המממ לא ידעתי שקיים פורום ללהקה.. שמחתי לראות , מעריץ שרוף משנת 1999. (שאני אומר מעריץ זה אומר שאני אוהב את כל השירים בכל הדיסקים. זה לא קורה לי עם כל להקה..) אני בן 23 , מחיפה , סתם ככה לידע אישי.
אלבום אהוב .. זה קצת כמו לשאול את מי אני אוהב יותר אבא או אמא לא ? סתם סתם .. הגזמה אני יודע. אני מתלבט בין Origin of Symmetry לבין Absolution עכשיו באוטו אני שומע את Origin of Symmetry .. אבל בנגן MP3 אני מקשיב ל Black Holes And Revelations דרך אגב. אני חייב לציין שדי התאכזבתי מהקליפ של Knights of Cydonia .. היה לי בראש משום מה משהו יותר "ימי-ביניים" שכזה מאשר קרב עתידני בסגנון המערב הפרוע שכזה. הייתי מעדיף לא לראות ולהמשיך לדמיין מה שאני חושב.
אוריג'ן טיפה יותר... לדעתי וימי הביניים דווקא? אני חייבת להגיד שאני דווקא סגנון מערב פרוע חח כמובן אבל שלא חשבתי על כל הקטע של הרובוטים ואנערף. לדעתי הקליפ הוא גאוני. זה כיף לנסות לגלות סרטים שמהם לקוחים קטעים.. http://knightsofcydonia.com
מסכים על ההסכמה שלך. אוריג'ין באמת יותר. שיר ענק knights of cydonia. אבל כמו שאמרתי .. ציפיתי ליותר בקליפ.. בכלל נראה כאילו הם לא ממש משקיעים באלבום החדש (מבחינת קליפים..) תסתכלי למשל על הקליפ של STARLIGHT.. די מזכיר את הקליפ של GUMP ע"י The presidents of the united states (נדמה לי שככה קוראים להם)... שרים על ספינה.. וזהו תכלס.
אבל את הרעיון של סופרמאסיב דווקא אהבתי.. ועל KOC אני ממש חולה, הבמאי לדעתי פשוט גאון (אגב, הוא גם ביים את Muscle Museum והקליפ הזה היה עושה לי סיוטים בזמנו חח)
זה ממש נחמד לקרוא ולראות שיש כאן אנשים שאוהבים ג-ם MUSE . ג-ם סרטי אימה וג-ם FAMILY GUY !נדיר ומשמח ובקשר למוזיקה שלא הרחבתי ... אני לא מקובע בדרך כלל. אני אוהב כל דבר שמשפיע עלי "רגשית".. למשל פסי קול של BATMAN RETURNS או ULTRAVIOLET דוגמאות טובות. אלו גם הדברים שנותנים לי השראה לסרטונים עם האפקטים שאני עושה... (תוכלו לראות אם בא לכם באתר שלי www.Erans.co.il.. אשמח לקבל תגובות)
הוא מדהים, פשוט מדהים. בתור מעריצה של טים ברטון כבר המון שנים (10, אם אני רוצה לדייק חח) ובתור אחת שעוקבת אחרי הסרטים שלו והעבודה של דני פשוט אין מילים לתאר כמה שהוא מוכשר. היה לי חלום שהוא ומיוז עובדים ביחד... (נתעלם מהעובדה שזה היה על סרט שאני ביימתי ארמ!) חח