חדש..

vejita

New member
חדש..

לפני כמה זמן סיימתי לקרוא את ה"אגדות" ואני חייב להגיד שהתבאסתי מהסוף!!!!!! מזה השטויות האלה??! ממתי לרייסטלין אכפת ממישהו? הם הרסו את הדמות שלו!!!קיצר לדעתי זה מבאס... עכשיו אני רוצה להמשיך לקרוא מרומח הדרקון... איזה טרילוגיה להתחיל?

Guybrush Marley

New member
קראת את הרשומות?

אם כן אז אתה יכול לקרוא את "כבשן הנשמה" ו"אחים לנשק". הדבר שבא אחרי האגדות (בסדר כרונולוגי) זה "דרקונים של להבת קיץ" ואחריו טרילוגית מלחמת הנשמות.

python 4

New member
דווקא סיימו את זה מאוד יפה

רייסטלין היה מאוד קרוב לקצה.. בסופו של דבר הוא הרי ויתר רק בגלל קרמון. תמשיך לקרוא כעת את "דרקונים של להבת קיץ" - ואח"כ את טרילוגית מלחמת הנשמות! (אמר, וחזר לקרוא את preludes vol.2
)

python 4

New member
אני דווקא נהנה מאוד מהקריאה..

למרות שניגשתי אליו עם חשש - אני לא מחבב ספרים על מגזרים ספציפיים כמו הקנדרים - אבל הכתיבה של מארי קירחוף קולחת מאוד, והספר משעשע מאוד! אפילו צחקתי כמה פעמים.

נצל"ש

סטראהד\פייטון\כל מי שיכול להיות לו שמץ של מושג, אתם יודעים מה נסגר עם התרגום של שאר הספרים של ר. א. סלבטורה אחרי "המורשת"? כלומר, ממשיכים לתרגם נכון? ואם מישהו יודע מתי מתוכנן לצאת התרגום של הספר הבא? תודה מראש.

python 4

New member
לפי מה שידוע לי הם ממשיכים לתרגם,

הספר הבא אמור להיות "ליל נטול כוכבים", שהוא הספר השני בסדרת "מורשת האלף האפל" או השמיני בסדרה המחודשת "אגדות דריזט". לא ידוע לי לגבי לוח הזמנים.

למעלה