חדש!

בבא1

New member
חדש!

עמית בן 13 בזמן האחרון אני מתחיל להתעניין בבלוז.. אשמח לקבל המלצות על להקות/נגנים! מקווה להשתלב

elimarcus

New member
John Lee Hooker???

לא מכיר אמן בשם ג'ון לי הנקוק, אולי הרבי הנקוק וג'ון לי הוקר הולידו בן ממזר???

oneman2

New member
מצטרף לשאלה

מחפש זמרים/נגנים/הרכבים, אם אפשר אז את השמות באנגלית

ofekkehila

New member
אמני בלוז אהובים עלי

The Allman Brothers- הרכב בלוז חזק מאוד, עם שני מתופפים, עושים בלוז מעניין וחזק. מומלצת מאוד ההופעה באולם פילמור איסט Stevie Ray Vaughan- אגדה של גיטריסט. שכלל כל חייו את הטכניקה של ג'ימי הנדריקס. אלבום מומלץ-Couldn't Stand the Weather johnny winter- חזק במתיחות מיתרים, עושה בלוז בועט. כמו כן, בי בי קינג, אלברט קינג,בו דידלי ומייקל בלומפילז הם מצויינים

elimarcus

New member
"אבות המזון" של הבלוז

לפני שגולשים לכל מיני רוקיסטים ואמני פופ-רוק שמנגנים בלוז רק חלק מהזמן, כדאי מאוד לגלות את "אבות המזון" - האמנים המקוריים של הבלוז המודרני: Muddy Waters Howling Wolf Buddy Guy and Junior Wells Magic Sam Magic Slim Willie Dixon Otis Rush Otis Spann Koko Taylor Elmore James B.B. King אחרי זה, כדאי לחקור את האמנים הלבנים שגם עושים זאת טוב: Paul Butterfield Blues Band Michael Bloomfield Robben Ford Johnny Winter Allman Brothers Band Gov't Mule Derek Trucks Band Jimmy Thackery Joe Bonamassa

Insidious

New member
גם אני התחלתי להתעניין בזה לאחרונה

ואם אתה רוצה להתחיל ממש מהשורשים אז אני אמליץ על Robert Johnson Blind Willie Johnson Hownlin' Wolf Muddy Waters ויש לך גם דברים יותר מאוחרים כמו Eric Clapton B.B. King ופייבוריט אישי Ry Cooder

למעלה