חדש

לא יקרה

הגורמים הכי גדולים למחלות וכד. הן מזוזות לא כשרות. או היעדר מזוזה. לכי תשאלי את הרב....

ormayo

New member
דניאל גליקר - אפשר למצוא כמה

בהררית, באמת מומלץ, מנכ"ל האגודה הישראלית למדיטציה מתגורר שם, ועוד כמה מורים, אלכס קוטאי, הוא גם מקושר עם ג'יי גור דייב ועוד... באמת מומלץ לבוא לקורס סידיס ולבוא ולבקר בישוב, ישוב יפה, ובכלל, אפשר ללמוד הרבה

אינקה

New member
למה אתה מתכוון מקושר לגיי גור דייב?

זה מאוד מעניין. אתה מתכוון למורה של המהרישי?

ormayo

New member
כן, בערך

אני לא ממש יודע, אבל אני יודע שיש לו קשר מעולה עם מהרישי,

אינקה

New member
אבל המורה של המהרישי נפטר, לא?

הוא מתקשר איתו? עושה איתו סיאנסים? זה מעניין מאוד אם המדיטציה נותנת לו כוחות כאלו. מה בדיוק שמעת על זה?

OriIdan

New member
זה מוביל לשאלה אחרת

האם עיסוק במדיטציה מרחיק אותנו מהדת שלנו?

בהחלט

אם היא מתוך תורתם של אחרים כמו אושו מהרישי וכו... וזה מתוך זה שאני מדריכה למדיטציה מזה 8 שנים אם זה מספיק מדיטציה יהודית כוללת את כל מה שאנחנו צריכים רוצים ושואפים מקווה בשבילך שתבין רק תזכור שהכל באהבה!!

באהבה

בעצם מדיטציה לא עושים במדיטציה נמצאים זוהי דרך חיים שמתרגלים לחיות אותה הפירוש של המדיטציה =מנוחה לרוב האנשים בעולם אין מנוחה,גם כאשר הם הולכים לישון אין להם מנוחה כל הזמן מתרוצצות מחשבות,מדיטציה =מנוחה אמיתית גורמת לאדם להרפות להניח=לנוח=מנוחה ואז החיים אחרת!!!!!!!!!! אני מלמדת להרפות,לנשום ,להניח,ועוד המון... בבלוגיה תוכל\י להכנס לרוית שחם ולקרוא קצת דברים שכתבתי ובהחלט להתחזק בהצלחה ואהבה

באהבה

תמצא לך מקום שקט בבית או בטבע או איפה שתבחר שב או שכב בצורה נוחה תתחיל להרפות כל חלק תוך כדי הסדרת הנשימות שחרר מחשבות לא טובות ותזמן מחשבות טובות רצוי מאוד מוסיקה נכונה אם זה בבית כי בטבע אין צורך יש לך מוסיקה טבעית.. לאחר שהסדרת והגעת למחשבות טובות,תניח להן פשוט להיות ותעוף עם הנשמה כשהגוף כבר רפוי.. מעוף נעים לך

נשמע מאוד מוכר

האם זאת מדיטציה יהודית? מה המקור שלה? בכל מקרה, איך משחררים מחשבות לא טובות?

כן יהודית

במקור היא נקראית התבודדות ומחשבות לא טובות משחררים עלידי חשיבה חיובית לומדים...

מעניין

זה מאוד כוללני, ובכל זאת מה שתיארת הוא מאוד דומה לכל שיטה אחרת להרפיה והירגעות ומדיטציה שקטה. מלבד אולי החלק של חשיבת מחשבות חיוביות כדי שהשליליות יינגפו בפניהם. זה יותר קרוב לדמיון מודרך מאשר למדיטציות התבוננות פתוחה, שם פשוט - עולה מחשבה "חיובית" - רואים דרכה, עולה "שלילית" - כנ"ל. אפשר לשמוע עוד? לפני כמה ימים הלכתי על הטיילת ובה מולי איש חביב ומזוקן, ופנה אליי, וייעץ לי ללכת ליער ולקרוא בקול ולדבר עם אלוהים, או לחילופין להיכנס לים ולעשות אותו דבר

מתוקה אינסוף

תקשיבי לאיש החביב........ נתתי דוגמה אחת מאלף ובטח לא התכוונתי לפרט את כולן כאן אבל הנה הראש היהודי מה שלא נותנים לו הוא לא מסופק אור ואהבה ובהצלחה

../images/Emo13.gif

מסופק..המממ..דווקא כן אבל מכיוון שבדרך כלל לא שומעים כאן בפורום על הראש היהודי, אולי דווקא אפשר כן לפרט ולהוסיף למאמרים כאן בפורום לתועלת כולנו, כך שנוכל להכיר יותר? הרי מלכתחילה אמרת שלא מכירים מספיק? רק מנסה ללמוד ולראות עוד...

טוב זו כבר בדיחה עם זקן ארוך ...

אבל אם תגידי לי שאת לא מכירה את הבדיחה על המשוגע שנוסע נגד התנועה אני אשמח לספר לך אותה זו אחלה בדיחה אף פעם לא יזיק חיוך

למעלה