חדש =]

Amir Noy

New member
חדש =]

אמ..אני חדש פה.. קוראים לי עמיר נוי....מגבעת שמואל... עוד מעט בן 15... אמ...אני שומע פאוור מטאל בסגנון של להקות כמו: Edguy Sonata Arctica Luca Turilli Nightmare Symphony X Avantasia Helloween Axxis Blind Guardian Mystic Prophecy Kamelot Gamma Ray אממ...ובכללי שומע המון מטאל... התקבלתי? =]

התקבלת, ברוך הבא

אני ג'ים
שמע Dream evil, הלהקה הקודמת של הגיטריסט של מיסטיק פרופסי, ואולי גם את firewind שבערך אותו סגנון. וראיתי שאין שם Straovarius, זה לא בסדר, שנה את זה, כנ"ל Rhapsody. תהנה. נ.ב - הכינוי שלך מוכר לי, מאיזה פורום? מטאליקה אולי?

Amir Noy

New member
כה...

אני נודד בין פורומים מחפש את הפורום המושלם לחיות בו... =] ננסה Straovarius Rhapsody שמעתי פעם אחת...די נחמד..יש לך כמה שירים להתחיל איתם? אה...ותגידו נייטוויש זה פאוור או גות'? [אני בדילמה... P:]

פאוור, ואל תאמין לשום חפירה אחרת.

סתם, כל אחד מחשיב אותם למשהו אחר, לדעתי הם פאוור מכיוון שיש להם את כל המאפיינים הפאווריסטים וכל הגות'יים, אבל הליריקה שלהם מסגירה אותם, תומאס אוהב אגדות חח. של רפסודי (אוף פייר), (הם שינו את השם לRhapsody Of Fire לפני כמה חודשים בגלל בעיות לייבל) Emerald Sword (היה הראשון שלי) Wisdom of The Kings Village of Dwarves Rain of A thousand Flames Triumph or agony - זה מהדיסק החדש, אחלה שיר. Dawn of Victory Holy Thunderforce

Amir Noy

New member
אממ...

הורדתי כמה שירים שהלקה בשם Rhapsody דווקא מקורות סבבה P: אהבתי בעיקר את Rain of A thousand Flames ואת The Pride of the Tyrant תודה =]

זכויות יוצרים, אי אפשר לדון פה

בהורדות לא חוקיות. אפשר להשתמש בסלנג פורומים כמו 'הדודה שלי מקנדה שלחה לי את הדיסק החדש של רוברט טרובולבול' או וואטאוור, אבל לא במפורש על הורדות, תודה
אז הלהקה ראפסודי כרגע שמה הוא Rhapsody of fire.

Amir Noy

New member
ג..גב...גבע...

גבעת שמואל..כי אם ערס לי יכסח לך את הצורה אז איזה אלפרון... סתם..=] יש פה אנשים מגבעת שמואל? האזור של גבעת שמואל?

Amir Noy

New member
אממ...

באזור החדש יותר... אתם יודע איפה זה הפארק במרום נווה? P=

IJohnYI

New member
ברוך הבא!!

MASTERPLAN, כמובן, הלהקה הטובה ביותר בעולם, ועליך להתחיל להקשיב לה חוץ מזה, אתה שומע מוסיקה נחמדה.. :) נייטמר קצת חופרים, אבל הם סבבה

IJohnYI

New member
OMG אתה עוקב אחרי?

כן.. מאיפה ידעת?? בלאט, שלח לי בפרטי את הטלפון שלך, שמישהו ישלח לי בפרטי את הטלפון של ג'ים!

למעלה