חדש..

queen man

New member
חדש..

שלום קוראים לי דור,אני בן 15 מהרצליה.. שחבר שלי אמר לי עמיר בניון, ישר צחקתי עליו ואמרתי לו שהוא סתם בחור דכאוני.. ופתאום שמעתי את השיר הכל עד לכאן.. אחד השירים הישראלים הכי מדהים שנכתבו.. אז אני רוצה להתחיל לשמוע את עמיר בניון.. אני בא מרקע של רוק ישן כמו קווין, פינק פלויד, ג'ף באקלי.. מקווה להשתלב..

אל תדאג

חח זה בסדר... גם אני הייתי כמוך.. תמיד ידעתי שעמיר מוכשר ושהשירים שלו יפים אבל לא ידעתי כמה.. ואחרי ששמעתי את הכל עד לכאן שזה בהחלט אחד השירים הכי מדהימים שיש לא יכולתי להפסיק... עמיר בניון הוא פשוט יוצר וזמר מדהים... הוא מהאנשים המיוחדים האלה שנולדמים פעם בהרבה הרבה שנים ואין אף אחד שמצליח אפילו להשתוות להם... כמו אלביס פרסלי למשל... שגם אותו אני מעריצה חחח

גרציה פ

New member
שלום לך דור, ברוך הבא, כנראה שכל..

אחד צריך את הזמן שלו להגיע להכיר ולאהוב את המוזיקה של עמיר, ואם אתה מגיע מרקע של רוק, אז {לדעתי} עדיף להתחיל עם האלבומים "שלכת" ו"ניצחת איתי הכל", ולא לשכוח לאחר מכן את השאר... מומלץ מאוד. מקווה שינעם זמנך איתנו...

iCp

New member
כןכןכןכןכןככןכן#@$%#@$%

זה מה שקורה לי 24/7 !!! כל הזמן אני מספר לאנשים מה אני שומע, הם ישר בטוחים שמדובר בעוד חקיין של עופר לוי. זה הורג אותי הסטיגמות שיש כלפי עמיר, בטוחים שהוא עוד זמר מזרחי מהזן הנחות שיש לנו בארץ.

למעלה