*
ל לגרם New member 9/11/06 #1 חדש:] אהלן חברה, אני חדש פה בפורום אבל נרוונה לא חדשה לי. בן 18 והמממ זהו:]
L l i o r a n g e New member 9/11/06 #5 דיי להשתלט על כל הזכרים בפורום דור לא רוצה אותי ;[ מור משחק אותה קשה להשגה, לא נראה לי שג'ים שמע אי פעם את השם שלי ושאר הזכרים סתם חננות. ;;[
דיי להשתלט על כל הזכרים בפורום דור לא רוצה אותי ;[ מור משחק אותה קשה להשגה, לא נראה לי שג'ים שמע אי פעם את השם שלי ושאר הזכרים סתם חננות. ;;[
S syco Tshirt 4ever New member 10/11/06 #22 אמאשלך שלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif$%*#_($^ שלישלישלישלשילשישלישלשילשישלשיליש אני רוצה חזקה על כולם^_^ או לפחות על ג'ים... ועל ההומלס מצומת גלילות.. דמאט הוא יפה
אמאשלך שלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif$%*#_($^ שלישלישלישלשילשישלישלשילשישלשיליש אני רוצה חזקה על כולם^_^ או לפחות על ג'ים... ועל ההומלס מצומת גלילות.. דמאט הוא יפה
ס סרח האשכנזי New member 9/11/06 #8 סתם חננות? =0 תדעי לך ששקלתי לתת לך הזדמנות אבל ברגע זה פיספסת אותה!!
ס סרח האשכנזי New member 10/11/06 #25 אני סתם משחק ת'קשוח.. את יודעת, הגבר הנערץ הקשה להשגה.. אבל בתוך תוכי אני שביר וגלמוד, מחכה לנסיכה שלי!
אני סתם משחק ת'קשוח.. את יודעת, הגבר הנערץ הקשה להשגה.. אבל בתוך תוכי אני שביר וגלמוד, מחכה לנסיכה שלי!
L l i o r a n g e New member 12/11/06 #47 כעה, גמני לא זו אהבה אמיתית. אתה ג'ינג'י ואתה שקסי ובאמת חשבת להצטרף לפורום סקס לנוער
ס סרח האשכנזי New member 12/11/06 #49 XDD היי זה שקר גס! אני לא חשבתי על זה, אני אמרתי בצחוק לעומת מישהי כאן, שקוראת שם קבוע ותודה
L l i o r a n g e New member 12/11/06 #51 XD מה שנכון נכון. וכשאתה אומר משהו בצחוק תזכיר את זה.. כי אתה נשמעת לי מאוד רציני.