חדש [:

Pure Passion

New member
חדש [:

היי [= אני שון בן 17.7 חודשים מחיפה ואני מתכוון לישאר ולעזור [[= אממ אתם מוזמנים לשאול אותי מה שבא לכם/ן [[=

rotemotek1988

New member
שון זה שם יפה ומיוחדת ../images/Emo13.gif שלומלום

להשאר** יאללה לשאול מה שבא לנו... אמממ אז .. אני מניחה שאתה בי? אני צודקת? מה עם תמונה וקצת רקע עליך?
וברוך הבא כמובן ובהצלחה מההמלטות מהקטיושות.. האמת זה נשמע לי כמו משחק מחשב כל הפצצות האלו חחח :) (קצת אווירה אופטימית והומור שחור לא יזיקו) הנה לך שתהנה ותתרווח
ו

Pure Passion

New member
היי רותם [:

כן אני בי תמונה בהמשך[אולי] רקע תשאלו ואני יגיד [=

drnaji

New member
היי שון ../images/Emo24.gif

ברוך הבא
אני נאג'י ואני סטרייט שלא כתב בפורום כאן כבר המון זמן
קיצר,אמרת שאפשר לשאול אותך שאלות אז יאללה אני מתחיל בשאלות כי משמעם לי ואני בבאסה אחרי שהפסדתי בקלפים עם חברים
1.איך אתה מעביר את הזמן ואיך אתה מנסה לבלות בתקופה הקשה הזאת בחיפה עם כל הירדות למקלטים וכו.. ואני שואל בתור אחד שעובר אותו דבר.. 2.איזה סוגי מוסיקה אתה אוהב לשלמוע? 3.מה הייתה עושה אם היית מפסיד במשחקון הראשון בקלפים?ממשיך למשחקון שני או פורש? סורי על השאלה הטפשית..אני בכל אופן המשכתי והפסדתי גם במשחקון השני |אין מזל הלילה|

Pure Passion

New member
היי נאג'י,ליאת,וגיל [= והתשובות הן:

1 חחח הבילוי שלי הוא בין המקלט לבין הבית אבל למען האמת אני נמצא עכשיו בקסיריה אצל חברים של ההורים ברחנו זו פעם שנייה מאז תחילת המלחמה שאנחנו אצלם מחר אנחנו יוצאים ב5[
]בבוקר בשביל לא "ליתפס" על ידי הקטיושות 2.אממ מוסיקה זו החיים שלי אין סוג שאני לא אוהב מלבד מזרחית ודיכאון שאני לא מסוגל לישמוע.. [: יש לי רשימת שירים מפורסמת שאני מוסיף בהם כל פעם שאני אוהב שיר את השם שלו ואת האומן אני יעלה אותו כשאני יגיע לבית [[= 3.אממ ממשיך לשחק עוד משחק כי אולי יש מצב שאני אנצח בו [: *אגב יש לי כלב שאני מת עליו שקוראים לו שון[אז אתם שואלים איך זה הגיוני שלכלב שלי ולי קוראים אותו דבר אז ככה]: אני לא אוהב את השם האמיתי שלי שאני מעדיף לא להגיד אותו..ומצד שאני אני מאוד אוהב את הכלב שלי אז השם הלא רשמי שלי שאני מעדיף שיקראו לי בו זה שון חחח מסובך אני יודע

Missing Person

New member
יו איזה כלב חמוד!!

סאמויד? היה לי כלבה כזאת... אופ אני מתגעגע אליה עכשיו
בכל אופן ברוך הבא והשתלבות מהירה!

MrMemory

New member
Hallu?

היי שון! ברוך הבא לפורום, אני גיל, 14 וכמעט שלושה חודשים מכפר סבא. ויש לי שאלה שמאוד הייתי רוצה שתענה עליה - מה נשמע?

MrMemory

New member
וזה גם ממש קשור :ן

ביסקסואלים - דו מיניים, אנשים שיש להם משיכה גם לבני מינם וגם לבני המין השני, בקצרה.

למעלה