הסבר ל-כ-ל מי שלא הבין
(כך שזה לא יהיה משהו אישי, חלילה.) ובקשה להסבר על מה שאני לא הבנתי. כתבתי על כוח התודעה, שמסוגל בתעופה היוגית של מהרישי, להתגבר על הכוח האדיר שקיים ביקום. כוח הכבידה. שמחזיק מאות מיליארדי גלקסיות ביחד. על כך ענה לי באופן יפהפה 'בדיחה': "...חוץ מזה, שנינו יודעים מהו הכוח החזק ביותר ביקום שמחזיק הכל יחד" אפילו עם פרצוף מחייך. הסבר. מהו אותו כוח אותו מתאר 'בדיחה'? המוחלט. האלוהי. שהוא למעשה לא אחר מאשר כוח התודעה שלנו כשהיא מתנסה במקור שלה. ולכן עניתי: שזה פשוט וקל "לחיות עם הכוח הזה...... כל יום. 24 שעות ביממה" הסבר. מצב של הארה. הסבר מה לא כתבתי. ההתנסות בסאמאדהי. בה זוכה כל מתרגל המדיטציה הטרנסנדנטלית (TM) מהתרגול הראשון שלו. כתב על כך אור. שזה (הארה, לא ההתנסות בסאמאדהי) לא תהליך מיידי. זה לוקח זמן. זה לא פשוט. הסבר. גם עם זה אני מסכים במאה אחוז. אפילו עם TM אדם לא חי מהמדיטציה ראשונה שלו הארה. זה לוקח זמן. הרבה תירגול. מה הבין אינקה? אני מצטט: "אומר לך אור שזה לא כך. יפה ואמיץ מצידו, ואני מנחש שהוא לא ישוטט כאן הרבה בפורום ויפלוט אמיתות מבפנים. אני מניח שמישהו לא מעוניין בזה". עכשיו אני זקוק להסבר. מה הקשר? וכל זה בלי כל התייחסות אישית.