יאייי DD: תודה!
T The legendary DuDe New member 10/11/06 #18 אני מזהה את הכינוי!!! אבל תודה שאת מבדילה אותי מהשאר זה מחמיא
L l i o r a n g e New member 10/11/06 #21 נוו. זה בגלל שאתה כוסון על שאי אפשר לתאר וכו' וכו' אבל יש פה עוד כמה שווים בפורום
ס סרח האשכנזי New member 11/11/06 #43 למה ללכלכך? אני הסכמתי להצעת הנישואין שלך! ואפילו קניתי לך טבעת! (נראה לי..)
L l i o r a n g e New member 12/11/06 #48 ישישישישישיישישיישישיש אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
L l i o r a n g e New member 12/11/06 #52 חשבת על זה שהזמן בין ה"אני אעשה אותך" ל"מאושרת" זה בידיוק זמן התהייה של סקעת ("אוי שיט, זה לא נשמע טוב, אני צריך מעריצות בכיתה ד' שאמא שלהן תרשה להן לשמוע אותי בלי חשש פדופיליות")
חשבת על זה שהזמן בין ה"אני אעשה אותך" ל"מאושרת" זה בידיוק זמן התהייה של סקעת ("אוי שיט, זה לא נשמע טוב, אני צריך מעריצות בכיתה ד' שאמא שלהן תרשה להן לשמוע אותי בלי חשש פדופיליות")
ס סרח האשכנזי New member 12/11/06 #55 חח גם אני חשבתי על זה אבל חשבתי שאם אני אכתוב כאן "כמו שאמר סקעת: הייתי עושה אותך...מאושרת" אז כולם היו מכפכפים אותי^^
חח גם אני חשבתי על זה אבל חשבתי שאם אני אכתוב כאן "כמו שאמר סקעת: הייתי עושה אותך...מאושרת" אז כולם היו מכפכפים אותי^^
Q Queen for a day New member 12/11/06 #62 תגידי לו, שהוא שבר לב של ילדה תמימה בת 11 כשהבטיח לה חתימה ולא נתן לה. מאז היא לא אוהבת אותו יותר.
K Kneeling Roses New member 12/11/06 #68 ../images/Emo15.gifXD ושיש שמועות שהוא מוריד שערות מהידיים >< [אני באמת מקווה שזאת שמועה.]