חדש

hooka

New member
חדש

נכנסתי היוםם והחלטתי לנסות לשחק, זה היה נראה נחמד המשחק קצת מסובך לי וקשה לי להבין מה יותר חשוב ואיך להשתמש בדברים בחוכמה, אבל אני מקווה שאני אסתדר נשארתי עם איזה 30 תורות כבר, השאלה היא תורות מתחדשים עם הזמן חוץ מאם מתקשרים אליהם וכל זה? כי אחרת אני אמור להתחיל מחדש ולחשוב על מה לבזבז תורות... וחוץ מזה אם תורות מתחדשים זה רק כשהמשחק פתוח? או בכלל אם למישהו יש הסבר טוב על איך להתחיל לשחק כמו שצריך.. תודה מראש

drormeir

New member
אתה מקבל תור אחד כל 20 דקות

וזה בכלל לא משנה אם אתה מחובר למשחק או שלא. המחשב שמנהל את המשחק עובד 24 שעות ביממה והוא אחראי לניהול רציף של המשחק.

hooka

New member
סבבה תודה

ועוד שאלה... איך מקימים ברית ? יענו יש דרך רשמית לא?

hooka

New member
אה וסליחה על כל השאלות אבל

לדוגמא יש לי 2 מכרות אורניום, ואני רוצה למכור 20 שיש לי למכירה, למה כשאני כותב 20 גם אני אם לוחץ על מכור הכל וגם על מכור זה לא מוכר אותם, ז"א במילים אחרות איך מוכרים משאבים

drormeir

New member
אתה יכול למכור כל פעם רק עשירית

מהמשאבים שיש לך. אם יש לך 20 אורניום אז אתה יכול למכור מקסימום 2 מהם במכה אחת. אתה יכול גם ללחוץ על "מכור הכל" ואז המחשב יעשה את זה אוטומטית עבורך.

hooka

New member
את זה הבנתי, הבעיה היא

שהנה לדוגמא עכשיו חלק מהמשאבים שלי הם 64 יהלומים ו156 אורניום כתוב לי שאני יכול למכור 16 אורניום ו6 יהלומים אבל כשאני לוחץ על מכור הכל אני נשאר עם יכול למכור 15 ו5 ולא עם 0 ואז יוצא שאני לא מצליח להרווי תכסף על המכירה כי אין לי מספיק תורות למכור תמשאבים שלי

hakim

New member
אל תשכח

שאתה מוכר = מבזבז תורים = מפעלים מייצרים

תראה

היו לך 64 יהלומים ו156 אורניום, מכור הכל --> מכרת 6 יהלומים ו15 אורנים אחרי זה יש לך 58 יהלומים ו141 אורניום (או יותר, אם יש לך מפעלים שב3 תורים שעברו מביאים לך עוד) ואתה יכול למכור 5(או יותר) יהלומים ו14(או יותר) אורניום.

למעלה