס לחו"ל בתקופה הזאת. אגב איזה בגרות עושה?

orari

New member
תודה!

פשש מגניב, אני לא מכיר כמעט אנשים שהולכים לזה.(חובשים). כן, אם יהיה לי מספיק כסף..ואני אוכל... אז אסע... מתמטיקה יש לי שני שאלונים.. וגם תנ"ך

jenngirl

New member
ואת העיקר לא עשיתי../images/Emo82.gif

שכחתי לכתוב ברוך הבא...אז ברוך הבאP: גם אני ירושלמית וגם אני משפרת בגרויות[האמת שרק באנגלית,מחר]. במה אתה משפר?

למעלה