חדש

חדש

חח אני חדש אנירואה נארוטו בערוץ שש ותסבירו ליי מי הדמיות כי אני ראיתי רק 3 פרקים

DoGI 4 LiFe

New member
בתור הבחור הכי ותיק בפורום...

סתם אחי אני פה כולה מאתמול אבל מבין דבר או שניים על נארוטו יש לך דרך ארוכה ומפותלת לעבור חביבי כך תזמן תהנה מהסדרה המצויינת הזאת אתה עוד תבין מה הולך ומי זה מי אה כן ברוך הבא

Riku FanBoy

New member
ברוך הבא!

אני אוראל, אבל תקרא לי שינג'י. אם תרצה, אני אוכל להסביר לך במסנג'ר, יש אותו בעמוד האישי שלי. ^_^ ברוך הבא והשתלבות מהירה ^^

Kage Bunshin

New member
ברוך הבא בחור ותקשיב טוב טוב !!!!!!

אכן כל הכבוד על שהחלטת לראות נארוטו אבל לטובתך בלבד...קצת בלתי אפשרי..קצת הרבה בלתי אפשרי אבל אם אתה רואה את הגירסה המדובבת של ערוץ הילדים זה פשוט עלוב וסתם הורס...אז אם איי פעם תוכל איך שהוא להוריד מההתחלה את הגירסה היפנית זה עדיף לך .....כמובן בהנחה שאתה מבין אנגלית ברמה שתבין את הסדרה . אבל מכייון שזה קצת קשה להוריד אבל אני לא מאמין בלתי אפשרי אני ממליץ לך לחכות אבל לראות את נארוטו ביפנית ....כי לפחות כשתגיע לפילרים האין סופיים זה לא יהיה עלוב כפליים !!! תנסה ב-MININOVA למרות שיעברו כמה חודשים טובים עד שתתעדכן ..אבל אתה יכול להוריד גם פרק פרק ולראות ולא לחכות עד שהכול יירד

Riku FanBoy

New member
איש, אני מעריך את הרצון שלך לעזור..

אבל קיים חוק בתפוז שאסור לדבר על הורדות. עכשיו אני שואל את עצמי, האם ההודעה הזאת לא יכלה להשלח כהודעה הפרטית?

Kage Bunshin

New member
תודה על האזהרה....

לא ידעתי שאסור לדבר על הורדות בתפוז....ואם הייתי יודע כנראה שבאמת הייתי שולח לו הודעה פרטית

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifברוך הבא ^^

ובאמת עדיף שתראה את הסדרה ביפנית...

למעלה