חדש

אז ככה זה הולך ...

איש אחד נוסע בנתיבי איילון בשעת הלחץ בכיוון הנגדי גם הוא וגם מאות המכוניות שבאות ממולו מנסים לתמרן נואשות ולהימנע מתאונה ברדיו הוא שומע בגלגלץ מבזק תנועה על משוגע שנוסע באיילון בכיוון הנגדי "משוגע אחד?" חושב לעצמו האיש "כולם פה משוגעים"

גם לא רוצה לדעת

יש כל כך הרבה שמות אושו גנדי מהרישי וכוווווווווווווווו עבורי יש רק שם אחד והוא השם שבשמיים אם תתעמק בתורתו תבין שכל אלה גרגיר של חול בים שלם אור ואהבה

potamya

New member
לא רוצה לדעת?.. כדאי קצת

לבדוק וקצת לדעת גנדי? היה מנהיג פוליטי הודי בשם גנדי התכוונת אליו? מה הקשר שלו לעניין?

היי

נתתי דוגמה לעוד סוג של מנהיג או גורו של אחרים אני יודעת בדיוק מי הוא היה ועוד קצת יותר מאשר תוכל במעט שאתה מכיר אותי לדעת הלא רוצה לדעת בא מהמקום של בחירה ולא של שלילה כל אדם זכותו לבחור לעצמו את המורה או הגורו או הרבי שלו אני מאמינה שהלמידה הכי גדולה היא מדרך חיים יותר מאשר מספרים ואם תקשיב לקול הפנימי שלך תשמע את כל התשובות שאתה באמת מייחל להן רק אהבה כבר אמרתי

ואם הקשבה

לקול הפנימי שולחת אנשים ל... אושו, יוגה, בודהה, וכו? האם לטעמך הם עדיין לא שמעו את הקול הפנימי האמיתי?

בוודאי

בוודאי הקשיבו לקולם הפנימי ואומנם גם שמעו אני שוב חוזרתכל אדם בוחר ללמוד ממי שהוא רוצה ואני שוב מפנה את העניין ליהדות האם באמת ניסית לברר פעם לפני שניגשת למורים מבחוץ למורים משלנו? אני סך הכל מנסה להסביר לך שאתה לא יודע כנראה מה כוללת תורתנו לפני שאתה פונה ללמידה של זרים ותבין יקר,אני מורה למאות אנשים ולי מאוד חשוב שנלמד קודם מהבית ואחר כך מבחוץ כי אנחנו עשירים בידיעה בהארה ובכל מה שקשור לחכמה לעולם אל תשכח שאתה יהודי ואם תעמיק תהיה גאה בתורתך!

ולי נראה ...

שאת דווקא לא מבינה מה כוללת תורתינו אם את כותבת משפט כמו - ...פונה ללמידה של זרים

נו, בדיוק זה העניין ....

אני מסייג את דברי ... אין לי יומרות לקבוע דברים לעומת זאת תביטי בתגובה של בדיחה קוסמית לדרך בה הוא חווה אותך את קובעת לו מה הוא יודע ומה לא את גם מתיימרת לדעת מה טוב עבורו אין לי ספק שהכוונות שלך טובות אך שימי לב מה באמת קורה את מנסה לקרב אליך מישהו על-ידי כך שאת "מבטלת" את דרכו וכך במקום קירכבה את אכן מזיגה זרות כשרבי עקיבא אמר "ואהבת לריעך כמוך זו כול התורה על רגל אחת" הוא לא התכוון שכולם צריכים להיות כמוך ... הרי זה בלתי אפשרי ... אנחנו שונים הוא התכוון שכמו שאתה אוהב ומעריך את הדברים שלך ואת עצמך כך תאהב ותעריך את הדברים שלו ואת עצמו. אני מביט סביבי ואני לא רואה שום דבר שזר לי ... את יודעת למה ? לא מפני שהכול אותו הדבר אלא מפני שאני יודע להעריך ולאהוב את השונה ולא לנסות להכניס אותו לדוגמה שלי או להעדיף אותה עליו ההערכה, האהבה, הכבוד, חוסר ההעדפה וחוסר השיפוטיות הם אלו אשר ממיסים את הזרות

מי ייתן ../images/Emo13.gif

אתה יודע, פיספסתי הודעה אחת שלך אליי, כשהשרשורים נמחקו. באסה! עכשיו בוא נלך את האקסטרה-מייל זה גם בלתי אפשרי שאחרים יראו מה שאתה רואה forgive them father, for they do not know what they are doing אמר ההוא כשהמסמרים בידיו אכן ואהבת לרעך כמוך

אילו

היית מכיר אותי או את ייעודי היית מדבר אחרת לגמרי ואני מאחלת לך בריאות והבנות מה לעשות לפעמים יש חוסר בתקשורת ולכן כך נראה העולם

חכי ... חכי רגע ... אל תברחי

שמתי לב שבכול השרשורים שאת מעורבת מגיע הרגע הזה שאת מתאדה מן השיחה באיחולי בריאות והבנה אני מזמין אותך לנסות ולהישאר כאן עוד רגע דוקא כשהדברים מתחילים להיראות לך מעיקים אולי יש לך משהו ללמוד כאן ? אולי שמונה שנים שאת מעבירה סדנאות מודעות לא רוממו אותך מאנוש ? הגעת לכאן אל הפורום בקול תרועה רמה עם מסר יהודי של אור ואהבה והנה בדרך פלא הצלחת לעורר בעיקר התנגדות בתור מי שמעבירה סדנאות מודעות האם לא היית עוצרת רגע לשאול את עצמך למה זה קרה לך ? זה לא שנכנסת למושב ליצים שוחרי זדון שזממו יחדיו להתנכל לך יש פה דווקא הרבה אנשים טהורים וברי לבב שישמחו לנהל איתך תקשורת אוהבת ובונה האם את מעוננינת בכך ? האם את יכולה להרשות לעצמך לשמוע ?

חמוד

האנרגיה שלי מאוד נינוחה אל תתאמץ להזיז לי אותה ממקומה יש לך כאן מספיק אנשים לדבר איתם ובאשר למה שאני מעבירה הייתי מאחלת לך לעבור אז לסיכום:בוא נעבור דף יש לי מספיק אנשים לשוחח איתם על אהבת חינם ועל אורות גבוהים ולגבי אנשים טהורים... תמשיך בדרכך וכל אחד מאיתנו יחליט מי הוא בשבילו טהור או מלא באור עוד דבר קטן לסיום:התאדות?אולי כדאי גם לך ללמוד לסיים שיחה באור ואהבה נ.ב אור ואהבה

אור ואהבה אלו רק מילים ...

מילים בהן את חותמת את ההודעות שלך אם לומר את האמת הלכה למעשה ... עוד לא ראיתי ממך כאן לא אור ולא אהבה אבל זה בסדר גמור ... לא אבקש ממך יותר מאום אני גם לא יכול באמת לדבר איתך על אהבת חינם ואורות גבוהים אני לא מבין בזה כלום

עוד דבר

כל עוד אתה לא יודע על אדם מאום אל תשפוט אל תנסה להיות חכם כי מה שאני עושה בחיי הרבה היו חולמים ושואפים להגיע וזה בדוק ומנוסה עד עכשיו אם שמת לב שום הודעה שלי לא נראתה לך אולי באמת תבדוק את עצמך לפני שאתה מדבר עם אדם שמקריב את כל חייו לחולי נפש נזקקים חסרי בית,חסרי אוכל,נוער במצוקה,וחולים סופניים אז באמת התשת אותי תשתדל לא לבזבז את זמני-תודה ואור והאהבה בשבילך באמת הן רק מילים

אינקה

New member
העשייה שלך... האם זה לשם שמים?

תחשבי טוב על מה שאת עושה כאן ולמה את אומרת את זה.

כן המורה

אם תקרא זה היה המשך לשיחה וכן לשם שמיים ולא לשם לקנות עוד בגד או תכשיט הרבה בריאות אנשים

למעלה