אבל היא אישה לא רואים תהבדל
ב בקי הלמן New member 7/6/06 #31 נוית.. תודה שאת כל הזמן שומרת עליי גם מטל וגם מאיתמר.. אולי תשמרי עליי גם מחן??
א איתמר זלק New member 7/6/06 #34 נוית גם קשוחה וגם גברית היא שתמור עליך מכל משמר אל חשש אני מכיר אותה ולזעקת חברה מוכה היא לא צחריש
ב בקי הלמן New member 7/6/06 #37 מה אתה מזלזל בנוית?? היית מת להיות חצי ממנה.. וברור שחצי מהסניף שלנו יש לנו סיירת מטורפת ותיזהר שלא נעלה עליך למה לא יהיה טוב!!
מה אתה מזלזל בנוית?? היית מת להיות חצי ממנה.. וברור שחצי מהסניף שלנו יש לנו סיירת מטורפת ותיזהר שלא נעלה עליך למה לא יהיה טוב!!
ב בקי הלמן New member 7/6/06 #38 מה אתה מזלזל בנוית?? היית מת להיות חצי ממנה.. וברור שחצי מהסניף שלנו יש לנו סיירת מטורפת ותיזהר שלא נעלה עליך למה לא יהיה טוב!!
מה אתה מזלזל בנוית?? היית מת להיות חצי ממנה.. וברור שחצי מהסניף שלנו יש לנו סיירת מטורפת ותיזהר שלא נעלה עליך למה לא יהיה טוב!!
א איתמר זלק New member 7/6/06 #40 חחח סיירת עאלק! די תפסיקי כי יש מצב שאני בטעות יתחיל לחשוש וזה יהיה עסק ביש
T talula39 New member 7/6/06 #44 אוי די מה נסגר?! האמת שאם הוא ונוית יריבו אני פוחדת נורא על נוית... **ואל תחוש גדול בגלל זה!!!**
M Mrs ButterFly New member 7/6/06 #48 ../images/Emo204.gif אני לא חושבת שאני אריב עם איתמר.. אנחנו בצחוקים, לא? *הפרצוף החושב של המסנג'ר*
א איתמר זלק New member 8/6/06 #52 ברור שכן *הפרצוף הקורץ של האיסי* אבל אנחנו די מציפים אנחנו כאילו מנהלים פה שיחה
M Mrs ButterFly New member 7/6/06 #39 ../images/Emo204.gif ../images/Emo12.gif קשוחה?.. גברית?.. וואלה, לא ידעתי.
T talula39 New member 7/6/06 #43 מה יש לשמור ממני?! ומה חן תעשה לך?!חחח... ואולי תפסיקי להסתבך עם אנשים?...
א איתמר זלק New member 7/6/06 #41 איזה סיירת יש לכם? סיירת הקשוחות של הסניף שלא חוששות להתעסק עם ג'וקים ולשחק חממות עם חברות שלהם
ב בקי הלמן New member 7/6/06 #29 איתמר!! אני בשוק ממך ככה אתה מזלזל בי?? לא יפה.. ואל תתחצף לגדולים..